Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On ‎9‎/‎30‎/‎2016 at 3:49 PM, grande_ecks said:

@TAZ, când vei ști că nu există „retail” te rog să scrii atunci. Nu înțelegi? Citește te rog din nou tot subiectul acesta și vei înțelege, sper, dacă nu, ai o problemă. :)

Numai bine.

Scuze ca redeschid un topic vechi, dar baiatul asta chiar ma irita.

Spune-mi si mie, daca vrei ca afirmatiitle tale sa aiba vreo valoare, ce inseamna o vulnerabilitate si apoi ce inseamna un backdoor.

Exista diferente intre nulled si retail.

Retail = copie CARE SA NU FIE ATINSA IN VREUN FEL de cineva. E ca si cum ai descarca-o de pe IPS.

Nulled = varianta care sa fie facuta in asa fel incat sa nu-ti dai seama ca e "crackuita". Gen ascunderea mesajului rosu de langa meniu.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Reborn.

Posted

@Laur., probabil ști mai bine că există „retail” decât cei de la IPS, cei de acolo afirmând că există doar nulled și cu licență. Limbajul tău nu-mi permite să port o discuție cu tine, ești sub nivel cu mult, am vrut doar să menționez ceva.

Oricum superbă faza: „E ca si cum ai descarca-o de pe IPS” =))

Numai bine.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
On ‎10‎/‎12‎/‎2016 at 8:08 PM, grande_ecks said:

@Laur., probabil ști mai bine că există „retail” decât cei de la IPS, cei de acolo afirmând că există doar nulled și cu licență. Limbajul tău nu-mi permite să port o discuție cu tine, ești sub nivel cu mult, am vrut doar să menționez ceva.

Oricum superbă faza: „E ca si cum ai descarca-o de pe IPS” =))

Numai bine.

Da , exista retail :) cauta si informeaza-te. Uite, daca nu poti, te ajut eu, nicio problema: http://lmgtfy.com/?q=ipb+retail+version

• Upvote 2
  • Downvote 1

Reborn.

Posted
On 30/9/2016 at 0:06 PM, TAZ said:

@grande_ecks Cât timp nu scrie undeva pe (pctroubleshooting.ro) că nu ai voie cu nulled/retail. Nu înțeleg de ce plângi la fiecare forum că are nulled/retail.

Aia care fac posturi degeaba sunteti voi,grande are dreptate in majoritatea lucrurilor pe care le spune, si crede-ma ca eu impreuna cu ceilalti membri care fac parte din staff ne uitam cam peste tot, continua tot asa si o sa vezi ca staff-ul nu doarme. Seara faina.

a lot of bla bla bla...

Posted
54 minutes ago, Alexandru C. said:

Aia care fac posturi degeaba sunteti voi,grande are dreptate in majoritatea lucrurilor pe care le spune, si crede-ma ca eu impreuna cu ceilalti membri care fac parte din staff ne uitam cam peste tot, continua tot asa si o sa vezi ca staff-ul nu doarme. Seara faina.

darkmind , areazone , csrullz , continui , cu forumurile fara licenta , detinute de tine  sau ai facut parte din staff in mare parte ? 

Posted
32 minutes ago, D@rkN3Ss said:

darkmind , areazone , csrullz , continui , cu forumurile fara licenta , detinute de tine  sau ai facut parte din staff in mare parte ? 

Nici unul dintre forumurile mentionate mai sus nu a fost detinut de catre mine.

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted
On 30/9/2016 at 0:06 PM, TAZ said:

@grande_ecks Cât timp nu scrie undeva pe (pctroubleshooting.ro) că nu ai voie cu nulled/retail. Nu înțeleg de ce plângi la fiecare forum că are nulled/retail.

Intrun fel... PCtroubleshooting nu suporta/sustine pirateria in niciun fel (asta a spus si Gaby de mult despre link-urile de la webflake, si alte site-uri de genu). Toata lumea care cere ajutor pentru IPB sau oricare software fara licenta, nici nu ar avea voie sa posteze daca e sa gandim.

Din moment ce ajutam o persoana fara licenta, aia inseamna ca intrun fel sustinem pirateria pentru ca am ajutat-o, daca avea licenta, putea sa ceara ajutor pe forumu oficial sau chiar aici, dar normal, cu licenta prezenta la un membru din staff.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
1 hour ago, Laur. said:

nu , doar putin...  csrullz nu a fost detinut de catre mine si tine , chiar deloc :(

A detine = ceva ce iti apartine, nu a fost pe numele meu, doar m-am ocupat de ea. Cius.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
On 14/10/2016 at 8:15 PM, Ezel.LCS said:

Eu nu inteleg de ce nu se da tc, nici nu mai merge domeniul.

Pentru ca sunt 80% sigur ca o sa o redeschida si o sa bage un mare "UP". :D

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
Posted
On 20.10.2016 at 3:00 PM, Alexandru C. said:

Pentru ca sunt 80% sigur ca o sa o redeschida si o sa bage un mare "UP". :D

ce rost mai are sa stea deschis daca nu merge :AreYouSerious2:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.