Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aseara am schimbat bara de jos din normal in cea clasica. Dupa, habar nu stiu ce sa intamplat, am vrut sa intru pe FIrefox si nu mergea, am incercat cu toate programele si nici ele nu mergeau.

De fiecare daca cand intram intr-un program imi aparea CMD si sus aparea C:\windows\svchost.exe (Ceva de genu)

Dupa am vrut sa schimb iar in cea normala si nu mergea, tot la fel se deschidea CMD cu svchost.exe

Am intrat in Control Panel, nici de acolo nu mergea...

Am cautat pe internet si era si aceasta cauza...

HELP PLEASE!

Multumesc anticipat!

p.s: Am dat si scan, a gasit cativa virusi dar nu acolo. Ia rezolvat si am dat restart. Tot la fel facea.

Posted

Esti infectat cu un virus sau mai multi:troll:. Daca nu vrei sa-ti pierzi datele fa un rescue disk cu Kaspersky sau BitDefeneder . Daca n-ai date prea importante prin PC poti opta la reinstalarea windows-ului.

Reborn.

Posted

Esti infectat cu un virus sau mai multi:troll:. Daca nu vrei sa-ti pierzi datele fa un rescue disk cu Kaspersky sau BitDefeneder . Daca n-ai date prea importante prin PC poti opta la reinstalarea windows-ului.

Am dat scan si cu Kaspersky, si cu AVG, a gasit cativa virusi, dar tot asa face.

Posted

Ti-am zis cu Rescue DIsk inainte sa bootezi. E normal daca esti in windows deja ca virusii sa blocheze functionalitatea antivirusului.

Am dat scan si cu Kaspersky, si cu AVG, a gasit cativa virusi, dar tot asa face.

Reborn.

Posted

Descarci MalwareBytes si il deschizi cu drepturi de administrator.

Nu are niciun efect , virusii o sa contopeasca structura antivirusului dinainte sa inceapa scanarea. Nu este o solutie eficienta

Reborn.

Posted

Nu are niciun efect , virusii o sa contopeasca structura antivirusului dinainte sa inceapa scanarea. Nu este o solutie eficienta

Am avut si eu virusul asta si am rezolvat cu MalwareBytes. Inainte de asta ma incercat cu Avast sau AVG si nu au rezolvat mai nimic. Dar cea mai buna solutie este sa reinstalezi sistemul de operare.

Posted

Descarci MalwareBytes si il deschizi cu drepturi de administrator.

Nu merge sa deschid cu Run As Administrator...

Va rog alta optiune inafara de a schimba windows.

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.