Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut draga comunitate  PC Troubleshooting ,

As vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre http://fdplay.ro

------------------------------------------------------------------------------------

Daca nu va place puteti spune direct "E urata"; "Nu imi place" etc etc.. Nu trebuie sa jigniti ;)

Daca este ceva de modificat v-as ruga sa imi spuneti ce anume si eu o sa rezolv in cel mai scurt timp ;)

-------------------------------------------------------------------------------------

Va multumesc pentru timpul acordat !

Browser: Mozilla

I lăv IT

Posted

1. din logo-ul ala sa inteleg ca sunteti niste animale ? adica daca ai un forum de gaming creeaza un design ca atare , logo-ul ala e mare si urat si daca nu ma insel luat de pe net

2. footer-ul l-ai nenorocit pentru footer logo-ul ala e urias si deformeaza tot

3. poate nu stii dar a trecut craciunul deci caiulile alea de pe maintitle nu-si mai au rostul

4. evitati sa mai puneti imagini la categorii ( ma refer la alea inutile )

5 . la aiacu parteneri puteai sa faci un tab nou separat cum ai facut si cu legenda , nu e mare filozofie iti dau codul daca vrei .

Posted

1.logo-ul nu este unul de calitate , se pot observa dungi ce nu sunt puse la locul lor etc.

2.aveti o tema ce o gasesti editata pe net ( saraci designeri ce au lucrat la tema aia  )

3.maintitle.png prea mic (ti se vad mariginile )

4.icon-ul la forum este prost editat (paint)

Posted
  • Modifica meniul (home, forums, members). Dai un aspect mai placut la ochi.
  • Logo-ul este frumos, sa zic asa. Insa trebuie sa-l faci mai mic si dupa, ca sa fie mai atragator, sa-i bagi o animatie pe el. Una mica nu strica,
  • Maintitle, cu bg-ul ala, sta urat. Culoarea (cred ca ati bagat 'gradient', trebuie modificat). Alege alta culoare 'principala'.
  • La categorii, titlul, descrierea, culorile sunt prost alese. Serios? Alb - albastru - gri? wtf. Incepe cu o culoare si dupa, la fiecare lucru scazi cate putin din opacitate. Asa da mai bine la ochi.
  • La "mix-area" (forumul), scoate imaginea aia. Invata sa nu mai pui chestii d'alea, ca asa strici aspectul categoriilor.
  • Chestia cu 'parteneri' este un un total esec si cea mai proasta chestie existenta pe comunitatile din Romania, scoate-o.
  • Footer-ul ai face mai bine sa-l scoti; logo-ul prea mare, descrierea prost pusa si iconitele de la social networks, lol, prost puse.

Eu mi-am spus parerea, nu o lua ca un 'atac'. 

• 1 month later...
Posted

Culorile de la grade sunt prost alese, un exemplu? Grupul banned, și dacă tot vorbind de asta, grupul banned nu-și are rostul in legendă; schimbă-i stilu' e de rahat in momentul actual.

Ai fi fost mai frumos dacă ai fi făcut tu o temă, nu cea actuală care a fost pe zeci de comunitati. Be creative...

Shoutbox-ul, consider că ar fi mai bine să fie accesibil doar atunci cand ai cont pe forum; scoate accesele de la grupul 'Guest'.

Posted (edited)

O comunitate profesionistă?

Cine v-a acordat statutul de profesioniști? 

Frate vă băgați să faceți comunități peste comunități doar ca să dovediți că alocația este destul de mare încat să platiți webhost-ul, iar când trece anul și trebuie să reînoiți domeniul o dați din colț în colț.M-am săturat eu personal să văd enșpemii de comunități de "Gaming" cu 10 fondatori și 30 de administratori.

1.Sincer să fiu nu credeam să văd un logo mai ciudat ca al forumului vostru.

2.Culorile la grade sunt de 2 lei, mai ales acel albastru inchis pe negru.

3.Trebuia să pui și grupurile guests + validating să ai legenda completă.

4."Nu Face Spam Mai Mult De 3 Randurii | Rog Tot Staful Sa Faca O Prezenare " - Doar primul cuvant se scrie cu litera mare restul cu litere mici.

5.Forumul este jumatate in engleza de balta / jumatate in romana de lac.

O concluzie personala ar fi sa va revizuiti intreg forumul si sa fiti cat mai originali.

Edited by PoseidonN
  • Upvote 1
Posted
3 hours ago, PoseidonN said:

O comunitate profesionistă?

Cine v-a acordat statutul de profesioniști? 

Frate vă băgați să faceți comunități peste comunități doar ca să dovediți că alocația este destul de mare încat să platiți webhost-ul, iar când trece anul și trebuie să reînoiți domeniul o dați din colț în colț.M-am săturat eu personal să văd enșpemii de comunități de "Gaming" cu 10 fondatori și 30 de administratori.

1.Sincer să fiu nu credeam să văd un logo mai ciudat ca al forumului vostru.

2.Culorile la grade sunt de 2 lei, mai ales acel albastru inchis pe negru.

3.Trebuia să pui și grupurile guests + validating să ai legenda completă.

4."Nu Face Spam Mai Mult De 3 Randurii | Rog Tot Staful Sa Faca O Prezenare " - Doar primul cuvant se scrie cu litera mare restul cu litere mici.

5.Forumul este jumatate in engleza de balta / jumatate in romana de lac.

O concluzie personala ar fi sa va revizuiti intreg forumul si sa fiti cat mai originali.

Nu am zis ca suntem profesionisti...

Si ms pentru concluziile tale, LOGO-ul oricum il schimb.. cand gasesc un desinger bun, Culorile oricum trebuie modificate

I lăv IT

Posted

9 minutes ago, PortocaLa12 said:

Si ms pentru concluziile tale, LOGO-ul oricum il schimb.. cand gasesc un desinger bun, Culorile oricum trebuie modificate

Posted
6 minutes ago, PortocaLa12 said:

http://prntscr.com/eiyqvi=))

http://prntscr.com/eiyr2y - mai bine șterge-l.

Logo oribil, http://prntscr.com/eiyr7x - serios? :))

http://prntscr.com/eiyrbb - scoate-l de pe centru și încearcă să nu trăiești în trecut (gradele astea arătau bine prin 2010 - nici atunci).

Și astea-s doar niște aspecte ce mi-au sărit în ochi, o comunitate profesionistă? :FeelsGood:

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted
14 minutes ago, Kovac said:

http://prntscr.com/eiyqvi=))

http://prntscr.com/eiyr2y - mai bine șterge-l.

Logo oribil, http://prntscr.com/eiyr7x - serios? :))

http://prntscr.com/eiyrbb - scoate-l de pe centru și încearcă să nu trăiești în trecut (gradele astea arătau bine prin 2010 - nici atunci).

Și astea-s doar niște aspecte ce mi-au sărit în ochi, o comunitate profesionistă? :FeelsGood:

O sa lucrez astazi la forum, Si o sa tin cont de toate aceste aspecte ;)

I lăv IT

Posted

Are un design simplu si atragator care mai necesita mici modificari:

• -Logo nou.
  • -Meniu imbunatatit, aranjat 
  • -Mult prea incarcata cu unele texte inutile ( mai trebuie aranjata)

Asta e parerea mea despre tema, daca te hotarasti sa modifici ceva si ai nevoie de ajutor astept un PM!

• Upvote 1
Posted

tipicul comunitatilor aparute peste noapte

incercati sa va diferentiati/evidentiati cu cv

Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.

Posted (edited)

in loc sa bagi banii intr-o comunitate care nu poti sa o ridici si sa faci ceva original mai bine baga banii intr-un  server/comunitate populata

1. tema de pe net

2. logo de parca ar fi ceva din evul mediu.....mai bine iti gaseai un designer sa-ti faca ceva bun si simplu

3. legenda mai ales la ultimele grade este de cacao

Edited by snoop
Posted (edited)

OFF:

23 minutes ago, snoop said:

in loc sa bagi banii intr-o comunitate care nu poti sa o ridici si sa faci ceva original mai bine baga banii intr-un  server/comunitate populata

Cea mai proasta gandire auzita vreodata ... Intotdeauna sa fiti la mana altora care sa va puna conditii asa cum vor si plus de asta niciodata daca te duci pe o comunitate mare nu iti va aduce tie playeri pe server , am experimentat si stiu ce zic .

Sunt comunitati cu 200-300 de membri care au serverele in top 20-30 Gametracker , deci atata timp cat isi permite sa fie independent si sa si le faca singur ... lasa-l.

ON:

Creeaza , editeaza sau cumparati o tema care sa NE aduca placere vizuala , nu te gandi sa iti placa numai tie , pentru ca niciodata nu vei fi singur pe forum.

Foloseste ceva cu limita de dimeniune si nu pe toata lungimea paginii.

Foloseste culori care sa dea bine cu tema , nu primele culori care iti ies in cale ( ai acele culori la severe extrem de urate ... )

Scoate acea sectiune de link-uri utile , nu te ajuta cu nimic ... ba chiar arata super aiurea.

Iar atunci cand adaugi sau modifici ceva , ai grija cum o faci pentru ca vad ca ti-ai adaugat bannerul de statistici fix peste butonul de Go to top ...

Bafta , astept UPDATE-ul.

Edited by Encutu Viorel-Theodor
Posted
3 minutes ago, Cosmin Graphics said:

idem.

Acum lucrez la culorile forumului..

Imi puteti da niste idei de 2-3 culori ?

I lăv IT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.