Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aceste "asa-zise" amenzi de la IPB (Invision Power Board) sunt adevarate sau doar prostii inventate de altii?

www.voidblack.com - webdesign forum

Posted

prostii inventate de altii.
ciudat ca doar in romania auzi de ele :)

Asta ma gandeam si eu. Am cautat si in pe google.com dar nu se zice nimic de ele, sau in spania, etc..

• Moderators
Posted (edited)

IP. Board nu este o firmă cu certificat SRL. Adică sunt egal cu 0 în ochii statului.

Invision Power nu are sediul în Ro.

Aceste "asazise" amende de la ipb sunt adevarate sau doar prostii inventate de altii?

Acel "aşazis" cuvânt amende nici nu există.

Edited by Courage
Posted

Amenda, multumit?

Amendă - Singular , Amenzi - Plural

Cât despre "amenda" asta.. e ca și cum ți-aș spune că un forum .TK deschis ieri are acum 10 miliarde de membri înregistrați =)) Nu mai crede toți copii... Comunității CsRullz ( Ce folosea IP.Board Nulled sau Retail ) i-am dat vreo 10 report-uri. La WhmCs, i-am dat dublu. Și.. nimic. Au stat cu IP.Board Retail sau Nulled + WhmCs Nulled vreo 5 - 6 luni, apoi s-a vândut, s-a închis.. Nu știu exact ce s-a întâmplat.

Dacă vrei, poți raporta comunitățile și firmele de hosting să te convingi. Dar degeaba...

În concluzie, nimeni nu-ți face nimic. De aia încă folosesc IP.Board Retail :))

Posted

e ca și cum ți-aș spune că un forum .TK deschis ieri are acum 10 miliarde de membri înregistrați.

exact cum îţi făceai şi tu pe livegame, din acp. :D la români, totul e posibil.

• Upvote 1
Posted

De aia încă folosesc IP.Board Retail :))

comunitatea ta pică şi fără report. 

apropo, dacă HZone nu oferă servicii ''de calitate'', de ce mai stai la ei?.

Posted

prostii inventate de altii.
ciudat ca doar in romania auzi de ele :)

Ce "amende" ?

IPB, din cate stiu nu prea face nimic in legatura cu raporturile pe care le primesc in legatura cu versiunile NULLED, tot mai multe forum-uri incep sa foloseasca IPB, dar oare cate au licenta?!

Serios ? Crezi că nu există oameni de la IPS care navighează pe internet după forumuri nelicențiate ? Se scanează forumul ( iar din câte știu de la Courage ) dacă faci profit de pe urma lor atunci se trimite e-mail la firma unde ai găzduire sau unde ai domeniul și se cere suspendarea serviciilor.

Posted

Serios ? Crezi că nu există oameni de la IPS care navighează pe internet după forumuri nelicențiate ? Se scanează forumul ( iar din câte știu de la Courage ) dacă faci profit de pe urma lor atunci se trimite e-mail la firma unde ai găzduire sau unde ai domeniul și se cere suspendarea serviciilor.

Păi da, cere suspendarea. Dar majoritatea firmelor de hosting nu iau măsuri.

Posted

Păi da, cere suspendarea. Dar majoritatea firmelor de hosting nu iau măsuri.

Când se va intenta un proces , se vor lua stai calm :)) crezi că hostinger numai acceptă ipb nulled tot timpu doar așa ca să se afle în treabă?

• gaby changed the title to Amende de la IPB?
Posted

Majoritatea firmelor serioase iau masuri. Amenzi nu pot da cei de la Invision Power, pentru ca nu sunt politisti sa organe ale statului, dar pot da in judecata detinatorul site-ului in cazul in care merita efortul. Va dati seama ca nu se incurca cu toate forumurile fara licenta care ies peste noapte si de care nu a auzit nimeni. Timpul inseamna bani, mai ales la nivelul lor.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Exista amenda de la IPB?
Posted

Sa zicem asa gaby, daca as avea un forum cu 12k membri cu 1k vizionari zilnice, s-ar straduii sa ma dee in judecata? :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.