Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare , am o problema cu hook-ul members online today , userii cresc pe zii ce trece dar hook-ul s-a blocat la acelasi numar de oameni , 100

Ce pot face ?

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)

Most members ever online in one day was 112, last accomplished on 05 Aug 2015. Tu te referi ca aici a ramas asa?

Edited by BebeGFX
Posted (edited)

Nu , ma refer la asta

Members Online Today: 71

Membrii cresc pe zii ce trece , dar acolo ramane mereu asa .

De ex : daca acum sunt 71 , si un membru isi face cont , ar trebuii sa apara 72 , dar tot 71 apare.

Edited by k r o n o s ~

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Pentru ca probabil a trecut 24h de cand un user a fost online si de aia dispare 1, si apare altu. Problema cu asta nu am auzit niciodata, deci m-ar mira sa apara asa random problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Pai ca sa apara acolo 72 user online, trebuie ca in ziua aceea sa se conecteze 72 de useri. Daca sunt 71 de useri online si trec 24h, members online today o ia de la 0.

Posted

Nu , fii atent de cand am lasat acest reply 

Nu , ma refer la asta

Members Online Today: 71

Membrii cresc pe zii ce trece , dar acolo ramane mereu asa .

De ex : daca acum sunt 71 , si un membru isi face cont , ar trebuii sa apara 72 , dar tot 71 apare.

S-au mai inregistrat 2 membi , si tot 71 apare...

a lot of bla bla bla...

Posted

Ce zice si Sebastian C., când un membru isi face cont trebuie sa astepte 3-4-5 minute pentru a putea aparea la status ONLINE.

Nu ai vazut, când un membru isi face cont apare la status OFFLINE dar el este ONLINE si cred ca deaia nu apare acolo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.