Jump to content

Recommended Posts

Posted

Add lucy.lucian12 ( skype ) să vorbim. Am scripturi, teme..

exact , toate nulled de pe net.

ON: Daca doresti ajutor din partea mea gratuit , trimite-mi mesaj.

Reborn.

Posted

Nu sunt toate nulled. Dacă nu știi, măcar Taci !

Te cunosc prea bine , afirmatia mea nu poate fi comentata in niciun fel. Ii dai script-uri luate de pe net. UNELE nulled si ii iei si bani . Urat din partea ta .

Reborn.

Posted

Te cunosc prea bine , afirmatia mea nu poate fi comentata in niciun fel. Ii dai script-uri luate de pe net. UNELE nulled si ii iei si bani . Urat din partea ta .

Nu ai nici o dovadă că fac așa ceva. Da, în mare parte sunt nulled, dar nu toate!

Și termin-o cu offtopicul.

Posted

Serios , chiar crezi ca nu am? Pacat ca nu pot accesa history-ul in pidgin de pe linux mint , dar cand voi intra pe windows voi posta aici cu cea mai mare placere.

Pai ca sunt ori ca nu sunt nulled tot is de pe net , si el le poate lua de pe net nu numai tu .

Eu il ajut gratis si fara script-uri de pe net .

Nu are rost sa ma cert cu tine , nu trebuie sa te fac eu sa intelegi , o sa iti arate viata. 

• Downvote 1

Reborn.

Posted

Serios , chiar crezi ca nu am? Pacat ca nu pot accesa history-ul in pidgin de pe linux mint , dar cand voi intra pe windows voi posta aici cu cea mai mare placere.

Pai ca sunt ori ca nu sunt nulled tot is de pe net , si el le poate lua de pe net nu numai tu .

Nu are rost sa ma cert cu tine , nu trebuie sa te fac eu sa intelegi , o sa iti arate viata. 

tu chiar postezi doar de dragul de a face off-topic ?

omule, dacă ai ceva de dovedit, dovedeşte-o pe forumul tău, nu-ţi mai bate joc de topicuri aici.

• Upvote 1
Posted (edited)

Dc crezi că nu am mai dat nici un semn de viață timp două săptămâni?

M-am gândit la reply-urile de pe PCT, la comportamentul meu, la aspectul meu, la cât de mult vorbeam fără rost, la câte țepe am dat...

M-am schimbat!

Edited by Lucian50
Posted

Dc crezi că nu am mai dat nici un semn de viață timp de două săptămâni?

M-am gândit la reply-urile de pe PCT, la comportamentul meu, la aspectul meu, la cât de mult vorbeam fără rost, la câte țepe am dat...

M-am schimbat!

Era si timpul :troll:

Reborn.

Posted

Dc crezi că nu am mai dat nici un semn de viață timp de două săptămâni?

M-am schimbat!

:)):)):)):))  Vorbesti serios sau doar Glumesti !?

Posted (edited)

:)):)):)):))  Vorbesti serios sau doar Glumesti !?

Serios. Dacă observași, mi-am actualizat și semnătura pe pct: Cont inactiv.

Bun, eu am terminat cu off-topicul.

Edited by Lucian50
Posted

Buna ziua. As vrea o tema pentru wordpress, + configurare script DEDICATII. Tema vreau sa fie pentru Radio.

Ofer 20 euro. PM ME SI VA DAU UN CONTACT CA SA PUTEM VORBI.

Dacă vrei ceva original , lasă-i pe ei și du-te la o firmă de webdesign .

• Upvote 1
  • gaby changed the title to Cerere tema WP pentru radio

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.