BRCaineManHD Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 (edited) Salut mi-am facut un forum si cand vreau sa pun avataru imi apare si nu vreau sa fie atat de mica vreau sa fie gen 150x300 va rog sa ma ajutati multumesc Edited October 3, 2016 by BRCaineManHD
+Ezel.LCS Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Fara suparare, daca dai un simplu search, o sa gasesti 100 de modele cum se face acest lucru. unul din multele. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
BRCaineManHD Posted October 3, 2016 Author Report Posted October 3, 2016 uite eu nu am vrut sa caut si va vreau ajutoru ai vreo problema? :\( 1
+JuNNNNkie Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Eu zic sa iti masori cuvintele !! Nimeni nu este obligat sa te ajute!! Inainte de a deschide un topic mai da si un search si poate gasesti poate nu gasesti!!
Moderators gadeas Posted October 3, 2016 Moderators Report Posted October 3, 2016 Inainte sa deschizi urmatoru topic, sa citesti: PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Ezel.LCS Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Daca aveam o problema nu te mai ajutam , doar ți-am spus ca daca dădeai un search găseai. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now