+Micul`wji Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Salutare tutorur as dori si eu o parere despre acest index facut cu Bootstrap 4 si FontAwesome 5 este terminat in proportie de 80%.. Astept idei pareri si critici. Poze: - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+dOc MFX Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Bravo, e ceva calumea pentru inceput. 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+Micul`wji Posted June 2, 2018 Author Report Posted June 2, 2018 33 minutes ago, dOc MFX said: Bravo, e ceva calumea pentru inceput. Multumesc frumos Astept alte idei critici si sugesti. - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Moderators Courage Posted June 3, 2018 Moderators Report Posted June 3, 2018 In a doua imagine as face putin mai usor de urmarit link-urile din header (your logo / home / premium / contact) (opacitate putin mai mare). 1
+Micul`wji Posted June 3, 2018 Author Report Posted June 3, 2018 4 hours ago, Courage said: In a doua imagine as face putin mai usor de urmarit link-urile din header (your logo / home / premium / contact) (opacitate putin mai mare). Multumesc de parere Da si eu ma gandisem la treaba asta si cred ca am sa modific. Astept alte pareri,idedi,critici. - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
WinrraR Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Hmm , este un index simplut cu un design atragator (se putea mai bine) , aranjat .. Nice , continua sa vedem ce va iesi si la "finish" 1
+Micul`wji Posted June 3, 2018 Author Report Posted June 3, 2018 Am mai lucrat ceva la acest index am facut cateva mici modificari sa zicem: 1. Am marit opacitatea la bara de meniu 2. Am rearanjat "row" 3. Am facut un efect de hover la meniu 4. Am modificat footerul 5. Am rearanjat meniul si logo-ul Vizualizare full: Astept de asemenea alte idei , critici. - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Xep Posted June 10, 2018 Report Posted June 10, 2018 Frumos Insa as schimba partea cu "Made by Silviu with..." arata dragut insa am vazut-o pe prea multe teme ipb si personal ma cam "zgarie" 1 Skype: marianbl7
+Micul`wji Posted June 10, 2018 Author Report Posted June 10, 2018 13 minutes ago, Xep said: Frumos Insa as schimba partea cu "Made by Silviu with..." arata dragut insa am vazut-o pe prea multe teme ipb si personal ma cam "zgarie" Mersi apreciez. Cat despre partea cu made By...... am pus asa just 4fun daca o sa il pun la download nu o sa las nici un copyright pe el. - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Whiskey Gtv Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 6 hours ago, Micul`wji said: Mersi apreciez. Cat despre partea cu made By...... am pus asa just 4fun daca o sa il pun la download nu o sa las nici un copyright pe el. Daca il bagi la download oricum, degeaba ai lasa copyright-ul acolo. Felicitari! Arata okay. 1
+Micul`wji Posted June 11, 2018 Author Report Posted June 11, 2018 11 hours ago, Whiskey Gtv said: Daca il bagi la download oricum, degeaba ai lasa copyright-ul acolo. Felicitari! Arata okay. hehe stiu de asta am si spus ca nu o sa il las Multumesc de parere 1 - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Roberth Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Incearca sa faci bara de meniu cu o culoare solida, cand derulezi in jos, se face transparenta si se imbina cu textul. In rest este faina. 1 Center Web - Realizam site-uri web!
+Micul`wji Posted June 11, 2018 Author Report Posted June 11, 2018 57 minutes ago, Roberth said: Incearca sa faci bara de meniu cu o culoare solida, cand derulezi in jos, se face transparenta si se imbina cu textul. In rest este faina. Multumesc de apreciere , daca erai un pic mai atent in topic ai fi vazut ca am modificat - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Gregory Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Foarte bine aranjat , mie imi place ... 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+Micul`wji Posted June 12, 2018 Author Report Posted June 12, 2018 19 hours ago, Gregory said: Foarte bine aranjat , mie imi place ... Multumesc apreciez - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Roberth Posted June 15, 2018 Report Posted June 15, 2018 Cand ai timp, adauga continutul WELCOME to your community intr-un chenar. Adauga deasupra si dedesupt o linie finuta pe albastru. Doar pentru placerea personala sa vad cum iese. Center Web - Realizam site-uri web!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now