MOTAAAN Posted June 6, 2021 Report Posted June 6, 2021 Bună ziua dragi utilizatori pctroubleshooting.ro! Vă prezint comunitatea DARKPOWER - SINK INTO THE BATTLEGROUND Link forum - https://darkpower.ro/forum/ Suntem o comunitate licențiată la început de drum, care promite în esență posibilitatea de a te juca într-un mediu interesant, liniștit fără codați si țepari. Am înființat acest proiect pentru a putea oferii ce alte comunități mari nu prea oferă, suport userilor, oportunități de a deține servere și diverse accese si panel-uri. Interfața noastră este creată de către cyberdesign si @Juliano Dillon încă nu este în stadiul final, mai sunt modificări de făcut. Tema vine cu un sistem de leveling pe bază de quest-uri și postări, cu diverse rank-uri și award-uri unice. Avem un sistem de infotainment pentru profilul de utilizator în sidebar. Aveți mai jos o poză cu sistemul de quest-uri. Platforma: ips licentiat Host: hosterion.ro Momentan dispunem de un server de cs 1.6 dar în viitorul apropiat ne vom axa pe jocurile populare si pe competiții de pildă sistem 5v5 CS GO, CS 1.6 , Turnee LoL și Dota. În viitorul apropiat vrem să organizăm un turneu caritabil. În curând va urma un sistem pentru utilizatorii ce fac parte din rank-ul dark supporters ( acest grup inlocuind clasicul premium ) care va afișa unele informații în plus față de un simplu user. Avem campanie staff activă pentru mai multe detalii intrați pe forum https://www.facebook.com/darkpower.ro - grupul nostru de facebook, vă asteptăm! https://steamcommunity.com/groups/darkpower-ro/ - grupul nostru de steam, vă asteptăm! https://discord.gg/uCe3UetRcc - serverul nostru de discord, vă asteptăm! Serverul de Teamspeak urmează să fie pus la punct cât de curând posibil, săptămâna asta cel puțin, ne-am propus noi, staff-ul darkpower. Aștept părerile voastre! Acestea fiind spuse, vă rog să faceți un cont și o prezentare dacă nu este cu deranj. Mulțumesc pentru timpul acordat! Să aveți o zi frumoasă!!!
MOTAAAN Posted June 10, 2021 Author Report Posted June 10, 2021 Update, am rezolvat unele erori din tema, a mai ramas niste responsive de facut !
Moderators Courage Posted June 10, 2021 Moderators Report Posted June 10, 2021 Nu arata rau designul, dar mi se pare ca e mult spatiu irosit. De exemplu aici: Spoiler jumatate de ecran e ocupat numai de headeru ala cu Lorem ipsum. Sau in cazul posturilor mai scurte, e f mult spatiu gol din cauza elementelor din user info care se lungesc pe tot ecranul: Spoiler 1
MOTAAAN Posted June 10, 2021 Author Report Posted June 10, 2021 2 hours ago, Courage said: Nu arata rau designul, dar mi se pare ca e mult spatiu irosit. De exemplu aici: Hide contents jumatate de ecran e ocupat numai de headeru ala cu Lorem ipsum. Sau in cazul posturilor mai scurte, e f mult spatiu gol din cauza elementelor din user info care se lungesc pe tot ecranul: Hide contents Am incercat sa il las mai mic, insa nu arata prea bine, cat despre sectiunea aia, teoretic e semnatura, dar ma gandesc ce voi putea adauga. Zona aia e specifica platformei, ca nu e doar pe aceasta tema. O sa pregatesc niste update-uri deci stai geana. Multumesc de opinie si sa ai o zi frumoasa @Courage @dOc MFX daca ai timp sa arunci o privire?
+robotboy Posted June 10, 2021 Report Posted June 10, 2021 Atunci cand navighez prin meniul din stnga ramane activa doar iconita de Home, celelalte nu se schimba. Altfel, da, de acord cu Courage, cam mult spatiu gol in header. Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
+-coLd- Posted June 10, 2021 Report Posted June 10, 2021 foarte reusita tema , categorii bine puse la punct , putine si active 1
+dOc MFX Posted June 10, 2021 Report Posted June 10, 2021 Elementele sunt exagerat de mari, nu mai mergeti pe ideea polonezilor, temele alea sunt destul de prost create, dai scroll de iti vine rau, iar un box ocupa jumatate din spatiu.Va spun din experienta ca mi se cere sa mai micsorez elementele pe teme. Pe telefon sunt probleme de afisare, nu sunt reponsive elementele, lucrati si la partea asta In rest e o tema ok'ish, sistemul de level voiam sa il fac cu mult timp in urma dar nu am avut timp, ar fi bun intr-o versiune de plugin sa nu mai fii nevoit sa il integrezi manual in teme. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+Juliano Dillon Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 23 hours ago, dOc MFX said: Elementele sunt exagerat de mari, nu mai mergeti pe ideea polonezilor, temele alea sunt destul de prost create, dai scroll de iti vine rau, iar un box ocupa jumatate din spatiu.Va spun din experienta ca mi se cere sa mai micsorez elementele pe teme. Pe telefon sunt probleme de afisare, nu sunt reponsive elementele, lucrati si la partea asta In rest e o tema ok'ish, sistemul de level voiam sa il fac cu mult timp in urma dar nu am avut timp, ar fi bun intr-o versiune de plugin sa nu mai fii nevoit sa il integrezi manual in teme. Chiar daca tema nu-mi apartine, si e doar un collab, o sa-mi racesc gura a doua oara ca sa-ti explic niste lucruri pe care sper sa le bagi la cap. In primul rand, nu stiu care e legatura ta cu polonezii sau ce problema ai cu ei, dar uit-o, pe partea de design nu o sa ajunga nimeni la nivelul polonezilor cu gandirea asta, crede-ma, nu ti-o spun cu rautate. In al doilea rand, uita de ideea ca cineva se inspira de la polonezi doar pentru ca sunt niste elemente mai mari, nu neg ca sunt cateva elemente exagerate, chiar i-am spus asta lui @MOTAAAN, dar asta nu inseamna ca tema este inspirata de "elementele mari", cum le numesti tu, de la polonezi. Tu lucrezi pentru romani, zgarciti care vor teme de 200 de euro la pret de 40, inteleg, tara nu are o economie asa dezvoltata, din motivul asta eu lucrez cu straini, rareori fac compromisuri si lucrez pentru romani si atunci doar daca vad ca omul e serios. Iti spun din experienta mea ca strainii, nu vor temele astea de care aduci tu vorba cu "elemente mici, firave", nu vor nici elemente exagerat de mari, ei vor lucrari custom, lucrari pe care nu le mai vezi in alta parte, nu 5 teme care sunt 80% default, cu un header putin modificat si 3 culori schimbate (nu fac apel la lucrarile nimanui si nici nu incerc sa judec, design-ul e obiectiv in general). Te invit sa arunci o privire pe profilul meu de dribbble sau behance oriunde iti este tie mai comod, sa vezi cu ochii tai ce inseamna o tema custom, 90% custom, unica, iar daca tu gasesti la mine maxim 3 teme care sa semene intre ele, cum gasesti la altii (nu dam nume, ca nu este cazul), eu imi cer scuze aici pe topic pentru cele spuse, daca este nevoie, daca te simti ofensat. Ultima data cand ti-am cerut parerea, eram la inceput si mi-ai spus ca l-am copiat pe @Portocala, totodata spunand ca el are stilul polonezilor, pe care tu il urasti din toata inima din ce pot sa observ. Concluzia e urmatoarea, tu faci teme simple la 40 de euro, eu fac teme custom, unice la 80 de euro, cu toate ca trebuie sa fii putin exagerat sa spui ca temele mele merita 80 de euro, e un pret de nimic pentru ceea ce ofer si spun asta cu modestie. Ti-o spun frumos, ca sunt un baiat educat, daca nu poti gasi argumente in momentul in care oferi o critica, nu o oferi, pentru ca putem cu totii sa ne ducem putin in trecut (cateva luni) si sa vedem cam ce parere au clientii tai despre serviciile tale, cati se plang, cati te critica si totusi ei ofera argumente, tu nu. Cat despre sistemul de level, multumesc frumos, m-am gandit la versiune plugin, dar am renuntat la ideea asta pentru ca era ceva special ce puteam oferi eu, aveam pachet cu tema si fara, iar despre responsive, sunt sigur ca @MOTAAAN va rezolva toate problemele, eu nu am avut timp sa lucrez la partea asta deloc, tema ii apartine lui in proportie de 90%, eu am venit doar cu imbunatatiri la postContainer, profil si hovercard, nimic mai mult. 1
+dOc MFX Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 @Juliano Dillon Nu vreau sa fac free chat aici, am o varsta nu ma mai regasesc in polemici de genul, omu mi-a cerut o parere eu i-am oferit-o. @MOTAAAN te rog respectuos sa nu ma mai citezi in astfel de topicuri. 1. Legat de partea ca tu lucrezi cu straini, i dont give a shit my friend [ nu uita ca ce faci acum, faci datorita unora ca mine, portocala, shady, halogek care ti-au pus pe masa niste template-uri si tu le modificai si le aduceai pe comunitati sa primesti grade ] Ai inceput sa lucrezi pe max3semne pe temele mele, alea simple pe care le consideri tu, cu profile in topicuri, cu mega footere diferite fata de ce facea ehren pe carbon s.a.m.d 2. Romanii aia zgariciti sa stii ca nu sunt chiar asa zgarciti [ ti-ai primit hate pe extreamcs ] pentru niste lucruri pe care venisei sa le prezinti, si nu stii sa accepti o parere, asta pentru ca tu consideri ca ala care ti-o lasa nu e destul de avansat in photoshop sa zica ceva.Nu esti baiat educat, esti unu' ce musca mana care l-a hranit.Si oricum de asta stai cu fisierele PSD la niste teme copiate din " polonezia " de bine ce lucrezi cu strainii 3. Ti-am vazut eu temele si live, imi da lumea mesaj pe steam sa te arate cu degetul pentru shit-uri, singura parte buna e ca te-a dus mintea sa faci un sistem de ranking dar probabil si ala e luat cu japca de undeva si adaptat la invision [ oricum respect ca te-a dus mintea sa il convertesti ] 4. Nu te lega de partea financiara ca nu stii tu cat castig eu si cu cine lucrez eu, ca daca ar fi sa fac un rezumat la 2-3 comenzi iti mai trebuiesc inca 5 ani sa ajungi la jumatate din suma [ tu 80 de euro ceri pe o abureala de fisier pe care promiti sa il faci intr-un viitor template, dar sunt convins 99.9% ca nu bate fisierul cu realitatea ] Pentru ca voi nu luati in considerare nimic din aspectele actuale, un client nu are nevoie de o tema fixa, tema respectiva trebuie sa fie responsive pe orice rezolutie, si chiar vreau eu sa te vad cum aduci tu unele elemente la stadiul de responsive ] Spoiler Spoiler https://www.extreamcs.com/forum/webdesign/shadow-gaming-index-concept-t371269.html Rog administratia sa nu stearga acest mesaj, cel putin din partea mea nu va mai exista reply! WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
+eternity Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
MOTAAAN Posted June 12, 2021 Author Report Posted June 12, 2021 2 hours ago, sharosky said: Browser? rezolutie? Problemele legate de responsive vor fi rezolvate saptamana asta
+eternity Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 1 hour ago, MOTAAAN said: Browser? rezolutie? Problemele legate de responsive vor fi rezolvate saptamana asta Chrome, 1366x768 (laptop ) 1 steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
+Juliano Dillon Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 7 hours ago, dOc MFX said: @Juliano Dillon Nu vreau sa fac free chat aici, am o varsta nu ma mai regasesc in polemici de genul, omu mi-a cerut o parere eu i-am oferit-o. @MOTAAAN te rog respectuos sa nu ma mai citezi in astfel de topicuri. 1. Legat de partea ca tu lucrezi cu straini, i dont give a shit my friend [ nu uita ca ce faci acum, faci datorita unora ca mine, portocala, shady, halogek care ti-au pus pe masa niste template-uri si tu le modificai si le aduceai pe comunitati sa primesti grade ] Ai inceput sa lucrezi pe max3semne pe temele mele, alea simple pe care le consideri tu, cu profile in topicuri, cu mega footere diferite fata de ce facea ehren pe carbon s.a.m.d 2. Romanii aia zgariciti sa stii ca nu sunt chiar asa zgarciti [ ti-ai primit hate pe extreamcs ] pentru niste lucruri pe care venisei sa le prezinti, si nu stii sa accepti o parere, asta pentru ca tu consideri ca ala care ti-o lasa nu e destul de avansat in photoshop sa zica ceva.Nu esti baiat educat, esti un pulica ce musca mana care l-a hranit.Si oricum de asta stai cu fisierele PSD la niste teme copiate din " polonezia " de bine ce lucrezi cu strainii 3. Ti-am vazut eu temele si live, imi da lumea mesaj pe steam sa te arate cu degetul pentru shit-uri, singura parte buna e ca te-a dus mintea sa faci un sistem de ranking dar probabil si ala e luat cu japca de undeva si adaptat la invision [ oricum respect ca te-a dus mintea sa il convertesti ] 4. Nu te lega de partea financiara ca nu stii tu cat castig eu si cu cine lucrez eu, ca daca ar fi sa fac un rezumat la 2-3 comenzi iti mai trebuiesc inca 5 ani sa ajungi la jumatate din suma [ tu 80 de euro ceri pe o abureala de fisier pe care promiti sa il faci intr-un viitor template, dar sunt convins 99.9% ca nu bate fisierul cu realitatea ] Pentru ca voi nu luati in considerare nimic din aspectele actuale, un client nu are nevoie de o tema fixa, tema respectiva trebuie sa fie responsive pe orice rezolutie, si chiar vreau eu sa te vad cum aduci tu unele elemente la stadiul de responsive ] Reveal hidden contents Reveal hidden contents https://www.extreamcs.com/forum/webdesign/shadow-gaming-index-concept-t371269.html Rog administratia sa nu stearga acest mesaj, cel putin din partea mea nu va mai exista reply! Esti putin ofensat, avand in vedere ca jumatate din administratia PCT te stie de baiat neserios si majoritatea clientilor tai se plang de tine pe forumuri, nu cum zici tu ca se plang de mine pe la tine prin privat Esti putin ipocrit spunand asta. Hai sa vorbim in ordine, ma acuzi ca datorita tie, lui Portocala, shady, halogek etc. am invatat eu sa lucrez Lasa-ma sa-ti spun ceva prietene, eu m-am apucat de web design pe IPS 3.5 pe Max3Semne cu o tema destinata unei comunitati de samp si am incercat sa ii ofer un aspect modern de IPS 4, pentru ca detinatorul nu isi permitea update-ul la momentul respectiv. Nu stiu cand ai auzit tu ca am lucrat pe temele tale , crede-ma daca ar fi sa-si dea toata lumea cu parerea despre temele tale ar pune titlul "ieftin si prost", scurt si la obiect. Nu m-am atins niciodata de temele tale jalnice, cu atat mai putin de ale lui @Portocala, unde chiar aveam ce invata la momentul respectiv, pentru ca omul asta chiar stie sa lucreze, nu ma intereseaza daca el gandeste temele sau Shady. Referitor si la Halogek, omul e peste tine cu mult si totusi el face teme simple. Chiar daca a facut o chestie in trecut ce m-a deranjat, pentru ca nici macar nu m-a anuntat, mi-am pastrat aceeasi parere despre el. "Si oricum de asta stai cu fisierele PSD la niste teme copiate din " polonezia " de bine ce lucrezi cu strainii", prietene eu nu mai lucrez HTML / CSS de 1 an de zile, lucrez doar PSD / PNG pentru ca lucrez la comanda si fac template-uri custom pentru oameni, sketch-urile alea pe care le vezi tu ca le afisez, sunt sketch-uri care n-au fost pe placul clientilor, pentru ca spre deosebire de tine, eu nu le fac o tema simpla de 2 culori, aproape default si apoi le cer alti bani sa le modific ceva. Eu le fac sketch-uri, daca e nevoie, si a fost, chiar si 5 modele, pana cand clientul este multumit cu design-ul, ce ramane [sketch-uri] le postez pe extreamCS, dar as putea sa le sterg foarte frumos din PC, dar le postez mai mult pentru mine :)), oricum romanul nu vrea tema de 80 de euro nici daca il platesc astia de la IPS, asta ca sa stii si tu. Temele intr-adevar sunt copiate, dar nu de la polonezi, ci din capul meu, asta ca sa sufar putin de mine. Hai sa vorbim despre temele mele ca vad ca le-ai adus in discutie, dar problema e ca tu mananci putin rahatel despre mine si nu e ok, ca ma cunosc foarte multe forumuri si am reputatie de om serios, nu mi s-a plans nimeni niciodata. Spui ca mi-ai vazut temele live si ca ma arata oamenii cu degetul la tine pe steam, saracutii de ei, cred ca te-au vazut ceva Web Designer in adevaratul sens al cuvantului; pai hai sa-ti explic prietene, cine se plange la tine poti sa fii sigur ca nu a fost serios cu mine, daca s-a plans vreodata cineva la tine, dar mi-e greu sa cred o asemenea aberatie, probabil s-a plans pentru ca nu le-a convenit pretul. Sa nu uitam ca tu ai topicuri pe forumul asta in care te certi cu lumea pentru aroganta ta de 2 lei si pe langa asta lumea se plange de cum lucrezi, daca ar fi sa se planga cineva, s-ar plange de tine la mine pe steam, pm-uri, etc., stiu cu ce oameni vorbesc si stiu ce se aude despre tine, nu incerca sa negi ca tot tu pici aiurea, nu ma face sa-ti aduc citate aici. Sistemul de level, poti sa dormi linistit la noapte, este gandit de mine si nu este singurul sistem facut, dar pe ala mi-am concentrat atentia. Nu vreau sa fiu arogant, nu vreau sa-ti raspund cu aceeasi moneda, dar lasa critica asta de 2 lei pe care o oferi la orice tema care nu e facuta de tine, ar trebui sa te gandesti putin la tine, sa-ti cunosti locul, pozitia, in momentul de fata tu pe web design, esti maxim novice, n-ai creativitate, n-ai talent si nu ti-o spun cu rautate, dar nu cred ca m-ai vazut pe mine sa-i critic pe toti, doar pentru ca nu lucreaza ca mine, conteaza sa lucreze bine, nu sa lucreze ca mine. Eu lucrez bine pentru stilul meu, altul lucreaza bine pentru stilul lui, tu nu lucrezi bine pentru nimeni Si ca sa-ti dau peste nas putin, sunt multi, foarte multi baieti talentati pe aici, cu creativitate, care n-au oferit niciodata o critica de rahat precum oferi tu, fara argumente, cu motive prostesti, fara sens. Intereseaza-te putin mai mult de @MOTAAAN sau de @sharosky si sunt sigur ca mai sunt multi, nu reusesti eu sa-mi amintesc nickname-urile si nu stiu exact ce nickname-uri au aici, dar crede-ma, baietii astia, iti dau clasa oricand, cat despre Portocala, Halogek, Shady, te rog eu frumos, nu le mai folosi tu numele de parca ar fi prietenii tai , le faci renume urat, le strici imaginea. Nu am vrut niciodata sa-ti raspund la critica asta de rahat a ta, te-am lasat mereu, dar cand vad ca continui la nesfarsit si critici tot ce nu e al tau intr-un mod urat, pai scuza-ma pe mine, prietene, dar trebuie sa-ti cunosti pozitia, esti 0 pe design, si ti-o spune asta unu care face design de 6 ani, ma rog, design-ul e obiectiv, tie sa-ti placa ce faci tu, lasa-i pe ceilalti sa le placa ce fac designerii. 1 2
Ștefan A. Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 baetsi nu va mai certati ca va inchid topicul si va sterg mesajele. dupa ce ca e mort forumul si majoritatea mor incet incet, va mai si certati intre voi, of. 3 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+eternity Posted June 13, 2021 Report Posted June 13, 2021 - asta ar trebui sa fie scoasa, nu cred ca ii pasa cuiva. - avataru e prea mare idk - spatiu irosit aiurea (ma refer la alea albastre) in rest arata ok, modern. lumea ego-uri mari, nu ii ascultati, pur si simplu ignorati. 1 steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now