Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Discutii generale despre categorie

Posted

De astazi voi revenii si eu pe la cereri...am avut o perioada mai grea lunile astea si nu am mai putut intra...m-am mutat in alt oras..am inceput facultatea...lucruri noi...

• Moderators
Posted

Intreb, ca sa aflu, sa vedem ce facem cu partea asta. Ca daca nu se mai poate, inchidem balciul. Nu va forteaza nimeni :))

Sebastian, tu mai faci ?

• Dan O. pinned this topic
Posted

Intreb, ca sa aflu, sa vedem ce facem cu partea asta. Ca daca nu se mai poate, inchidem balciul. Nu va forteaza nimeni :))

Sebastian, tu mai faci ?

Sincer de la un anumit timp m-am cam săturat ca lumea să vină cu un tupeu destul de „jegos” să ceară tot felu de lucruri sau editarea unor imagini aflate pe diferite site-uri doar pentru că ei n-au destulă imaginație ( sper că înțelegi la ce mă refer ) . Problema este că n-avem destui oameni care să răspundă la numărul mare de cereri , iar dacă o cerere se face și nu a primit un răspund în maxim 24h ( să zicem ) creatorul pleacă din floare-n floare după cineva care să-i facă. Categoria ar trebuii refăcută după niște cerințe stricte și un anumit model .

Posted

Exact...daca tot facem ceva trebuie sa facem calumea.

In plus cei care fac cereri de genul ar trebuii sa primeasca warn pentru nerespectarea modelului si ar trebuii creat un blacklist.

• Moderators
Posted (edited)

Inteleg perfect ce spui Sebastian C.

Si stii ca atunci cand am timp sa verific, inchid rapid topicurile fara sa stau la discutie.

Partea proasta este ca mereu va fi asa, fie ca vrem sau nu. E greu sa educi 'clientul'. Eu cred ca regulamentul pus si construit cu voi, sau pe baza de cazuri intampinate, este de bun gust, iar acolo am precizat ceva ce multi nu iau in calcul.

Acum, sa pui in picioare un sablon pe care cei care fac cererile sa il respecte, nu ajuta foarte mult. De multe ori s-ar putea sa incurce si mai tare, pentru ca ba limitezi, ba ii faci viata usoara, iar tie grea :)

Dar sa revenim la lucruri pozitive. Daca cererea e deplasata, ai posibiltatea sa refuzi. Simplu. Pe tine nu te obliga nimic sa indeplinesti cererea.Este munca benevol, si daca nu e rasplatita, macar respectata sa fie. Pentru ca , zona asta nu este pentru cei care vin si pleaca dupa ce fac 2-3 cereri si se cearta cu cineva pe forum, sau se supara si muta jucariile in alta parte, ca stim cu totii ca asa se intampla. Nu, zona asta este pentru voi, cei care indepliniti cererile, chiar daca nu se vede.

E vorba de imbunatatire continua. De multe ori n-ai chef sa faci o lucrare pentru tine, si vrei o tema data de cineva. Ei aici ti se ofera posibilitatea ( da stiu..e de slaba calitate,dar cu timpul sper sa se imbunatateasca).

Aveam in plan mai multe, chestii diverse..provocari...dar nu sunteti prea multi :)

Edited by Dan O.
  • 4 months later...
  • Moderators
Posted

Le-am inchis pe toate mai vechi de februarie (sau cel putin pe cele pe care le vad pe prima pagina).

Dar cred ca poti si tu sa moderezi zona asta, nu-i asa ?

• 4 months later...
  • 7 months later...
Posted
On 7/11/2016 at 6:35 PM, JuNNNNkie said:

Eu ma pot ocupa!! Doar inchideti topicurile vechi sa pot vedea topicurile noi!!!

In mare parte sunt inchise cele vechi.
Ce ziceti de o regula de genul:

"Membrii care au reputatie negativa (sub 0) nu au dreptul de a face cerere."

Nu mi se pare ok sa stau sa lucrez pentru cineva care are reputatie negativa pe forum. Reputatia aia a fost data cu un motiv. Ce parere aveti?

Posted

Nu lucrezi doar pt ei, creezi post-uri, vizualizari si alea te ridica in search rank pe google. Practic ajuti pctr cand indeplinesti cererile. Acuma nu-ti da nimeni un minim de ore pe munca. Te adaptezi la fiecare :)  

Apropo, edit mic: Mai stie cineva cand o sa se mute cererile din grafica 2d 3d?

Posted

Dar nu era mai bine sa facem o sectiune Cereri unde sa le bagam pe toate? Daca tot avem pentru Tutoriale si Creatii zic, ca mergea si o categorie de genul :)

• 3 months later...
  • Moderators
Posted

Nu se mai primesc cereri pentru lucrari in categoria asta ! Asa cum este mentionat in regulament:

Totusi, se poate discuta aici pentru viitorul acestei categorii. Cei interesati/dezinteresati pot posta in acest thread.

• Upvote 1
Posted
On 06.06.2017 at 0:10 PM, Dan O. said:

Nu se mai primesc cereri pentru lucrari in categoria asta ! Asa cum este mentionat in regulament:

Totusi, se poate discuta aici pentru viitorul acestei categorii. Cei interesati/dezinteresati pot posta in acest thread.

După ce termin cu examenele de BAC aș fi interesat eu să refac întreaga categorie de cereri :-?

• Moderators
Posted

Nu o sa poti face singur fata, plus ca cererile, majoritatea, sunt penale, si nu respecta nici un regulament.

Plus ca, Vlad e fericit acum ca nu mai vede cererile, si are timp lumea sa-i admire capodoperele 3D  :D

Posted
11 hours ago, Dan O. said:

Nu o sa poti face singur fata, plus ca cererile, majoritatea, sunt penale, si nu respecta nici un regulament.

Plus ca, Vlad e fericit acum ca nu mai vede cererile, si are timp lumea sa-i admire capodoperele 3D  :D

Refacem categoria, să fie nud :)) un regulament nou și aplicat peste toate cererile care nu-l respectă și am terminat bâlciu cu ei :)) 

• gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.