Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mayweather (40 de ani) si McGregor (29 ani) urmeaza a se confrunta intr-un meci de box ce va fi difuzat maine, 27 august 2017, pe ProTV, la ora 07:00 (intreaga gala va fi transmisa de la 4 dimineata). Floyd Mayweather este boxer profesionist, campion in cinci divizii diferite, in timp ce Conor McGregor este primul luptator de arte martiale mixte din lume care a castigat doua tilturi in doua divizii diferite in acelasi timp.

Pronosticul meu este ca Mayweather va castiga, McGregor nefiind suficient de antrenat pentru o lupta doar cu pumnii.
Voi ce parere aveti :D?

TkPbDKG.jpg

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Eu sper intr-o victorie a lui McGregor, dar tinand cont ca meciul se disputa pe terenul lui Mayweather, imi vine greu a crede ca va castiga.
Daca era sa fie meciul intr-o cusca era clar ca Gregor era favorit.
Imi e ciuda ca nu pot vizualiza maine meciul deoarece la ora aia o sa fiu in drum spre casa de la nunta la care urmeaza sa plec.

Posted (edited)

Sunt 85% convins că McGregor va câștiga.

Deșii Mayweather este campion în 5 divizii diferite și boxer profesionist, să nu uităm că este cu 11 ani mai bătrân ca McGregor.Eu cred că și vârsta o să își spună cuvântul.Acum vedem ce se întamplă mâine.

Poate o să mă înșel cu vârsta dar sper într-o victorie a lui McGregor.

Edited by ShoczCD

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Nu contează vârsta nici experiența pentru că amândoi au luptat în sporturi separate, una este să te bați doar cu pumnii și alta este să te folosești de tot corpul, e ca și acum pui un jucător de fotbal să se bată cu un jucător de baschet, victoria va fi decisă de modul în care cei doi luptători se vor prezenta în primele runde ale meciului.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.