+strong Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Aoleo A cerut o părere despre temă/index "Salutare, am deschis forumul cstars, doresc să îmi spuneți cum vi se pare tema de pe forum și indexul .". @grande_ecks Cât timp nu scrie undeva pe (pctroubleshooting.ro) că nu ai voie cu nulled/retail. Nu înțeleg de ce plângi la fiecare forum că are nulled/retail. Nu le văd rostu certurilor astea pe acest forum. — steam
grande_ecks Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 @TAZ, când vei ști că nu există „retail” te rog să scrii atunci. Nu înțelegi? Citește te rog din nou tot subiectul acesta și vei înțelege, sper, dacă nu, ai o problemă. Numai bine. 1 1 Battle Arena - https://forum.battlearena.ro
+Laur. Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 On 9/30/2016 at 3:49 PM, grande_ecks said: @TAZ, când vei ști că nu există „retail” te rog să scrii atunci. Nu înțelegi? Citește te rog din nou tot subiectul acesta și vei înțelege, sper, dacă nu, ai o problemă. Numai bine. Scuze ca redeschid un topic vechi, dar baiatul asta chiar ma irita. Spune-mi si mie, daca vrei ca afirmatiitle tale sa aiba vreo valoare, ce inseamna o vulnerabilitate si apoi ce inseamna un backdoor. Exista diferente intre nulled si retail. Retail = copie CARE SA NU FIE ATINSA IN VREUN FEL de cineva. E ca si cum ai descarca-o de pe IPS. Nulled = varianta care sa fie facuta in asa fel incat sa nu-ti dai seama ca e "crackuita". Gen ascunderea mesajului rosu de langa meniu. 1 1 Reborn.
grande_ecks Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 @Laur., probabil ști mai bine că există „retail” decât cei de la IPS, cei de acolo afirmând că există doar nulled și cu licență. Limbajul tău nu-mi permite să port o discuție cu tine, ești sub nivel cu mult, am vrut doar să menționez ceva. Oricum superbă faza: „E ca si cum ai descarca-o de pe IPS” Numai bine. 1 1 Battle Arena - https://forum.battlearena.ro
+Laur. Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 On 10/12/2016 at 8:08 PM, grande_ecks said: @Laur., probabil ști mai bine că există „retail” decât cei de la IPS, cei de acolo afirmând că există doar nulled și cu licență. Limbajul tău nu-mi permite să port o discuție cu tine, ești sub nivel cu mult, am vrut doar să menționez ceva. Oricum superbă faza: „E ca si cum ai descarca-o de pe IPS” Numai bine. Da , exista retail cauta si informeaza-te. Uite, daca nu poti, te ajut eu, nicio problema: http://lmgtfy.com/?q=ipb+retail+version 2 1 Reborn.
Alexandru C. Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 On 30/9/2016 at 0:06 PM, TAZ said: @grande_ecks Cât timp nu scrie undeva pe (pctroubleshooting.ro) că nu ai voie cu nulled/retail. Nu înțeleg de ce plângi la fiecare forum că are nulled/retail. Aia care fac posturi degeaba sunteti voi,grande are dreptate in majoritatea lucrurilor pe care le spune, si crede-ma ca eu impreuna cu ceilalti membri care fac parte din staff ne uitam cam peste tot, continua tot asa si o sa vezi ca staff-ul nu doarme. Seara faina. a lot of bla bla bla...
D@rkN3Ss Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 54 minutes ago, Alexandru C. said: Aia care fac posturi degeaba sunteti voi,grande are dreptate in majoritatea lucrurilor pe care le spune, si crede-ma ca eu impreuna cu ceilalti membri care fac parte din staff ne uitam cam peste tot, continua tot asa si o sa vezi ca staff-ul nu doarme. Seara faina. darkmind , areazone , csrullz , continui , cu forumurile fara licenta , detinute de tine sau ai facut parte din staff in mare parte ?
Alexandru C. Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 32 minutes ago, D@rkN3Ss said: darkmind , areazone , csrullz , continui , cu forumurile fara licenta , detinute de tine sau ai facut parte din staff in mare parte ? Nici unul dintre forumurile mentionate mai sus nu a fost detinut de catre mine. a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted October 13, 2016 Moderators Report Posted October 13, 2016 On 30/9/2016 at 0:06 PM, TAZ said: @grande_ecks Cât timp nu scrie undeva pe (pctroubleshooting.ro) că nu ai voie cu nulled/retail. Nu înțeleg de ce plângi la fiecare forum că are nulled/retail. Intrun fel... PCtroubleshooting nu suporta/sustine pirateria in niciun fel (asta a spus si Gaby de mult despre link-urile de la webflake, si alte site-uri de genu). Toata lumea care cere ajutor pentru IPB sau oricare software fara licenta, nici nu ar avea voie sa posteze daca e sa gandim. Din moment ce ajutam o persoana fara licenta, aia inseamna ca intrun fel sustinem pirateria pentru ca am ajutat-o, daca avea licenta, putea sa ceara ajutor pe forumu oficial sau chiar aici, dar normal, cu licenta prezenta la un membru din staff. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 1 hour ago, Laur. said: nu , doar putin... csrullz nu a fost detinut de catre mine si tine , chiar deloc A detine = ceva ce iti apartine, nu a fost pe numele meu, doar m-am ocupat de ea. Cius. 1 a lot of bla bla bla...
+Laur. Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 6 minutes ago, Alexandru C. said: A detine = ceva ce iti apartine, nu a fost pe numele meu, doar m-am ocupat de ea. Cius. ete na. ai fost fondator Reborn.
+Ezel.LCS Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Eu nu inteleg de ce nu se da tc, nici nu mai merge domeniul. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Ștefan A. Posted October 19, 2016 Author Report Posted October 19, 2016 On 10/14/2016 at 9:15 PM, Ezel.LCS said: Eu nu inteleg de ce nu se da tc, nici nu mai merge domeniul. nici eu. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Alexandru C. Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 On 14/10/2016 at 8:15 PM, Ezel.LCS said: Eu nu inteleg de ce nu se da tc, nici nu mai merge domeniul. Pentru ca sunt 80% sigur ca o sa o redeschida si o sa bage un mare "UP". a lot of bla bla bla...
Ștefan A. Posted October 20, 2016 Author Report Posted October 20, 2016 9 hours ago, Alexandru C. said: Pentru ca sunt 80% sigur ca o sa o redeschida si o sa bage un mare "UP". Poţi da TC prinţesă mică. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
snoop Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 On 20.10.2016 at 3:00 PM, Alexandru C. said: Pentru ca sunt 80% sigur ca o sa o redeschida si o sa bage un mare "UP". ce rost mai are sa stea deschis daca nu merge
Ștefan A. Posted October 31, 2016 Author Report Posted October 31, 2016 36 minutes ago, snoop said: ce rost mai are sa stea deschis daca nu merge taci că are. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now