Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

nu de foarte mult timp eu cu încă câțiva prieteni am dat drumul proiectului darkz. Este o nouă comunitate de gaming,hm...nouă nu e bine zis, comunitatea a mai fost deschisă prin anul 2011/2012. Ne-am propus să facem ceva nou în lumea comunităților din România, ceva deosebit așa că am început de la aspect. Încercăm să ne bazăm și pe alte jocuri, nu doar cs 1.6. În curând vor fi deschise următoarele: Server de tf2, rust și unturned. Aspectul a fost 100% realizat de halogek. Pentru cei care o să întrebe de licență, deținem una însă urmează să fie pusă pe alt nume și cel mai probabil în update-ul următor va fi prezentă. 

Orice feedback este bine venit!

www.darkz.ro

• Upvote 2

a lot of bla bla bla...

Posted

Tema arată foarte bine, e originală, îmi place.

Categoriile structurate simplu și frumos și am văzut că ai adunat cât de cât un staff de calitate, bravo.

Succes pe mai departe.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
1 minute ago, lewan said:

Tema arată foarte bine, e originală, îmi place.

Categoriile structurate simplu și frumos și am văzut că ai adunat cât de cât un staff de calitate, bravo.

Succes pe mai departe.

Salut,

da, am lucrat împreună pentru a face ceva nou și original. Am plecat cu un staff cât de cât ok. Vreau să precizez că comunitatea a fost deschisă pe data de 17 februarie. Aștept alte feedback-uri. Am uitat să precizez, vă rog să țineți cont de topicul acesta http://darkz.ro/forum/index.php?/topic/477-update-forum/

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Și cât va ține ? 3 luni ? florin până acuma a închis vreo 3 comunități una după altă , și la darkmind a zis că e domeniu lui halo și va ține   și ete , acuma dețin eu darkmind :)). 

Eu chiar nu-i înțeleg , de ce tot vin membri la voi , cred că nu știu ce reputație aveți , sau au probleme grave .  

Despre desing , de ce acuma ? și nu când o termină ?  

Posted
1 hour ago, Needless said:

Și cât va ține ? 3 luni ? florin până acuma a închis vreo 3 comunități una după altă , și la darkmind a zis că e domeniu lui halo și va ține   și ete , acuma dețin eu darkmind :)). 

Eu chiar nu-i înțeleg , de ce tot vin membri la voi , cred că nu știu ce reputație aveți , sau au probleme grave .  

Despre desing , de ce acuma ? și nu când o termină ?  

Cât va ține o să vezi singur. De ce vin membri la noi ? Pentru că suntem oameni cu experiență, cu ideile clare și cu capul pe umeri. Ce reputație avem ? Chiar dacă proiectele noastre antecedente au eșuat, mereu am făcut ceva original și diversificat. Tu, din câte văd, ai pus backup de pe altă comunitate ca să pară că ai mai mulți membri și activitate, acum o săptămână aveai 100 de membri, acum 1k.

Despre design, ne-am grăbit pentru că userii vroiau noua tema pe forum, oricum, design-ul este terminat în proporție de 90%. Mai sunt doar câteva bug-uri de rezolvat. În următorul update nu o să mai fie nici o eroare.

Văd că în postul tău ai avut doar chef de scandal, nici măcar un feedback calumea nu știi să dai, fie el negativ sau pozitiv. (fanule).

a lot of bla bla bla...

Posted
1 hour ago, Alexandru C. said:

Cât va ține o să vezi singur. De ce vin membri la noi ? Pentru că suntem oameni cu experiență, cu ideile clare și cu capul pe umeri. Ce reputație avem ? Chiar dacă proiectele noastre antecedente au eșuat, mereu am făcut ceva original și diversificat. Tu, din câte văd, ai pus backup de pe altă comunitate ca să pară că ai mai mulți membri și activitate, acum o săptămână aveai 100 de membri, acum 1k.

Despre design, ne-am grăbit pentru că userii vroiau noua tema pe forum, oricum, design-ul este terminat în proporție de 90%. Mai sunt doar câteva bug-uri de rezolvat. În următorul update nu o să mai fie nici o eroare.

Văd că în postul tău ai avut doar chef de scandal, nici măcar un feedback calumea nu știi să dai, fie el negativ sau pozitiv. (fanule).

Tu nu mă critică pe mine ?  , slugo .  

Oameni cu experiență , puști de 14/15 ani dețin o comunitate, mai dau și fondator une-i fete de 14 ani , ce să zic ? altă părere vrei ? de exemplu tu . 

Păi dacă ești prost informat de ce comentezi ? darkmind era pe ipb 4 ? da ? peste 2 mi de membri , da ? am avut o problemă , și am rămas fără acel backup , așa că am adăugat unul mai vechi , care e problemă ta ?  

Proiectul darkrage/darkmind are deja 1 an , voi nici 3 luni nu a-ți rezistat .  

Despre temă ce părere să-mi dau , e urâtă . 

Halo încă lucrează cu userbarul făcut de Portocală pentru gamesnodie . 

http://imgur.com/a/91dvd chestia asta , e luată din temele wordpres,  profilul e luat e luat din alte platorme parcă xenforo . 

Ce e așa mare chestie la această temă ? parcă ați combintat 20 de platforme .  

• Downvote 1
Posted

au membri din cauza lui Kenny . Tema este frumoasa, doar ca se încarca cam greu , nu tot depinde te tama siteului , tot depinde de serverele voastre..

• Upvote 1
  • Downvote 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
1 hour ago, Needless said:

Tu nu mă critică pe mine ?  , slugo .  

Oameni cu experiență , puști de 14/15 ani dețin o comunitate, mai dau și fondator une-i fete de 14 ani , ce să zic ? altă părere vrei ? de exemplu tu . 

Păi dacă ești prost informat de ce comentezi ? darkmind era pe ipb 4 ? da ? peste 2 mi de membri , da ? am avut o problemă , și am rămas fără acel backup , așa că am adăugat unul mai vechi , care e problemă ta ?  

Proiectul darkrage/darkmind are deja 1 an , voi nici 3 luni nu a-ți rezistat .  

Despre temă ce părere să-mi dau , e urâtă . 

Halo încă lucrează cu userbarul făcut de Portocală pentru gamesnodie . 

http://imgur.com/a/91dvd chestia asta , e luată din temele wordpres,  profilul e luat e luat din alte platorme parcă xenforo . 

Ce e așa mare chestie la această temă ? parcă ați combintat 20 de platforme .  

În primul rând, te rog să te calmezi pentru că eu nu te-am jignit în nici un fel. În al doilea rând, eu cel puțin nu am nici o legătură cu fata aia, și nici nu mă interesează. Proiectul darkmind/darkrage poate să aibe și 10 ani, am făcut mai mult noi într-o săptămână decât voi într-un an. Când o să înveți să editezi măcar maintitle-ul la o temă, dai un beep și discutăm despre tema lui halogek. Te pup (fanule).

58 minutes ago, Gregory said:

au membri din cauza lui Kenny . Tema este frumoasa, doar ca se încarca cam greu , nu tot depinde te tama siteului , tot depinde de serverele voastre..

Nu am zis niciodată că un forum ține doar de aspect, dar cum poți vedea singur, avem 5/6 servere toate populate, de exemplu teamspeak-ul e mereu cu peste 200 de sloturi ocupate, și area abea 2 săptămâni. 2 din 3 servere sunt constant 32/32, celălalt încă nu deoarece abea a fost deschis. Serverul de csgo surf abea a intrat la noi în comunitate, și după cum poți vedea, și ăla e full. Cât de curând vom da drumul la warnight pe 1.6, și în viitorul apropriat vom face un parteneriat cu faceit pentru a ne susține și warnight-urile de csgo.

a lot of bla bla bla...

Posted

Să lăsăm vorbele că a fost deschisă în 2011/2012 când defapt în 2014 a fost deschisă prima dată ( atunci era deținută de Florin, Filip și încă doi amici ), și spre marea mea mirare, unde vezi tu 1000 de membrii  ? din câte văd în statisticile de la forum sunt 278, deci hai să nu afirmăm lucruri neadevărate, te rog frumos ! Aspectul este unul atrăgător, nu contează că-i inspirat din 1000 de teme, cât timp a făcut ceva unicat este de apreciat, îi doresc succes lui Florin cu această comunitate ( iar ) și sper să reușească ce nu a putut în trecut.

Iar dacă vrei sugestii și nu critică negativă renunță să mai faci afirmații false despre domeniu ( nu dă bine la imagine iar dacă nimerești o persoană ca mine care o fost de față când a fost deschisă prima dată e cam nasol să te contrazici ).

@Needless vezi tu, proiectul tău a fost deschis tot de către Florin ( el a avut primul domeniul și tot el l-a deschis primul ) voi n-ați făcut nimic pe acel domeniu de la 0, v-ați folosit de un backup de-al lui așa că renunță să te mai dai cocoș ( ați cumpărat un domeniu care avea vizite, felicitări dar nu te mai lăuda pe munca altuia ).

• Upvote 1
Posted
7 minutes ago, Sebastian C. said:

Să lăsăm vorbele că a fost deschisă în 2011/2012 când defapt în 2014 a fost deschisă prima dată ( atunci era deținută de Florin, Filip și încă doi amici ), și spre marea mea mirare, unde vezi tu 1000 de membrii  ? din câte văd în statisticile de la forum sunt 278, deci hai să nu afirmăm lucruri neadevărate, te rog frumos ! Aspectul este unul atrăgător, nu contează că-i inspirat din 1000 de teme, cât timp a făcut ceva unicat este de apreciat, îi doresc succes lui Florin cu această comunitate ( iar ) și sper să reușească ce nu a putut în trecut.

Iar dacă vrei sugestii și nu critică negativă renunță să mai faci afirmații false despre domeniu ( nu dă bine la imagine iar dacă nimerești o persoană ca mine care o fost de față când a fost deschisă prima dată e cam nasol să te contrazici ).

Nu am spus că avem 1k membri, te rog să citești mai bine. Și da, poate am exagerat cu vechimea domeniului. Îți mulțumesc de feedback :)

a lot of bla bla bla...

Posted
25 minutes ago, Sebastian C. said:

@Needless vezi tu, proiectul tău a fost deschis tot de către Florin ( el a avut primul domeniul și tot el l-a deschis primul ) voi n-ați făcut nimic pe acel domeniu de la 0, v-ați folosit de un backup de-al lui așa că renunță să te mai dai cocoș ( ați cumpărat un domeniu care avea vizite, felicitări dar nu te mai lăuda pe munca altuia ).

Informează-te înainte de a scrie ceva . acel backup e din decembrie anul trecut cand era comunitatea lui narf, era vorba să participe și narf la acest proiect . 

Posted

Și narf de unde a luat domeniul ? Cel care trebuie să se informeze ești tu ? Proiectul darkmind a plecat prima și prima oară cu mine, Florin și halogek.

a lot of bla bla bla...

Posted
2 minutes ago, Alexandru C. said:

Și narf de unde a luat domeniul ? Cel care trebuie să se informeze ești tu ? Proiectul darkmind a plecat prima și prima oară cu mine, Florin și halogek.

Ce rost are discutia asta, daca esti foarte prost informat ? , narf a inceput de la 0 desteptule 

Posted
Just now, Needless said:

Ce rost are discutia asta, daca esti foarte prost informat ? , narf a inceput de la 0 desteptule ?

Omule, după ce darkmind a fost închis de către mine, florin și halogek. narf a luat domeniul și a făcut topic aici. Te rog frumos să nu mă mai jignești, e ultima oară când te avertizez.

a lot of bla bla bla...

Posted
10 minutes ago, Alexandru C. said:

Omule, după ce darkmind a fost închis de către mine, florin și halogek. narf a luat domeniul și a făcut topic aici. Te rog frumos să nu mă mai jignești, e ultima oară când te avertizez.

Mai copile , halogek ia vândut comunitatea lui danez , nu lui narf,  danez ia vanduto lu Mr.Papageu ăla , și ăla lui narf . Informează-te ,deșteptule. 

Dacă nu crezi , întreabă-l chiar pe halogek , și termină .  

Asa si ? a fost un fail , dupa 3 luni a intrat in pamant , si care e problema, mai si abuzezi de grad. 

Posted

Ok, până la urmă a ajuns la narf, dar de ce te contrazici cu mine când zic că a fost deschisă prima și prima oară de către mine, florin și halogek ? 

Înfine, deja am deviat foarte mult de la subiectul principal. îți dau dreptate ție, doar pentru a te face să taci din gură. ON: Aștept feedback-uri în continuare.

a lot of bla bla bla...

Posted
7 minutes ago, Needless said:

Mai copile , halogek ia vândut comunitatea lui danez , nu lui narf,  danez ia vanduto lu Mr.Papageu ăla , și ăla lui narf . Informează-te ,deșteptule. 

Dacă nu crezi , întreabă-l chiar pe halogek , și termină .  

Defapt nu a fost vândut nimic, totul a fost primit gratuit =)) nici măcar atâta lucru nu știi :)) și nu te mai contrazice aiurea că știu toate domeniile avute de Florin la care am participat și eu deci contradicțiile tale cu mine sunt cam fără rost iar ăsta e un topic de sugestii critici dacă nu vei să te trezești avertizat sugerez să porți discuțiile tale în privat :) 

Posted
4 minutes ago, Sebastian C. said:

Defapt nu a fost vândut nimic, totul a fost primit gratuit =)) nici măcar atâta lucru nu știi :)) și nu te mai contrazice aiurea că știu toate domeniile avute de Florin la care am participat și eu deci contradicțiile tale cu mine sunt cam fără rost iar ăsta e un topic de sugestii critici dacă nu vei să te trezești avertizat sugerez să porți discuțiile tale în privat :) 

Nu a fost nimica primit gratuit , eu eram atunci fondator cu danez , ce tot atâta va contraziceți cu mine , întrebați-l pe halogek și gata .  

Posted

Skinul nu imi place, doar cand am facut selectie pe text am putut sa inteleg titlul categoriei si descrierea ei.

Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.

• Moderators
Posted
2 hours ago, Alexandru C. said:

Asta pentru că aveți monitoare slabe sau setările nu sunt bine făcute. 

E ca şi cum ai scrie cu font gri închis pe background negru ... prea închis fontul.

Şi header-ul mi se pare destul de încărcat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.