caddy Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Buna seara , daca tot am gasit si eu acest topic , tin sa aflu/primesc critice sau pareri la ceea ce am lucrat . Un domeniu cam din 2010 , nu stiu cat folosit insa mie mi`a placut numele si am asteptat sa se elibereze . Tinand cont ca eu sunt cel mai `cunoscator` in ale ips`ului , care defapt , nu prea le am , poate merge niste critica constructiva . www.powergame.ro Stiu , nu are membri , etc . O sa cumparam promovare dar intai mi ar prinde bine niste sfaturi . PS : nu am jignit pe nimeni , niciodata , in mediul online , as prefera sa fie totul bazat pe subiect . Va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Whiskey Gtv Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Tema mi se pare prea stearsa, ma face sa-mi frec ochii Efectul de pe banner are calitatea cam proasta Nu imi place ca, desi mouse-ul meu este undeva jos in pagina, efectul de pe banner inca este prezent Becurile alea de craciun aduc o parere de 'amatoricesc' proiectului, nu 'profesional' Prea lat, adauga niste chestii in dreapta Mai multe culori, sau daca vrei sa te axezi doar pe o schema de cateva culori pune-le in evidenta, accentueaza-le, nu le sterge Chat-ul ma induce in eroare, nu linii despartitoare, doar 3 chat-uri afisate, spatiu prea mare intre ultimul mesaj si sfarsitul chat-ului, 'load more' prea mare Logo-ul (literele in special) imi aduc aminte de metin2 Member Statistics nu este potrivit cu latimea paginii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddy Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 Multumesc pentru feedback . Am rezolvat cu efectul , sincer nici pe mine nu ma avantaja . Becurile nu au fost alegerea mea , acum am vazut au disparut . Imi place ca tema sa fie fluenta , nu se mai adauga nimic in dreapta , scuze . Culori mai multe , nu cred ca o sa se adauge deocamdata . Nu mai am 15 ani sa fac brad de craciun , scuze . Chatul , reolvat , modificat cate ceva . Logo , inca se lucreaza la el , duc lipsa de designer si trebuie sa fiu inteles . Member statistic , nu imi dau seama de care vorbiti ca mi se pare ca totul e simetric . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS. Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Cu ce să incep? Hai să incepem cu tema pe care o aveți: temă de pe internet - am mai văzut-o pe câteva comunități. Logo-ul urât de tot. Partea inițială cu „Welcome to Power Game Community” este prost făcută. Legenda cu gradele forumului are un aspect . După culorile temei: ori puneți pe care să vă facă niște iconițe pe care să le folosiți la forumuri ori lăsați-le pe alea de default, fără să le modificați. https://www.powergame.ro/forum/index.php?/topic/12-atributii-staff/ --- topicuri care par să fie copiate din alte părți. Nu imi place. Chestia că domeniul este din 2010 este irelevantă. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddy Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 TEma normal ca e de pe internet , daca nu aveam licenta veneai si ziceai ca nu am licenta si tot asa . ai sa nu ne aruncam asa departe . Tema e 4.2 , cate teme 4.2.6 ai vazut tu unice ? Ma rog .... Logo , am mai zis odata , lucram la el . welcome guest mesage , mi se pare foarte ok , adica nu pare prost facuta , e un script platit , facut de cineva care stie cu ce s mananca . Legenda = tot una cu grade parca ..... Culorile temei ... aici e partea unde mie imi plac si nu prea ma avantajeaza sa le schimb si da , le folosim la forum . incearca pe viitor sa te exprimi mai coerent , nu inteleg ce vrei sa zici . Asta cu , copiatul , cauta`mi mie un topic unde am copiat , caddy sunt . Celalalt fondator se mai inspira , nu e ceva waw , toate sunt copiate intre ele , eu incerc sa orbesc cu ei ca nu vreau sa copii de nicaieri dar , se mai intampla . Multumesc de feedback , esti foarte incurajator , imi place ca unu nu arata ca i-ar place ceva :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+strong Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Am avut si eu domeniul prin 2015 Mai ai de lucrat la aspect (tema bny "actuala" e cam prost facuta) incearca sa gasesti una mai buna. Welcome to Power Game Community etc.. ( nu cred ca citeste nimeni acel mesaj ). Bafta. Quote — steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
snd Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 succes! Quote USP Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddy Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 17 hours ago, strongtaz said: Am avut si eu domeniul prin 2015 Mai ai de lucrat la aspect (tema bny "actuala" e cam prost facuta) incearca sa gasesti una mai buna. Welcome to Power Game Community etc.. ( nu cred ca citeste nimeni acel mesaj ). Bafta. Stiu ca domeniu e vechi tare , de prin 2010 prima data inregistrat parca . Din ce stiu a fost ceva frumos , populat sa zic asa dar s`a dat inapoi prea devreme . Tema .... eu nu sunt scripter , nu ma laud ca fac ca dreg , atat am putut face , se lucreaza la o tema , o sa vreau sa cumpar una dar , anul asta o sa ramana asta ! Multumesc frumos . 13 hours ago, snd said: succes! Mersi frumos sound . Respectele mele pentru ce faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jah Khalib Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 succes ;3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddy Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 mersi moldavule 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Whiskey Gtv Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Vad ca ai facut niste schimbari, revenind... La favicon nu-mi place ca fundalul este alb. Trebuia sa il faceti transparent, pana si pe tema default de la chrome arata amatoricesc. Tema ar vrea sa fie pe rosu sau pe albastru? Vad ca peste tot ati facut elemente rosii insa logo-ul si banner-ul sunt pe albastru. Arata aiurea. Chat-ul are un spatiu aiurea in stanga, de la border pana la avatare. Schimba aspectul si fluiditatea forumului. In continuare, culorile mi se par prea sterse. Nu mai spun sa bagati culori insa accentuati prin contrast 'n shit. Faceti elementele de gri inchis un gri si mai inchis, cele de gri deschis gri si mai deschis. Totul pare sa aiba aceeasi culoare. Chestia asta cu Power Game Community nu arata centrata. Sa adaugi 'Community' la nume mi se pare o prostie. Daca tot nu vreti sa ramaneti la 'Power Game', urcati totusi la un 'Power Game Romania'. Aici pune avatarul la acelasi nivel cu restul de informatii. Aici este groaznic. Totul se repeta. In loc sa faceti chestia aia puteati sa puneti gen un background in spate si sa fie ceva continuu sau un pattern mai okay, nu sa arate asa repetitiv. Oricum, a durat mult timp sa-mi dau seama ce este acolo si inca nu mi-am dat seama. Niste valuri rosii? Niste umeri din csgo? Un pat nefacut? Un tricou mototolit? Nori rosii? Icon-urile din stanga puteau fi concentrate pe gri & alb si poate un rosu inchis, nu toate culorile posibile. Nu da bine. Chestia cu 'topics' de sub shoutbox este inutila, eu cel putin nu-i vad rostul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddy Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 Mersi de feedback inca odata , vad ca ai gasit mai multe bubite acum ca prima data ! Tema e facuta cum am stiut si eu , urmeaza sa cumparam o tema , asta dupa sarbatori cred . Totul e facut pentru noua tema . O sa fie ceva dragut . Tema nu e updatata la 4.2 complet de asta si unele neajunsuri sa zic asa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 UP! Forumul este in stadiu terminal. Lucrez momentan la tema aceasta carbon pana vom avea buget sa achizitionam una. Am tradus tot forumul ca sa fie in doua limbi: Romana respectiv Engleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+buddylove Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Mai aveti foarte mult de lucru , atat design cat si categorii / subcategorii ! Pare cam totul labartat (de pe telefon ) . Quote Un nou proiect Invision-Romania.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 3 minutes ago, buddylove said: Mai aveti foarte mult de lucru , atat design cat si categorii / subcategorii ! Pare cam totul labartat (de pe telefon ) . Categoriile sunt toate la locul lor, mai am zona it dar trebuie sa i fac modelele.problema cu telefonul este ca am decis sa punem si sidebar, si de asta se vede așa Alte păreri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 UP! Am integrat si un server de discord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Up! Forumului i a mai fost atribuit un server de TS ➕ mici schimbări la aspect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Courage Posted February 20, 2018 Moderators Report Share Posted February 20, 2018 Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 3 hours ago, Courage said: Hide contents Esti prima persoana căreia ii apare asta+ ca avem certificat ssl. Nu înțeleg de ce ti ara apărea asta. O sa încerc se rezolv totuși aștept critici/sfaturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 UP! Mici update uri la tema si servere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Al3x Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 succes cu forumul 1 Quote DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 10 hours ago, Al3x said: succes cu forumul Mulțumim mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Respect Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Din punctul meu de verdere este destul de ok mi-am facut cont. Suces in continuare! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Daniel H. Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Uppp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts