Jump to content

Recommended Posts

Posted

:MemeGrin:

Salut, după cum ştiţi (cine a intrat pe cstars.ro), ne-am mutat pe domeniul widers.ro cu o nouă platformă (IPS4). Fondatorii comunităţii sunt aceeaşi, şi 30% din staff.
Ţin să precizez că vreau păreri strict despre:

• Design;
  • Structură categorii, sidebar, forumul însuşi etc;
  • Nivel de seriozitate;
  • Proiecte comunitare;
  • Staff.

Aveţi aici câteva link-uri utile:

• Forum: www.widers.ro/forum ;
  • Prima pagină: www.widers.ro ;
  • Voi actualiza topicul când vor apărea noi arii.

Aştept criticile, sugestiile şi părerile constructive! :))

ECILA.RO gaming network

Posted
  • Eu vă sugerez să scoateți padding-ul de la logo (padding-top). Stă mai bine fără acel spațiu.
  • Imi place meniul, simplu. Good.
  • Eu aș schimba font-ul folosit la categorii (cel mai probabil e Open Sans, cred), la titluri: Administrativ, Utilizatori etc.
  • La maintitle, nu aș pune bg-ul pe position: fixed;
  • Aș schimba bg-ul, nu e cine știe ce. Nu se-nțelege nimic din el. Doar cu IE intelegi ceva.

In footer, unde aveți div-ul „credits”, pentru hover la text aș face așa:

Adaugi:

.credits:hover {
	color: rgba(250, 250, 250, 0.5) !important;
}

Și la .author:hover, .community:hover adaugă:

color: inherit !important;

Ce se intâmplă? Atunci când pui mouse-ul pe div-ul respectiv, schimbă culoarea la text direct din div. Așa nu mai ești nevoit să pui mouse-ul pe text ca să vezi efectul.

// - CS:GO am jucat, probabil niciodată pe mapa aia. 

• Upvote 1
  • Moderators
Posted
1 hour ago, Alkatraz said:

Imi place foarte mult tema, este atractiva din punctul meu de vedere.

P.S. Mi-am facut si eu un cont si succes cu comunitatea!

Citeste postu lui @Dan O.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

In primul rand nu as zice ca e furt, din moment ce sunt pe google resursele, ca nu are original si ca sunt de la voi asta este alta problema.

Imi place ideea cu maintitle transparent, se vede si background-ul care arata ok dupa parerea mea.

Mi se pare prea simplu footer-ul,daca ai mai putea adauga ceva.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
16 hours ago, TAZ said:

Scoate acel "pageloader" este o prostie.

În rest este ok.

L-am scos dimineață.

1 hour ago, Ezel.LCS said:

voi mai adăuga câteva chestii :) 

6 hours ago, Căpșunelu said:

Tema e bun tot, imi place e atragator doar o chestie la tine am observat
Daca totusi ai scos titlu, de ce ai mai lasat asta KUr8SiE.png
Scoate-o, o sa arate mai frumos
Bafta in continuare

l-am scos.

• Moderators
Posted
4 hours ago, Portocala said:

A Dope(px) logo! "Stci cum zac?" ( **cough** furat **cough** )

Zici ca vorbesc cu peretii... Uitate trei posturi mai sus.

Daca nu aveti ceva pozitiv sau critic de comentat intrun mod detaliat, nu mai postati.

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
On 17/1/2017 at 9:15 PM, Ezel.LCS said:

In primul rand nu as zice ca e furt, din moment ce sunt pe google resursele, ca nu are original si ca sunt de la voi asta este alta problema.

Imi place ideea cu maintitle transparent, se vede si background-ul care arata ok dupa parerea mea.

Maintitle nu este trasparent (asa pare sa fie) - bg de la body pe position: fixed;

On 17/1/2017 at 6:33 PM, Portocala said:

A Dope(px) logo! "Stci cum zac?" ( **cough** furat **cough** )

Vezi ca nu exista doar 'dopepx' pe lumea asta. Si daca face logo-ul intr-un mod (asemanator la cum il face Shady) nu inseamna ca e furat. Si pe langa asta, citeste regulamentul !

Posted

Părerea mea ar fi fost să rămaneti pe 4.x pentru ca are multe funcții noi platforma și oferă mai multă stabilitate. Ce aveați inainte părea destul de bine ales , cel putin mie mi-a placut la prima vedere. 

• Upvote 3
Posted
5 minutes ago, Andreeas Z. said:

Părerea mea ar fi fost să rămaneti pe 4.x pentru ca are multe funcții noi platforma și oferă mai multă stabilitate. Ce aveați inainte părea destul de bine ales , cel putin mie mi-a placut la prima vedere. 

Mulțumim de părere, dar din păcate utilizatorii nu sunt încă pregătiți cu „noul”.

• Moderators
Posted
25 minutes ago, Alex6ndru said:

Mulțumim de părere, dar din păcate utilizatorii nu sunt încă pregătiți cu „noul”.

F*** the users.

Glumesc, utilizatorii din ce motiv nu sunt inca pregatiti cu "noul"? Adica o parere personala si sugestie ar fi:

• Daca nu le place tema, poate inainte sa pui 4.X sa cumperi / creezi o tema asemanatoare? Se poate face fara probleme. Si dupa diferente vizuale mari sa nu prea existe.
  • Daca nu le place functionalitatea, poti sa postezi un topic cu o explicatie mai descriptiva despre motivu la upgrade, o lista de exemplu cu inbunatatiri:
  1. Full support pentru PHP 7, asta probabil nu vor stie ce inseamna, dar poti sa le explici ca este viitor-ul si ca este de 2x mai performant si va ofera mult mai multe posibilitati pentru viitor si o asigurare ca nu vor aparea probleme in viitor pentru upgrade, fiindca PHP 5.6, nu uita ca PHP 5.6 la anu e adio RIP forever.
  2. Inbunatatire cand e vorba de securitate mult mai mare, asta probabil le-ar aduce mai multa incredere.
  3. Searchuri pe forum mult mai rapide si chiar functionalitati prin ajax ce ajuta la navigarea forumului.
  4. Pluginurile si addonsurile de acum vor fi lansate doar pentru IPS 4.X, ce-a ce poate intrun viitor va aparea ceva ce forumu si-ar dorii si nu ar putea sa foloseasca din cauza ca inca este pe 3.4
  5. Full mobile responsive design, ce-a ce 3.4 nu ofera deloc, iti trebuie alt skin separat, dubla munca pentru voi.

Astea ar fi cateva si pe langa asta, sa fim sinceri, daca userii s-ar plimba 20min zilnic pe forum timp de 1 saptmana, s-ar invata complet cu noul forum, si dupa ar fi ok toata lumea mai ales cand e vorba de securitate mai buna.

• Upvote 2

Posted

Mulțumesc @gadeas pentru dezvoltarea părerii mele. Ai perfectă dreptate in tot ce ai spus acolo. Daca un forum este vizitat de persoane under 16 , este normal ca acesta să pară "navă extraterestră" pentru ei dacă nu au mai folosit 4.0.x până acum. Părerea mea ,repet, reveniți la versiunea anterioară , vă aduce un plus pe viitor. :)

Posted
5 minutes ago, gadeas said:

F*** the users.

Glumesc, utilizatorii din ce motiv nu sunt inca pregatiti cu "noul"? Adica o parere personala si sugestie ar fi:

• Daca nu le place tema, poate inainte sa pui 4.X sa cumperi / creezi o tema asemanatoare? Se poate face fara probleme. Si dupa diferente vizuale mari sa nu prea existe.
  • Daca nu le place functionalitatea, poti sa postezi un topic cu o explicatie mai descriptiva despre motivu la upgrade, o lista de exemplu cu inbunatatiri:
  1. Full support pentru PHP 7, asta probabil nu vor stie ce inseamna, dar poti sa le explici ca este viitor-ul si ca este de 2x mai performant si va ofera mult mai multe posibilitati pentru viitor si o asigurare ca nu vor aparea probleme in viitor pentru upgrade, fiindca PHP 5.6, nu uita ca PHP 5.6 la anu e adio RIP forever.
  2. Inbunatatire cand e vorba de securitate mult mai mare, asta probabil le-ar aduce mai multa incredere.
  3. Searchuri pe forum mult mai rapide si chiar functionalitati prin ajax ce ajuta la navigarea forumului.
  4. Pluginurile si addonsurile de acum vor fi lansate doar pentru IPS 4.X, ce-a ce poate intrun viitor va aparea ceva ce forumu si-ar dorii si nu ar putea sa foloseasca din cauza ca inca este pe 3.4
  5. Full mobile responsive design, ce-a ce 3.4 nu ofera deloc, iti trebuie alt skin separat, dubla munca pentru voi.

Astea ar fi cateva si pe langa asta, sa fim sinceri, daca userii s-ar plimba 20min zilnic pe forum timp de 1 saptmana, s-ar invata complet cu noul forum, si dupa ar fi ok toata lumea mai ales cand e vorba de securitate mai buna.

Eu știu să umblu pe el, dar uite, nu se înregistrau persoanele într-o săptămână am făcut 50 de membri, iar de aseară de când am reinstalat 3.4 s-au înregistrat deja 48 de persoane.

Nu am cum să le explic lucrurile astea din moment ce nici măcar nu își fac cont.. Totuși îți dau dreptate, eu sunt mulțumit de 4.1, chiar foarte mulțumit, dar mna..

• Moderators
Posted
Just now, Alex6ndru said:

Eu știu să umblu pe el, dar uite, nu se înregistrau persoanele într-o săptămână am făcut 50 de membri, iar de aseară de când am reinstalat 3.4 s-au înregistrat deja 48 de persoane.

Nu am cum să le explic lucrurile astea din moment ce nici măcar nu își fac cont.. Totuși îți dau dreptate, eu sunt mulțumit de 4.1, chiar foarte mulțumit, dar mna..

Doar de curiozitate, instaleaza Stop Forum Spam.

Posibil ca din aia 48 vro 30 sa fie spammeri? M-ar mira sa fie asemenea diferenta, cu 4.X trebuie sa ai grija la updateuri fiindca de multe ori pluginurile raman in urma ca is multe schimbari in momentu de fata realizata de catre IPS. Iti dau un exemplu ce am patit eu cand mai aveam viu forumul.

Foloseam pluginu de birthday on register si dupa un update pluginu nu isi face update automat + ca nici nu te anunta ca exista o noua versiune, doar la aplicatii (mi se pare de tot... faza asta). Si dupa o saptmana si ceva de la update m-am trezit cu un mail de la cineva in care m-a avertizat ca nu se poate inregistra si nu stie motivu, atunci am incercat si intradevar era o problema la pluginu acela si se vede ca nu mai arata fieldurile de data nasterii, asta trimitea campu null (gol) si nu il inregistra. Noroc ca mai exista persoane care macar isi dau silinta sa reporteze ceva cand nu merge.

Poate sa fi avut si tu un caz asemanator.

Posted

Nu Stiu cum altii se gandesc , dar eu am impresiea ca nu osa tie mult timp , ati avut un domeniu , acuma ati trecut pe alt domeniu + alt cms ipb 4 , acuma ati trecut earasi la IPB 3.X.X.

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.