Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma refer la asta:

am avut un site site1.ro

si am back-up de acolo

si voiam sa pun acel back-up pe site2.ro

Este posibil? Din ce am auzit este,daca stie cineva sa ma ajute,pls,va rog eu mult de tot 

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

• Moderators
Posted

Normal ca poti. Cand instalezi platforma ii arati la ce baza de date sa se conecteze, inloc sa introduci de la site-ul 1, introduci de la site-ul 2.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
14 minutes ago, gadeas said:

Normal ca poti. Cand instalezi platforma ii arati la ce baza de date sa se conecteze, inloc sa introduci de la site-ul 1, introduci de la site-ul 2.

si mai pe intelesul prostilor? :))))

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
14 hours ago, Roberth said:

Salut,

Daca este vorba de comunitatea din semnatura; nu functioneaza.

Pentru ce platforma ai nevoie? (wordpress, ipbb, vbuletin, phpbb, mybb)

Cum să nu funcționeze mă expertule =)) poți muta orice dorești oriunde dorești, trebuie doar să te ducă capu să faci asta, uite mai jos câțiva pași :

• Dezarhivează fișierul care-l ai și extrage doar „partea” de care ai nevoie, spre exemplu dacă ai un forum extragi din el doar folderul „forum” după care-l urci pe noul host.
  • Urci baza ta de date pe noul host dar schimbă parola, user poate fi la fel doar că se va adăuga prefixul hostului ( dacă-ți impune un prefix ).
  • Mergi în „forum” și deschide „conf_global.php” și editează câmpurile din poza de mai jos ( editezi doar ce ți-am încercuit ) :

2111370adc984a1ba47f464446d3bce3.png

• Upvote 1
Posted
3 hours ago, Sebastian C. said:

Cum să nu funcționeze mă expertule =)) poți muta orice dorești oriunde dorești, trebuie doar să te ducă capu să faci asta, uite mai jos câțiva pași :

• Dezarhivează fișierul care-l ai și extrage doar „partea” de care ai nevoie, spre exemplu dacă ai un forum extragi din el doar folderul „forum” după care-l urci pe noul host.
  • Urci baza ta de date pe noul host dar schimbă parola, user poate fi la fel doar că se va adăuga prefixul hostului ( dacă-ți impune un prefix ).
  • Mergi în „forum” și deschide „conf_global.php” și editează câmpurile din poza de mai jos ( editezi doar ce ți-am încercuit ) :

Multumesc, puteti da T/C

• 2 weeks later...
Posted
On 15.05.2017 at 3:24 PM, Sebastian C. said:

Ce fumezi? esti putin arogant si nu inteleg de ce?

Ma refeream la site-ul din semnatura lui ca nu functioneaza link-ul sa stiu ce platforma utilizeaza.

• Moderators
Posted

Eu as intelege destul de clar ca daca posteaza la categoria de IPB, sa fie vorba de IPB, omu poate gresi categoria, dar probabil ne spunea cand i-am dat eu reply-ul.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, Roberth said:

Ce fumezi? esti putin arogant si nu inteleg de ce?

Ma refeream la site-ul din semnatura lui ca nu functioneaza link-ul sa stiu ce platforma utilizeaza.

era ipb

site-ul nu imi mai apratine :Dam repuatie 9 din cate vezi,nu cred ca as fi fost atat de prost incat sa postez ceva legat de ipb la phpbb sau wordpress,sau in cazul in care ma pui tu sa postez la web html,ce dreq....gandeste inainte sa spui ceva prietene,te rog

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.