Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

IPB skin by SnOpY. Se vede ca nu a mai lucrat Courage, diferenta mare din pacate.

Ce as schimba clar pe momentu de fata urgent, e scrisu de la linkuri, pe un monitor IPS simt ca am nevoia sa-mi scot ochii sa inteleg ce spune scris-ul.

Maintitle-ul cu border in colturi nu prea are sens daca restu forumului e in patrat, just my opinion. Ori mergi 50/50 la elemente ca unele sa aiba si altele nu, ori alegi un drum, 2% sa aiba ditamai border si restu nimic sa nu aiba, parerea mea e ca arata ciudat.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
5 minutes ago, gadeas said:

IPB skin by SnOpY. Se vede ca nu a mai lucrat Courage, diferenta mare din pacate.

Ce as schimba clar pe momentu de fata urgent, e scrisu de la linkuri, pe un monitor IPS simt ca am nevoia sa-mi scot ochii sa inteleg ce spune scris-ul.

Maintitle-ul cu border in colturi nu prea are sens daca restu forumului e in patrat, just my opinion. Ori mergi 50/50 la elemente ca unele sa aiba si altele nu, ori alegi un drum, 2% sa aiba ditamai border si restu nimic sa nu aiba, parerea mea e ca arata ciudat.

ms voi mai reedita din tema cat sa fie 50/50  multumesc de parere :)

Posted (edited)

404 e ca nu exista index , dar daca dai /forum merge.

Tema nu stiu de unde e, nu ma bag peste anumiti experti ipb ca sunt cardiac si iar ma ameninta cu deface.

Edited by Ezel.LCS

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted (edited)
4 hours ago, Ezel.LCS said:

404 e ca nu exista index , dar daca dai /forum merge.

Tema nu stiu de unde e, nu ma bag peste anumiti experti ipb ca sunt cardiac si iar ma ameninta cu deface.

este tema mea de pe fosta comunitate editata

7 hours ago, Alex6ndru said:

E de la tine.

Merge.

NAJPA!

najpa dc in ce sens? ce i mai trebui ce nu

Edited by SnOpY
Posted
1 minute ago, FizZle#Haarp said:

e o tema clasica , nimic special insa la ce prostii se baga azi in temele de pe ipb ca sa para mai "awesome" prefer tema ta .

ms

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.