Jump to content

Recommended Posts

Posted

As dori sa se adauge o categorie noua la zona photoshop unde sa se posteze resurse pentru forumuri(gen: PSD la No-Avatar,Logo,Banner etc.. ) am postat odata un PSD la No-Avatar si a fost sters nu stiu din ce cauza... :) Multumesc.

76561198331386503.pngAddFriend.png

• gaby changed the title to Adaugare categorie: resurse PS?

Posted

Categoria poate fi creată foarte ușor dar sincer să fiu nu văd lume interesată să posteze.Deci cel mai bine să rămână așa cum este acum forumul bazat pe rezolvări de probleme ipb / phbb ș.a.m.d

PRO pentru idee dacă sunt persoane ce doresc să susțină acest lucru.

• Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
2 hours ago, ShoczCD said:

Categoria poate fi creată foarte ușor dar sincer să fiu nu văd lume interesată să posteze.Deci cel mai bine să rămână așa cum este acum forumul bazat pe rezolvări de probleme ipb / phbb ș.a.m.d

PRO pentru idee dacă sunt persoane ce doresc să susțină acest lucru.

Nu m-am referit sa se scoata alea cu probleme ipb /php s.a.m.d , vreau doar sa se adauge o categorie la zona photoshop o categorie pentru resurse pentru forum(No-avatar PSD ,LOGO PSD etc..)nu cred ca ar dezavantaja accest forum.. Eu m-as putea ocupa si sunt altii care ar putea ajuta daca vor.

Posted

Pentru mine dacă o să fie creat acest forum, o să fie activitate egal cu 0. Dacă o să se posteze resurse, o să se facă copy / paste de pe celelalte forumuri doar ca să facă posturi in prostie.

Dacă ne uităm la toată categoria:

Eu am ajuns la concluzia asta: dacă se adaugă o să se facă doar posturi pentru PH și după scurt o să devină inactivă pentru că nu o mai fie nimic de postat. Eu sunt CONTRĂ!

Posted

Categorie activa nu consta in posturi facute de conturi cu 2 zile vechime care nu mai apar pe forum dupa.

Daca resursele sunt incarcate pe forum si sunt dispuse frumos, nu ar trebui sa fie nici o problema.

Sa fie sistemul cu thank you. Numai dupa ce dai like sa poti descarca tot fisierul. Ar motiva useri sa devina mai activi

Posted

Din punctul meu de vedere mi se pare o prostie, de ce ?

• Păi în primul rând o să fie multe resurse identice a căror denumire va fi schimbată.
  • În al doilea rând deja există foarte multe site-uri care deja oferă acest lucru și categoria ar fi inutilă.
  • Multe posturi care nu-și vor avea rostul, o să fie loc de +1 pentru ce noi care n-au unde să posteze.
  • Like 1
Posted
On 6/10/2017 at 1:23 PM, Sebastian C. said:

• Păi în primul rând o să fie multe resurse identice a căror denumire va fi schimbată.
  • În al doilea rând deja există foarte multe site-uri care deja oferă acest lucru și categoria ar fi inutilă.
  • Multe posturi care nu-și vor avea rostul, o să fie loc de +1 pentru ce noi care n-au unde să posteze.

Crezi ca daca cineva ar vrea sa faca posturi doar pentru a avea un numar mai mare, n-ar avea unde? 

Eu sunt pro, dar asi vrea ca junkie sa aibe grija de ea daca tot a venit cu ideea asta.

• Like 1

a lot of bla bla bla...

Posted
On 10/6/2017 at 2:23 PM, Sebastian C. said:

Sunt 100 de categorii unde poti sa faci posturi.. ar putea gaby sa imi dea acces la acea categorie si cand as posta sau ar posta cineva o resursa sa inchid topicul si nu ar mai face nimeni post-hunting.

Nu cred ca ar fi inutila... pe majoritatea daca te uiti toate sunt la fel nimic nou..

On 9/29/2017 at 12:07 PM, gaby said:

Mi se pare o idee buna, doar ca din cate am vazut nu prea sunt resurse in momentul de fata postate. Nu as vrea sa creez o categorie care sa fie goala, sau sa aibe 2-3 topicuri.

Nu o sa fie goala sunt si altii care vor sa posteze nu doar eu... sunt sigur.. 

Deci un verdict final?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.