Jump to content

Recommended Posts

Posted

In cateva saptamani un partener ar dori sa achizitioneze o licenta IPB dar intrebarea mea este, pot sa pun acea licenta IPB peste un forum nulled ?.

Vreau raspunsul de la cineva care cunoaste nu va bagati toti aici.

Posted
14 hours ago, BebeGFX said:

In cateva saptamani un partener ar dori sa achizitioneze o licenta IPB dar intrebarea mea este, pot sa pun acea licenta IPB peste un forum nulled ?.

Vreau raspunsul de la cineva care cunoaste nu va bagati toti aici.

Cei de la play-arena, parca a zis seba ca au peste cea nulled, ceva de genul, oricum de ce sa dai 20 euro pe un rahat de licenta cand nu mai ofera suport la 3.4.x?

Posted
13 hours ago, D@rkN3Ss said:

Cei de la play-arena, parca a zis seba ca au  peste cea nulled, ceva de genul, oricum de ce sa dai 20 euro pe un rahat de licenta cand nu mai ofera suport la 3.4.x?

Să-mi arăți și mie unde e 20€ :))

Eu zic că da, merge.

Posted (edited)
3 hours ago, Gorkem said:

Să-mi arăți și mie unde e 20€ :))

Eu zic că da, merge

Gresala mea , prima data trebuie sa dai 75 $ si dupa 20 $ 

Edited by D@rkN3Ss
Posted
2 hours ago, D@rkN3Ss said:

Gresala mea , prima data trebuie sa dai 75 $ si dupa 20 $ 

Tu vezi ce scrii man?, eu nu am nevoie de suport daca achizitionez licenta.

Apropo informeaza-te si tu despre aceasta licenta de "rahat" si apoi comenteaza.

• Moderators
Posted

Eu unu nu as baga licenta pe un nulled. Pentru ca nu sti ce s-a modificat prin el. Fa backup la baza de date, fisierele upload, tema si pune fisierele originale de la ipb.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
13 hours ago, D@rkN3Ss said:

Ce-i de la play-arena , parca o zis seba ca au  peste, cea nulled , ceva de genu , oricum de ce  sa dai 20 euro pe o rahat de licenta ? cand nu mai ofera suport la 3.4.x ?

Nu, am băgat licența pe o platformă „retail”, nu sunt chiar atât de prost încât să o bag pe o platformă „nulled”.

26 minutes ago, gadeas said:

Eu unu nu as baga licenta pe un nulled. Pentru ca nu sti ce s-a modificat prin el. Fa backup la baza de date, fisierele upload, tema si pune fisierele originale de la ipb.

Sau poate face upgrade la noua versiune de 3.4.x și ele se schimba automat :-?

• Upvote 1
  • gaby changed the title to Achizitionare licenta IPB pentru forum nulled?
  • Moderators
Posted
1 minute ago, Lau ^_^ said:

Nu vad rostu sa cumperi daca nu ai un forum populat nu unul cu 10 vizite gata iau licenta

Ca developer va trebui sa zic ca are... Daca toata lumea ar baga nulled si nu ar cumpara nimeni licenta, multa lume ar fi in strada ca developer si probabil multe dintre CMS-uri nici nu ar exista.

Sa platesti ceva nu inseamna doar sa ai licenta, chiar si ajuti unele persoane, munca ce e depusa in IPS nu e gratis.

Chiar daca ai 10 vizite, poti sa ai licenta si sa ti forumu cu 10 vizite ani intregi, poate ce vrea defapt persoana respectiva e sa si vanda chestii pe marketplace sau chiar sa fie ajutat de persoane cu mult mai multa experienta pe forumu oficial de la IPB.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.