keNN. Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Salut,astazi va prezint o noua comunitate. Va las sa va dati singuri cu parerea. www.booter.ro www.booter.ro/forum
Alexandru C. Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Ce are de special " comunitatea " asta ? 1 a lot of bla bla bla...
+Ezel.LCS Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 (edited) Daca mai veniti cu reclama la mine iese urat. Faceti o promovare excelenta,pana nu mai aveti la ce , nici servere nu aveti Sunteti parte din comunitatile care se deschid azi si maine se inchid. Edited June 8, 2016 by Ezel.LCS 1 Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+nimicspecial Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 (edited) prima pagina e superba, imi place ca design (parca l-am mai ochit pe undeva) - asta e ceva pozitiv acuma fiind negativ si al dracului de realist => caca-maca - meniurile alea nefunctionale (unele), forumul ca regulamente, modele si structura - 0 barat, nimic nou. repet, opinia este neutra fara tentativa de a aduce un afront direct "muncii" tale exorbitante. Edited June 8, 2016 by nimicspecial
Floy Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Index ușor de modificat , temă este de 2 bani , legenda nu se vede deloc. Cum a zis Ezel ˘'Sunteți parte din comunitățile care se deschid azi și maine se închid.'
+Ezel.LCS Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Prietene vad ca nu va potoliti cu reclama si rau imi pare de voi ca o sa dispareti la fel cum ati aparut Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Stefan Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Nu este nimic nou/special la acest forum + am observat ca faceti reclama pe orice forum prindeti, jalnic. 1
Alexandru C. Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Din cele spuse mai sus va dau un sfat; incetati cu reclamele pe toate forumurile, va faceti de ras si pateti numele comunitatii. Daca chiar vreti sa faceti ceva serios incercati sa o faceti pe propriul spate. Succes. 1 a lot of bla bla bla...
+strong Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 7 hours ago, Alexandru C. said: Din cele spuse mai sus va dau un sfat; incetati cu reclamele pe toate forumurile, va faceti de ras si pateti numele comunitatii. Daca chiar vreti sa faceti ceva serios incercati sa o faceti pe propriul spate. Succes. — steam
+Gorkem Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 On 6/8/2016 at 6:23 PM, Floy said: Index ușor de modificat , temă este de 2 bani , legenda nu se vede deloc. Cum a zis Ezel ˘'Sunteți parte din comunitățile care se deschid azi și maine se închid.' Cine vorbea...
Ștefan A. Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 50 minutes ago, Gorkem said: Cine vorbea... Acum e la mine pe forum 2 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
DeNyS. Posted June 11, 2016 Report Posted June 11, 2016 Index luat de pe net, ai schimbat bg, logo și ceva-n plus ... tema-i de pe altă comunitate, am mai văzut-o. Nimic special.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now