Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stiu ca au mai fost postate topicuri de genu, dar eu vreau un raspuns clar.

Au inceput comunitatile sa imi fure ipb_style.css si sa il foloseasca pentru forumul lor.

Vreau ceva ca el cand foloseste link-ul : www.xyz.ro/forum/public/style_css/css_x/ 

Sa ii apara o eroare si sa nu ii afiseze css-urile disponibile, deoarece m-am saturat de toti copii care doar imi fura ce fac eu.

Posted

Eu mi-am făcut un fișier gen html în care să le apăra acces interzis ,etc ... :) poate te ajuta și asta . și am încercat eu a un nu apare css ... Poate ți la furat prin altă metodă...

Posted (edited)

Ar fi ok dacă ai bloca Inspect Element (F12) și View Source (CTRL+U), pentru a nu mai avea acces la fisierele din FTP care sunt publice.

*mai poti bloca si click dreapta.

Edited by Kames
Posted

Ar fi ok dacă ai bloca Inspect Element (F12) și View Source (CTRL+U), pentru a nu mai avea acces la fisierele din FTP care sunt publice.

*mai poti bloca si click dreapta.

Da dar este in dezavantaju celor care au de copiat un model / cerere admin/dns etc..

Posted

Da dar este in dezavantaju celor care au de copiat un model / cerere admin/dns etc..

Am avut un script care genera automat, in functie de categorie sau sectiune, un model sau regulament. Pot spune ca nu este un dezavantaj, dar se merita cand e vorba de securitate.

• Moderators
Posted

Si asa tot pot copia continutu, doar trebuie sa dezactiveze JS-ul pe site-ul tau si orice CTRL+U, F12, etc tot o sa mearga :)

Nu e posibil sa ascunzi css-ul, daca il ascunzi, nu o sa poata nici sa citeasca css-ul, deci va vedea pagina alba fara stil.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Si asa tot pot copia continutu, doar trebuie sa dezactiveze JS-ul pe site-ul tau si orice CTRL+U, F12, etc tot o sa mearga :)

Nu e posibil sa ascunzi css-ul, daca il ascunzi, nu o sa poata nici sa citeasca css-ul, deci va vedea pagina alba fara stil.

Nu se poate redenumi acel fisier [ css_1, css_2 samdd] in alt numar?

sa zicem ca vreau sa ii pun 2222 unde va trebui sa modific acest numar? Sau sa pot redenumi acel fisier ipb_style.css.

Posted

Nu merge din pacate.. Era bun sa fie cum ai scris tu, dar nu .. Cum a spus cineva mai sus in continuare se vor fura teme si continuturi.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

• Moderators
Posted

Nici macar aia.

Si chiar daca schimbi numele in ipb_style1222.css, lumea tot poate sa ieie fisieru cu css.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nici macar aia.

Si chiar daca schimbi numele in ipb_style1222.css, lumea tot poate sa ieie fisieru cu css.

Stiu, dar macar sa ii pun sa caute acolo la cifrele alese de mine. 

• Moderators
Posted

Click dreapta, inspect elements si deja iti arata numele la fisier in partea unde poti edita css-ul. Nu e un mister foarte mare sa afli numele.

Posted (edited)

Click dreapta, inspect elements si deja iti arata numele la fisier in partea unde poti edita css-ul. Nu e un mister foarte mare sa afli numele.

Am vazut undeva ceva cu drepturi de autor, trebuie achizitionata licenta sau nu ?

Deoarece copilasi de pe bluegames.ro ne tot fura ipb_style.css  si cateva elemente le pun in tema lor apoi o fac publica pe internet:

Dovada: http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1018-skin-mixarena-v20/

Edited by BebeGFX
  • Moderators
Posted

Trebuie platita licenta si sa dovedesti ca la totu ce folosesti tu este LEGAL, adica sa ai licenta IPB, skinu sa fie creat de tine si ca nu ai si tu continut furat din alte locuri pe site-ul tau.

Posted

Te invat eu o metoda usoara. Dar tot iti poate fura css-ul!

Ca sa ii dai de cautat , poti copia tot ce este in ipb_styles.css in alt .css / sa ii schimbi numele din public_html , gen cacapisu.css. Insa: dacă intrii in acp , ipb_styles ramane sub acelasi nume, daca dai click pe el sa editezi din acp , se va remedia tot ce ai facut si ramane sub acelasi nume. Asa deci , daca vrei , schimba numele la ipb_styles.css si nu mai intrii in CSS in ACP. Succes :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.