VaSeA[] Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Stie cineva cum sa faca ceva un sistem ascuns in care faci ceva si-ti da un grad ales de tine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+ZEW Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 2 hours ago, VaSeA[] said: Stie cineva cum sa faca ceva un sistem ascuns in care faci ceva si-ti da un grad ales de tine? Nu exista asa ceva in IPB, cel putin din cunostiintele mele proprii. Quote "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian C. Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Dacă ai acces la SQL îți poți da acces din comenzi, asta e singura metodă, dacă ai restricții pe Admin Panel la fel ți le poți scoate din SQL. Altă metodă nu există. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewDesigns Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Înafară de cele zise de Sebastian, poți să-ți faci propriul grad cu toate permisiuniile pe un cont de rezervă, în caz că celălant îți este spart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted July 28, 2017 Moderators Report Share Posted July 28, 2017 Omu doreste un easter egg pe forum daca nu ma insel, gen daca intri intr-un topic anume si apesi intr-un loc anume primesti ceva.. Sau ma insel? Daca e asta ce-a ce vrei, nu, nu exista momentan nimic de genu. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasileVasile1998 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 On 7/28/2017 at 7:59 AM, gadeas said: Omu doreste un easter egg pe forum daca nu ma insel, gen daca intri intr-un topic anume si apesi intr-un loc anume primesti ceva.. Sau ma insel? Daca e asta ce-a ce vrei, nu, nu exista momentan nimic de genu. Da, la asta m-am referit. Multumesc de raspunsuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts