Jump to content

Question

Posted

Salut , de cand am facut upgrade la 4.1.19 , nu imi apare sidebar-ul , daca dau pe accea sagetica din stanga nu alare sa pun nimic in sidebar, dar , daca intru pe orice topic si dauvpe accea sagetica imi apare sa pun blocks in sidebar...

O rezolvare?

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Posted

Pe ce tema ai incercat? Ai incercat pe aia default?

Daca pe aia default de la IPB functioneaza, atunci inseamna ca tema posibil sa nu mai fie compatibila cu versiunea la care ai facut upgrade.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted (edited)

Nici macar pe cea default nu apare... deci sigur nu e de compatibilitate , as mau face un upgrade dar nu ma la ce , urmatoare versiune e 4.2 , problema e ca nu ameste tema pentru ea si nu stiu cine lucreaza pe 4.2 ca as plati pe cineva

Edited by Clau Claudiu
  • 0
Posted

Stai sa inteleg.. Iti merge sau nu sa pui blockuri?

Daca nu este nici un block in sidebar, acesta nu va fi afisat. Iar daca sunt blockuri gen recent topics sau latest posts, nu o sa apara blockurile daca nu sunt topicuri / posturi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.