Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ce s-a intamplat cu asta si ce a spus @Dan O.?

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

1.Adauga niste fonturi awesome la grade!

2.Adauga un grad cu numele Ceo Manager si acel grad o sa il aiba doar detinatorul!

3.Fa-ti un mini banner pt parteneriat asa il populez mai repede!

4.Baga-ti un sv de teamspeak3 il populez repede!

5.Adauga-ti prefixe la taguri!  gen acceptat,respins!

cam atat!bafta cu administrarea forumului!

Posted

1) modifică reclama asta:

Aici poţi face o plângere împotriva unui moderator respectând modelele impuse de administraţia Wars.Ro.

Văd că ai reclamă cu Wars.Ro, şi ajung la concluzia că, categoriile sunt copiate, în mare parte de pe acea comunitate.

2) caută un designer să îţi facă un alt logo. Încearcă să ai măcar un logo diferit faţă de celelalte comunităţi, dacă categorii, grade şi modele nu poţi avea.

3) ai un server Counter-Strike1.6, nu mai deschide 100, prima dată implică-te la ăla şi când vezi că merge bine şi ai playeri mai deschizi unul.

4) adaugă un server TS3 sau discord.

5) rezolvă eroarea de la legendă, ''|'' îţi apare peste tot cu roşu, verifică să nu fi făcut vreo greşeală la codurile gradelor.

În niciun caz să nu adaugi font awesome / iconiţe la grade cum a zis @Aikenhead tot ceea ce rezolvi cu această modificare este să dai forumului o imagine de comunitate condusă de un copil de 10 ani.

Posted

incearca sa ai pe pagina principala doar bannere cu serverele care sunt complet functionale (exclude-le si pe cele care sunt offline sau care au 0/32 , 0/100 etc.) asta pana ce ai niste oameni care joaca pe sv respective ..altfel cei care intra pe forum prima data si iti vad serverele goale raman cu un gust amar.

iFwYryB.jpg

Posted (edited)

pai am pus daor 1 server si cel care imi palce mie e daca e il sterg si als doar categoriile,inrest  daor serverele sunt huba? (banerul)

TOATE SUNT ON :D 

Edited by KenTLS
Posted

atat mi a sarit mie in ochi ... fieacare are altceva la care se uita cand exista un topic de acest gen... parerea mea , om care a avut o astfel de comunitate e sa incerci sa nu obosesti ochiul omului care intra la tine pe site 

incearca sa iti pastrezi paleta de culori orice ar fi si sa ai un forum cat mai aerisit

creezi o categorie noua in momentul in care ai neaparata nevoie de ea, nu preventiv

• Upvote 1

iFwYryB.jpg

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.