+heAdgN Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 (edited) Am si eu nevoie de un CHat bun pentru IPB 4x , am incercat si de pe invision si de pe webflake dar primesc ceva eroare si nu apare. Si la chat din IPB primesc aceasta eroare Edited February 5, 2017 by heAdgN
0 unknown Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Da primesti eroare ca ai platforma nulled , cel mai bun chat (simplu si usor) este cel (BIM)Chat il gasesti pe toate forumurile de software nulled , ii usor la instalare etc. Doar ca o sa trebuiasca sa ii faci permisiunile le faci la Community > Chatbox > Settings
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 16 minutes ago, unknown said: Da primesti eroare ca ai platforma nulled , cel mai bun chat (simplu si usor) este cel (BIM)Chat il gasesti pe toate forumurile de software nulled , ii usor la instalare etc. Doar ca o sa trebuiasca sa ii faci permisiunile le faci la Community > Chatbox > Settings ai putea sa imi dai un link?
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 8 minutes ago, unknown said: Download
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 Il pun si nu apare. :/ Ai putea sa imi dai si IPB tau? Poate este de la IPB , nu stiu ce sa mai fac.
0 Moderators gadeas Posted February 5, 2017 Moderators Report Posted February 5, 2017 Ai adaugat hooku unde vrei sa apara? Gasesti asta in partea stanga unde e sageata pentru a adauga blockuri pe pagina principala. PS: nu mai postati linkuri spre girlshare sau siteuri de genu care contin 100 de reclame si limite pentru only ro. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
0 +heAdgN Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 1 hour ago, gadeas said: Ai adaugat hooku unde vrei sa apara? Gasesti asta in partea stanga unde e sageata pentru a adauga blockuri pe pagina principala. PS: nu mai postati linkuri spre girlshare sau siteuri de genu care contin 100 de reclame si limite pentru only ro. Da il pun pe forum din bara dar nu apare :/
0 Sebastian C. Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Tema ta nu e la zi cu actualizările pentru aplicații, urcă tema la ultima versiune și vor merge toate. 2
Question
+heAdgN
Am si eu nevoie de un CHat bun pentru IPB 4x , am incercat si de pe invision si de pe webflake dar primesc ceva eroare si nu apare.
Si la chat din IPB primesc aceasta eroare
Edited by heAdgN9 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now