SnOpY Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 Salut PCT, Am redeschis comunitatea Fondata de Courage wlg.ro si as dori parerile voastre la fel si criticile. Astept sa-mi ziceti ce ar trebui schimbat si ce ar trebui adaugat. demo noua tema : http://imgur.com/a/wzbd5 Online: http://www.wlg.ro/forum
Moderators gadeas Posted August 20, 2016 Moderators Report Posted August 20, 2016 IPB skin by SnOpY. Se vede ca nu a mai lucrat Courage, diferenta mare din pacate. Ce as schimba clar pe momentu de fata urgent, e scrisu de la linkuri, pe un monitor IPS simt ca am nevoia sa-mi scot ochii sa inteleg ce spune scris-ul. Maintitle-ul cu border in colturi nu prea are sens daca restu forumului e in patrat, just my opinion. Ori mergi 50/50 la elemente ca unele sa aiba si altele nu, ori alegi un drum, 2% sa aiba ditamai border si restu nimic sa nu aiba, parerea mea e ca arata ciudat. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
SnOpY Posted August 20, 2016 Author Report Posted August 20, 2016 5 minutes ago, gadeas said: IPB skin by SnOpY. Se vede ca nu a mai lucrat Courage, diferenta mare din pacate. Ce as schimba clar pe momentu de fata urgent, e scrisu de la linkuri, pe un monitor IPS simt ca am nevoia sa-mi scot ochii sa inteleg ce spune scris-ul. Maintitle-ul cu border in colturi nu prea are sens daca restu forumului e in patrat, just my opinion. Ori mergi 50/50 la elemente ca unele sa aiba si altele nu, ori alegi un drum, 2% sa aiba ditamai border si restu nimic sa nu aiba, parerea mea e ca arata ciudat. ms voi mai reedita din tema cat sa fie 50/50 multumesc de parere
SnOpY Posted August 20, 2016 Author Report Posted August 20, 2016 am revenit cu edit-ul de la tema parere? http://imgur.com/a/bkl6U
Sebastian C. Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Ce pot să zic ? https://webflake.sx/files/file/2107-twg-romania-beta/ 1
Ștefan A. Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 2 hours ago, Alexandru C. said: 404 E de la tine. Merge. NAJPA! Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Ezel.LCS Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) 404 e ca nu exista index , dar daca dai /forum merge. Tema nu stiu de unde e, nu ma bag peste anumiti experti ipb ca sunt cardiac si iar ma ameninta cu deface. Edited August 21, 2016 by Ezel.LCS Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
SnOpY Posted August 21, 2016 Author Report Posted August 21, 2016 (edited) 4 hours ago, Ezel.LCS said: 404 e ca nu exista index , dar daca dai /forum merge. Tema nu stiu de unde e, nu ma bag peste anumiti experti ipb ca sunt cardiac si iar ma ameninta cu deface. este tema mea de pe fosta comunitate editata 7 hours ago, Alex6ndru said: E de la tine. Merge. NAJPA! najpa dc in ce sens? ce i mai trebui ce nu Edited August 21, 2016 by SnOpY
+Mixlight Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 e o tema clasica , nimic special insa la ce prostii se baga azi in temele de pe ipb ca sa para mai "awesome" prefer tema ta . 1
SnOpY Posted August 21, 2016 Author Report Posted August 21, 2016 1 minute ago, FizZle#Haarp said: e o tema clasica , nimic special insa la ce prostii se baga azi in temele de pe ipb ca sa para mai "awesome" prefer tema ta . ms
Ștefan A. Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 6 hours ago, SnOpY said: este tema mea de pe fosta comunitate editata najpa dc in ce sens? ce i mai trebui ce nu Mă refer la temă. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
D@rkN3Ss Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Banner facut in paint , activitate nema , intratus pomus intr-o luna .
Ștefan A. Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 ? Oh, shit, nu mai am baterie Implementează LGSL în descrierea categoriilor
SnOpY Posted November 10, 2016 Author Report Posted November 10, 2016 wlg.ro este acum pe platforma ipb 4.x suntem in cautare de Staff si Servere de orice tip !!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now