Jump to content

Problema Server load? IPB 3.4.9

keNN.

Recommended Posts

Salut, am observat in ACP ca forumul meu are valoarea Server Load 3.91. Exista vreo problema? Inainte era 0 mai tot timpul.

W0UBXey.png Versiune: IPB 3.4.9

Ce as putea face ca sa reduc din acest "consum"?

Multumesc!

Edited by keNN.

• Moderators

Si care este problema? Pana la 100 mai are mult si bine.

Daca incepe sa creasca prea rapid si incepe sa treaca de 60-70, inseamna ca ori ai nevoie de un host mai bun cu mai mult ram si procesor mai puternic sau sa mai scoti din addons / hookuri.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators

Da, intradevar pare sa fie ok, dar eu nu m-as lua nici dupa server loadu de la IPB si nici de la cel din panou, credca niciunu din ele nu e bun.

Zic asta pentru ca e imposibil ca CPU usage sa fie 0, orice aplicatie web sau chiar deja sistemu in sine deja manca din CPU si no sa fie pe 0. Un VPS cu cateva site-uri (4 sau 5) si putin trafic pe ele are CPU usage deja:

W8fUiFr.png

Si folosirea de RAM la fel mi se pare foarte mica, dar na, probabil nu tine in cont toata partea de sistem si serviciu mysql, sa zicem ca e ok. In cazu meu cu tot cu sistem + baze de date si un task care sa deie un restart la unele procese seara din 2Gb de ram arata cam asa:

6m1u3MP.png

Deci, parerea mea e ca ambele informatii despre server load is aiurea in felu lor, mai ales ca nu stim cate alte site-uri is hostate pe acel dedicat, poate unii au folosita mai mare de server si IPB-ul vede ca exista server load.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament