+heAdgN Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 (edited) Am si eu nevoie de un CHat bun pentru IPB 4x , am incercat si de pe invision si de pe webflake dar primesc ceva eroare si nu apare. Si la chat din IPB primesc aceasta eroare Edited February 5, 2017 by heAdgN
0 unknown Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Da primesti eroare ca ai platforma nulled , cel mai bun chat (simplu si usor) este cel (BIM)Chat il gasesti pe toate forumurile de software nulled , ii usor la instalare etc. Doar ca o sa trebuiasca sa ii faci permisiunile le faci la Community > Chatbox > Settings
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 16 minutes ago, unknown said: Da primesti eroare ca ai platforma nulled , cel mai bun chat (simplu si usor) este cel (BIM)Chat il gasesti pe toate forumurile de software nulled , ii usor la instalare etc. Doar ca o sa trebuiasca sa ii faci permisiunile le faci la Community > Chatbox > Settings ai putea sa imi dai un link?
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 8 minutes ago, unknown said: Download
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 Il pun si nu apare. :/ Ai putea sa imi dai si IPB tau? Poate este de la IPB , nu stiu ce sa mai fac.
0 Moderators gadeas Posted February 5, 2017 Moderators Report Posted February 5, 2017 Ai adaugat hooku unde vrei sa apara? Gasesti asta in partea stanga unde e sageata pentru a adauga blockuri pe pagina principala. PS: nu mai postati linkuri spre girlshare sau siteuri de genu care contin 100 de reclame si limite pentru only ro. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 1 hour ago, gadeas said: Ai adaugat hooku unde vrei sa apara? Gasesti asta in partea stanga unde e sageata pentru a adauga blockuri pe pagina principala. PS: nu mai postati linkuri spre girlshare sau siteuri de genu care contin 100 de reclame si limite pentru only ro. Da il pun pe forum din bara dar nu apare :/
0 Sebastian C. Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Tema ta nu e la zi cu actualizările pentru aplicații, urcă tema la ultima versiune și vor merge toate. 2
Question
+heAdgN
Am si eu nevoie de un CHat bun pentru IPB 4x , am incercat si de pe invision si de pe webflake dar primesc ceva eroare si nu apare.
Si la chat din IPB primesc aceasta eroare
9 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now