Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.Din start va spun,nu sunt bun la discursuri.. :> 

Comunitatea Batalia,va prezinta o tema noua,cu multe nuante pe care nu le-ati mai vazut si sper din suflet sa va placa,fiindca am depus suflet mult dea lungul anilor cu scopul de a crea cea mai frumoasa comunitate din Romania.Va rog fara hatereala,acceptam orice pareri,dar fara injosiri sau mai nustiu ce,dusmani nu avem,cred..in 7 ani de zile de cand am inceput sa activam cu alt domeniu,dar acelasi staff,ne-am straduit sa oferim maxim utilizatorilor nostri,iar proiectul Batalia speram sa ajunga departe,potential avem,dorinta avem,surse avem...tot ce lipseste este...sprijinul dvs!

Sa incepem: 

Denumire: Batalia Edition #2 (Deacord,nu prea original,dar e specific comunitatii,asta conteaza) ;

Platforma pe care ruleaza tema: Invision Power Board 4.2.6 ;

Gradele: gradul fiecarui membru se diferentiaza prin culoare si anume in astfel mod ->

;

Mergand cu cursorul pe avatar,,acesta la randul sau are un efect special de a se mari,placut ochiului;

Mergand cu cursorul pe logo-ul comunitatii,acesta vibreaza,la fel creand un efect mai deosebit fata de alte comunitati! ; 

Alegand un background (aveti posibilitatea accesand acest buton ->

) va puteti alege un background cu o culoare si imagine specifica dupa care veti naviga cu placere pe forum; 

Membrii care cer DNS in comunitate,au posibilitate pe langa multe alte beneficii,de asemenea sa primeasca un background la dorinta sa! Un mic exemplu ar fi,pe pagina principala ,Anunturi importante'' are background-ul sau,ca fiind o categori importanta comunitatii

;

Serverul oficial de CS 1.6 cu CS:GO Remake curand va pune in aplicare ,,Roata Norocului'',in care dvs. veti putea castiga skin-uri pentru arme; 

Batalia a creat o aplicatie oficiala,mai bine zis fondatorul oficial 0rsp a creat'o,ce poate rula liber pe Android,fapt ce o sa aveti posibilitate sa accesati comunitatea direct de pe aplicatie mai usor !

;

Dispunem de 3 limbi ,una fiind Romana,desigur :-j , celelalte 2 fiind Engleza si Rusa.Avem in plan pe viitor sa oferim multa atentie si sa dezvoltam categoria internationala,la care se lucreaza acum; 

De asemenea sunt si alte lucruri foarte interesante si frumoase pe care urmeaza sa le vedeti!

Va asteptam pe Batalia si eu personal astept cele mai sincere pareri!

Va salut cu respect,sa fiti iubiti!

Posted
43 minutes ago, Sniror said:

Va rog fara hatereala,acceptam orice pareri,dar fara injosiri sau mai nustiu ce..

11 minutes ago, gromp said:

Asta e cumva o bataie de joc sau o farsa de 1 aprilie?

Multumesc!Sa fii iubit!

Posted
  • Tema v1 e o tema complet normala cu un background schimbat.
  • Tema v2 e o tema complet descarcata cu un background schimbat (Titan daca nu ma insel)
  • Exista ipb 4.2.6, de ce inca ramaneti pe 3.x?
  • De ce tema v1 e default si nu v2?
  • Puteati sa alegeti niste background-uri mai HD..
  • Aveti servere de samp dar logo cu CS
  • Puteati lua pe cineva sa depuna ceva mai multa munca la logo, pot sa fac logo-ul ala in 1 minute cu paint-ul din dotare.
  • Chestia cu avatar border unic mi se pare o prostie. Arata nasol.
  • La servere puteati sa puneti si voi niste culori, bannere gametracker, ceva..
  • 'CopyLeft Batalia', asta ar vrea sa fie o gluma la adresa CopyRight? Daca vrei sa faci ceva profesional scapa de glumele de genul.
  • 'Your gaming community' a fost cam prea folosit, gasiti ceva mai unic sau nimic.
  • Ce cauta Catalina cu Despacito acolo?! :/ 
  • Prea mare lista de posturi si topicuri la 'Recente', reduceti la 10 sau chiar 5.
  • Nu ii vad importanta 'Recently browsing'
  • Pattern-ul elementelor temei v1 e prea urat, suntem in 2017 nu 2005.
  • Clans Page e degeaba acolo.
  • Ce cauta annoucement-ul ala acolo? Neprofesional.
  • Donatiile puteati sa le puneti mai jos. Daca cineva vrea sa doneze gaseste el modalitatea, nu trebuie sa vada toti membrii chestia aia.
  • Din nou, suntem in aproape 2018, treceti macar la un 4.1 daca nu vreti la 4.2.
  • Scapati si voi de botii cu 'beneficiile sexului oral', bagati o metoda de securitate anti-roboti la inregistrare.
  • De ce cand dau pe Activity e un singur item? Nu puteati sa puneti 'All activity' direct?

Criticile au caracter strict constructiv, nu de hate.

• Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Whiskey Gtv said:
  • Tema v1 e o tema complet normala cu un background schimbat.
  • Tema v2 e o tema complet descarcata cu un background schimbat (Titan daca nu ma insel)
  • Exista ipb 4.2.6, de ce inca ramaneti pe 3.x?
  • De ce tema v1 e default si nu v2?
  • Puteati sa alegeti niste background-uri mai HD..
  • Aveti servere de samp dar logo cu CS
  • Puteati lua pe cineva sa depuna ceva mai multa munca la logo, pot sa fac logo-ul ala in 1 minute cu paint-ul din dotare.
  • Chestia cu avatar border unic mi se pare o prostie. Arata nasol.
  • La servere puteati sa puneti si voi niste culori, bannere gametracker, ceva..
  • 'CopyLeft Batalia', asta ar vrea sa fie o gluma la adresa CopyRight? Daca vrei sa faci ceva profesional scapa de glumele de genul.
  • 'Your gaming community' a fost cam prea folosit, gasiti ceva mai unic sau nimic.
  • Ce cauta Catalina cu Despacito acolo?! :/ 
  • Prea mare lista de posturi si topicuri la 'Recente', reduceti la 10 sau chiar 5.
  • Nu ii vad importanta 'Recently browsing'
  • Pattern-ul elementelor temei v1 e prea urat, suntem in 2017 nu 2005.
  • Clans Page e degeaba acolo.
  • Ce cauta annoucement-ul ala acolo? Neprofesional.
  • Donatiile puteati sa le puneti mai jos. Daca cineva vrea sa doneze gaseste el modalitatea, nu trebuie sa vada toti membrii chestia aia.
  • Din nou, suntem in aproape 2018, treceti macar la un 4.1 daca nu vreti la 4.2.
  • Scapati si voi de botii cu 'beneficiile sexului oral', bagati o metoda de securitate anti-roboti la inregistrare.
  • De ce cand dau pe Activity e un singur item? Nu puteati sa puneti 'All activity' direct?

Criticile au caracter strict constructiv, nu de hate.

Asa deci,v1 va fi scoasa cand terminam cu v2.

E titan modificata si va fi modificata in continuare,nu toti avem cunostintele lui Halogicusor.

E 4.2.6 domnule Wiskey,cum am specificat si in primul post.

B'groundurile se vor mai modifica,in orice caz culorile vor fi specifice celor prezente.

Incep a vedea mai slab de batranete..avem server samp si eu nu stiu? N'avem treaba cu acest joc . La moment comunitatea se bazeaza pe CS !

Ala e logo din 2013..a ramas din obisnuinta si e un simbol al comunitatii! Ca un brand cum s'ar spune..intelegi? Ca exemplu spun acum.

Ziceai ceva de 2017'2018..cum asa..de aici spui ca suntem vechi iar de aici tu singur mergi pe clasica..e ceva unic ca sa se diferentieze si sa nu fie asa colorat forumul cu tot nick'ul colorat,intelegi?

Nu dispunem de designeri,in genere cu staff'ul stam slab...

Categoria serverelor inca o sa mai fie prelucrata..dispunem de 1 server cs 1.6 CSGO Remake , unul clasic si unul War.

Da..faza cu CopyLeft e cam exagerata,0rsp mancati'as ))

Da o propunere,daca nu e ok sa folosim ceea ce e normal..your gaming comm.In planul asta nu am bagat multa gandire,ceva clasic.

Ce cauta?Ce sa caute...canta si ea .. e cam costisitor sa o tinem sub tutela..uite in acest plan nu ai dreptate..fata are reusita,piesa e preferata de multi,de aia si s'a setat.Saptamanal se modifica piesa.Aici chiar nu te inteleg..

Lista cu topicuri e ok,din motiv ca sa coincida cat decat spatiul ocupat de sidebar'uri cu categoriile.La fel,atingi inca un subiect neobservand unele detalii.

Doamne..ai un caracter interesant..recently browsing sa se vada care e on in ultimele 2'3 minute...

Nu te lega atat de v1..v1 e o alternativa pan terminam cu tema cealalta..

Nu e degeaba clans page domnule...uite prin astfel de comentarii scazi o oarecare parere..daca este introdus si pan in prezent nu e scos..cred ca stim de ce sta acolo..cred ca stim ce planuri avem pe viitor pentru serverele care vor avea DNS in comunitate si cred ca stim ce concursuri v'om organiza...

Anuntul ? Nu atrage atentie la V1...cum am spus si o mai spun o data..daca tot repeti asta...V1 E O ALTERNATIVA PANA SE FINISEAZA ALTA TEMA MAI DIFERITA DECAT VECHIUL CARBON..ok?

Deci..eu observ ca tu faci multe comentarii asupra v1..eu tac...

Inregistrarea e prin validarea de catre un administrator.Shh..citeste articolul despre oral..iti va prinde bine..

Activity cred ca il voi scoate.

Multumesc pentru comentarea versiunii de test care nu are nici o atributie cu topicul.La fel,sa fii iubit!

Posted

Foarte urat , ati distrus tema carbon  ati facut-o mai urata , ce parere sa-mi dau despre desing /tema ? sunt temele carbon si titan , doar ca umpica mai urate .

http://www.batalia.ro/forum/index.php?/topic/18357-beneficiile-sexului-oral-te-scapäƒ-de-cancerul-mamar-è™i-de-cancerul-de-colon/&do=findComment&comment=153995 asta da subiect pentru o comunitate de gaming . 

In rest pe forum  nu veniti cu nimic nou ,va bazati doar pe resurse /tutoriale cs 1.6 , alte jocuri cand ? de ce inca mai  traiti in trecut ? 

• Haha 1
Posted

Acela nu e topic din sectiunea gaming,alt destept,multam fain.Nu am cerut pareri la Carbon,iar Titan nu vad cu ce ar fi urata.

Multumesc ca ai facut post-hunt inutil.Fii serios domn helper,revezi ce ai scris..ai avut o zi urata la sigur sau sustii ceilalti clienti.

Acum o intrebare...asa profesionali sunteti voi?Tu? 

Posted
  • Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

Topic inchis.

• Thanks 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.