Jump to content

Filelist a fost inchis?


paKy*

Recommended Posts

filelist.io

Pur si simplu a fost transferat de pe .ro in .io dinainte ca domeniul sa fie sechestrat. Nimeni nu stie nimic, nici detinatori. Si da, era un site daunator, pentru ca era piraterie.

// in caz ca nu avem voie va rog sa editati.

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and playing league.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Inainte era anuntul asta pe site:

Quote

Am vrea să vă oferim mai multe detalii legat de sechestrarea domeniului .ro, însă nu avem. Cât știți voi, atâta știm și noi. Din acest motiv am și amânat acest anunț, deoarece speram să apară ceva detalii între timp.
Nu a fost primit niciun takedown notice/DMCA, pur și simplu au dat jos domeniul în cursul zilei de ieri.

Legat de server, inca de la inceputul acestui site au fost luate toate masurile posibile pentru protejarea userilor. Insemnand că, chiar și dacă printr-o metodă sau alta autoritățile pun mâna pe server, sunt multiple sisteme de protectie si criptare pentru a preveni accesul la baza de date și/sau alte fișiere.

Ținem foarte mult la siguranța si anonimitatea utilizatorilor noștri, pe server oricum nu sunt stocate date personale. Nu ni s-a adus la cunoștință nicio acuzație și vom lupta în continuare pentru dreptul utilizatorilor noștri la libera exprimare și comunicare.

Acum au postat atlul:

Quote

Am hotărât că e mai înțelept să păstrăm și domeniul flro.org. În concluzie, domeniile noastre sunt https://filelist.io și https://flro.org. Tratați orice alt domeniu ca și scam.
În cazul în care va fi nevoie și de alte domenii le vom anunța din timp.

De asemenea, odată cu luarea deciziei de păstrare a domeniului .org, începând din acest moment, toate torrente-le descărcate vor utiliza specificația BEP12.
Pe scurt:
 În lista de trackere de la fiecare torrent descărcat din acest moment vor apărea: https://reactor.filelist.io și https://reactor.flro.org;
 În momentul în care clientul de torrent eșuează să facă announce pe adresa principală, acesta va comuta pe adresa cealaltă (lucru valabil și invers).

 

Link to comment
Share on other sites

Pirateria se consideră infracționalitate cibernetică deoarece oferi ceva ce este plătit moca. Nu e nici primul site de genul care o pățește, cel mai mare flagrant a fost cu cei de la „The Pirate Bay” când i-au închis pe 3/4 domenii la rând până și-au mutat totul într-o țară neutră unde nu se pot atinge de ele. Vor trece prin schimbarea mai multe domenii, de la .io la .org și tot așa. Mod cert este că site-ul nu va fi închis cum nu a fost închis nici când creatorul original a decedat. Pe lângă ei și alte comunități noi născute din România s-au ales cu sechestru pe domeniu tot din cauza pirateriei.

Link to comment
Share on other sites

Sincer... daca in 2020 inca se intreaba daca pirateria e daunatoare, am ajuns sa credem ca ni se cuvine prea multe.

Ce se intampla pe acel site e efectiv furt de date. Evident ca s-a pus sechestru pe domeniu, nu e prima data cand baetii incearca sa-i dea jos.

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Filelist a fost inchis?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.