Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spuneti fiecare ce antivirus preferati, si de ce ?

Eu unul prefer si folosesc Kaspersky 6, deoarece isi face update la zi,pana acuma mi-a detectat toate posibilele infecti din calc si imi detecteaza si spywar-urile, troieni, si o alta caliatate este ca nu-mi ocupa multe resurse... :dance:

Posted

Spuneti fiecare ce antivirus preferati, si de ce ?

Eu unul prefer si folosesc Kaspersky 6, deoarece isi face update la zi,pana acuma mi-a detectat toate posibilele infecti din calc si imi detecteaza si spywar-urile, troieni,  si o alta caliatate este ca nu-mi ocupa multe resurse... :dance:

Pe mine ma satisface si folosesc Bit Defender si Mc Afee.Le am instalate pe 2 sisteme diferite si sunt cu licenta,nu am probleme...totul merge "uns"...update-uri la zi...virusi identificati si stersi...etc etc...

Posted

Dupa cum se vede multi anivirusi sterg si dezinfecteaza posibilele infecti, dar important este sa si blocheze posibili intrusi cum ar fi spyware-uri sau troieni, din cate am vazut kaspersky este unul dintre putini antivirusi care fac acest lucru...

Posted

O singura data am vazut Linux la un calc la cineva, l-a luat cu linux din magazin pentruca e soft gratuit, si sincer nu-l intelegeam deloc, nici nu stiam de unde sa intri pe partiti sau pe cd-rom. O fi el un sistem de operare stabil dar pentru home use nu e prea potrivit..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Acum folosesc F-Secure si se pare ca face treaba buna

mai am si eu prieteni care imi spun ca nu au nici un virus...nod 32 sau altele sunt super bune!cele mai tari nu au nici un virus si le-am spus sa isi bage asa de curiozitate sa se uite un bit defender si aveau cu sutele :):|

Posted

Uneori se intampla sa ai un anti-virus si sa ai si virusi pe calc, si sa nu ti-i detecteze dar ei sunt inofensivi, si asa spui ca nu ai nici un virus, dar el find plin, asta mi s-a intamplat si mie, cand nu faceam update la anti-virus.

• 2 weeks later...
Posted

slaut,bine sincer am avut o problema cu bit defender,si nu mai mergea instalat asta a 2 a zi de cand mi am bagat net,si dupa ce am instalat tot,un vecin mia trimis kaspersky 6 anti-virus internet,si pot sa zic ca merge ok dar inca am probleme cu el ptr anu stiu ce ai fac sa n mai iy dau aprob la toate accesarile ptr internet care le fac,si imi cere mereg accept sau nu si pot sa zic ca mia descoperit pana acuma toate atacurilede viermi venite de la nustiu ce IP uri si odata am fost ataca de haker,in rest toate bune si frumoase.nu pot sa zic ca bit defenderul nui bun ptr ca e facut de romani dar am inteles ca nod 32 nui bun cu nimik

si il am si acuma pe un cd si nu lam instalat nikiodata.am uitat sa mentionez am de 2 saptamani internet.

• 1 month later...
Posted

La fel , ca ADY folosesc NOD32 Cel putin pana acuma si'a facut trb !

Mi-a detectat totzi "nebuni " din PC !! :D

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 9 months later...
Posted

si eu tot NOD32 folosesc si sunt multumit de el...oricum daca licenta nu este cumparata nico nu ar trebui sa va asteptati la rezultate extraordinare din partea antivirusilor vostri

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.