Jump to content
  • 0

Question

Posted (edited)

Am si eu nevoie de un CHat bun pentru IPB 4x , am incercat si de pe invision si de pe webflake dar primesc ceva eroare si nu apare. 

Si la chat din IPB primesc aceasta eroare 

Edited by heAdgN

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Da primesti eroare ca ai platforma nulled , cel mai bun chat (simplu si usor) este cel (BIM)Chat il gasesti pe toate forumurile de software nulled , ii usor la instalare etc.

Doar ca o sa trebuiasca sa ii faci permisiunile  le faci la Community > Chatbox > Settings

• 0
Posted
16 minutes ago, unknown said:

Da primesti eroare ca ai platforma nulled , cel mai bun chat (simplu si usor) este cel (BIM)Chat il gasesti pe toate forumurile de software nulled , ii usor la instalare etc.

Doar ca o sa trebuiasca sa ii faci permisiunile  le faci la Community > Chatbox > Settings

ai putea sa imi dai un link?

• 0
  • Moderators
Posted

Ai adaugat hooku unde vrei sa apara?

Gasesti asta in partea stanga unde e sageata pentru a adauga blockuri pe pagina principala.

PS: nu mai postati linkuri spre girlshare sau siteuri de genu care contin 100 de reclame si limite pentru only ro.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted
1 hour ago, gadeas said:

Ai adaugat hooku unde vrei sa apara?

Gasesti asta in partea stanga unde e sageata pentru a adauga blockuri pe pagina principala.

PS: nu mai postati linkuri spre girlshare sau siteuri de genu care contin 100 de reclame si limite pentru only ro.

Da il pun pe forum din bara dar nu apare :/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.