+Gregory Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Prima creatie de asa tip 1 1 2 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+Gregory Posted January 25, 2017 Author Report Posted January 25, 2017 1 2 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+HazZaRD Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Imi plac foarte mult cele doua lucrari, te asteptam si cu altele.
+Gregory Posted February 23, 2017 Author Report Posted February 23, 2017 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Zx. Andrew Posted February 23, 2017 Report Posted February 23, 2017 nu e pe gustul meu dar a iesit super faina Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
+Gregory Posted February 23, 2017 Author Report Posted February 23, 2017 Just now, Zx. Andrew said: nu e pe gustul meu dar a iesit super faina mersi , sper sa-i placa la ăla la care lam facut , pacat ca am uitat să salvez psd-ul . 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Cristian Ovidiu Posted February 24, 2017 Report Posted February 24, 2017 chiar imi place, te pricepi in categoria design, nu stiu cum nu castigi bani din asta.. CSBZ RO !
+VladOcs Posted February 24, 2017 Report Posted February 24, 2017 tot ce vad e contrast exposure si o idee care n-a fost gandita pana la capat. Cand compui o reclama, textul din mijloc cam la 75% inaltime va fi observat primul, dupa textul de jos iar in cele din urma textul de sus. Pe langa faptul ca ai plasat textul gresit, culorile sunt obositoare. Spalacit cu verde intens si font arial . Design-ul este obositor de simplu, un fundal de bunnyhop, cateva png-uri in colturi si 2 seturi de maine cu arme. Daca esti la inceput, e ok spre slab si mai ai mult de evoluat. Dar e buna ca si punct de plecare 2
+Gregory Posted February 25, 2017 Author Report Posted February 25, 2017 7 hours ago, VladOcs said: tot ce vad e contrast exposure si o idee care n-a fost gandita pana la capat. Cand compui o reclama, textul din mijloc cam la 75% inaltime va fi observat primul, dupa textul de jos iar in cele din urma textul de sus. Pe langa faptul ca ai plasat textul gresit, culorile sunt obositoare. Spalacit cu verde intens si font arial . Design-ul este obositor de simplu, un fundal de bunnyhop, cateva png-uri in colturi si 2 seturi de maine cu arme. Daca esti la inceput, e ok spre slab si mai ai mult de evoluat. Dar e buna ca si punct de plecare ms , deci eu nu lucrez la comanda , mie imi place, si nici nu voi lucra. Fontul nu este arial , a fost ceva cu code , daca puneam textul pe mijloc era mai urat, nu se vedea playerul. Multumesc pentru mesaj , am sa tin cont de ce ai scris mai sus. 2 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+VladOcs Posted February 25, 2017 Report Posted February 25, 2017 2 hours ago, Gregory said: ms , deci eu nu lucrez la comanda , mie imi place, si nici nu voi lucra. Fontul nu este arial , a fost ceva cu code , daca puneam textul pe mijloc era mai urat, nu se vedea playerul. Multumesc pentru mesaj , am sa tin cont de ce ai scris mai sus. Fie ca lucrezi la comanda sau nu, tot trebuie sa stii regulile designului. Textul este personajul principal, deoarece el arata comunitatea. Toata imaginea trebuie sa se invarta in jurul lui, nu invers cum e acuma. Nu conteaza ca fontul nu e arial, conteaza ca e plictisitor Designul este foarte frumos, dar daca nu-i stii regulile iese foarte urat. Am fost un pic cam dur fiindca tot vedeam comenturi cu "uau, esti fenomenal" Si la tot ce ai postat aici, nu vad nimic care sa fie "bun". Comentariile alea, de obicei sunt din politete sau pentru post hunt. Comenteriile de genul ala sunt extrem de nocive, deoarece iti creaza o falsa impresie de succes si ajungi sa te plafonezi la un nivel foarte slab.
+Gregory Posted April 7, 2017 Author Report Posted April 7, 2017 1 2 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
ESA1899 Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Bravo, dar mai ai putin de lucrat la text! 1
+HazZaRD Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 Ultimul banner arata ca de cat ok, insa textul lasa putin de dorit.
+Gregory Posted August 2, 2017 Author Report Posted August 2, 2017 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+HazZaRD Posted August 10, 2017 Report Posted August 10, 2017 Destul de frumos lucrat ultimul banner, felicitari!
+Gregory Posted September 13, 2017 Author Report Posted September 13, 2017 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+JuNNNNkie Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Creatii frumoase ,as vrea sa fac parte si eu in echipa artweber sa postez si eu niste creatii care ar ajuta multa lume!! Daca doriti add: junnkie1245 steam.
+Gregory Posted January 1, 2018 Author Report Posted January 1, 2018 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+Gregory Posted March 10, 2018 Author Report Posted March 10, 2018 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+Gregory Posted June 12, 2018 Author Report Posted June 12, 2018 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+Roberth Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Ultima imi place, restul... slabe.. 1 Center Web - Realizam site-uri web!
H. Alexandru Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 Destul de fainut, poate mi se pare dar lucrezi cam `old`, o sa dau si eu un ochi pe artweber ca am vazut ca ai la semnatura si is curios.
+Gregory Posted October 15, 2018 Author Report Posted October 15, 2018 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now