Jump to content

Recommended Posts

Posted

De ce naiba va mai faceti comunitati ? 

Tema mai e pe 100 de forumuri

Ce ai tu acolo nu e o comunitate de gaming, gaming nu inseamna doar counter strike si samp 

Puteai si tu sa faci ceva mai simplu si mai frumos, cumparai o tema de la ipbfocus si aia era, cu tema actuala mi-e scarba sa-mi faci si cont

Skin edited by y0ze cine mai e si necunoscutul asta ? tema e facuta de un polonez,nicidecum de necunoscutul asta de y0ze

Posted
41 minutes ago, Vasi_23 said:

Tema am cumparat o de pe site ul polonez ului..

Scrie clar ca e editata nu facuta..

Nu conteaza, eu nu vad niciun edit, asa ca nu te mai scoate

Posted

Hai sa incepem ... 

1 - Nu a-ti stiut sa faceti logo mai mic sau sa puneti shadow ala mai jos? =)) Sau macar sa puneti logo in alta parte.

8wa8RKS.png

2 - Zona Staff puteti sa o faceti vizibila doar pentru staff ;)  Nu pentru toti. + 1 topic si 1 post (inseamna ca stafful face ce vrea, nu discutati nimic).

cdz6kq5.png

3 - Nu vi se pare prea mult rosu? Background-ul la server tracker puteti sa-l faceti negru si fontul rosu, asa cum este doare ochii.

nscBZTb.png

4 - Avatarul default este prea mare, prea mult width =)) Sigur l-ai setat pe 200px.

6iDOFwJ.png

5 - Poti sa faci casuta transparenta, dar nu si locul unde scrii...

gpVZPKk.png

6 - Nu stiti sa puneti nici macar un list-style pe none... (cica tema cumparata =)) )

gQ7aisQ.png

7 - Numele ala sa dispara ca nu a modificat nimic iar sa scrie skin designed by szablonet & edited sau modified by "nume".

c8Nieh7.png

PARERE FINALA: COMUNITATE LA FEL CA CELE 200 COMUNITATI NOI CARE DISPAR DUPA 2-3 LUNI.

Posted

Baaaaaaaaaaa disper, Skin edited by y0ze ce dracu ati editat la tema ?

Forumul e ca toate celelalte, tema la fel, nimic nou !

Se vede maturitatea voastra, "Skin edited by y0ze" !

Pe cine minti ca a fost cumparat de la polonezi, cand tema are atatea buguri ?

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.