Jump to content

Internetul de la Telekom pica des... Sa-l schimb?

eternity

Recommended Posts

Recent, de un an încoace, tot pică internetul celor de la Telekom. Nu există interval de 3-4 ore în care să nu-mi pice măcar 1-2 minute. Au venit acum o lună să-mi schimbe router-ul din cauză că era foarte vechi (mai exact de pe vremea când era Clicknet) și ni s-a fost adus de la Orange fără mari explicații, nu am avut șansa să vorbesc cu omul însă familia mea i-au sunat pe cei de la Telekom și ne-au spus că picarea netului provine de la antele 5G.

Întrebarea mea este dacă este adevărat sau dacă sunt dus cu zăhărelul...
Mă gândeam să mă mut pe Digi fiind o oportunitate mai bună după statisticile lor, vreau și eu părerile voastre care este un internet mai bun decât Telekom.

Mulțumesc!

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Telekom nu au avansat inca de cand au aparut pe piata. Ai mei si-au prelungit contractele (sora-mea si maica-mea)... ele nu cunosc nimic. 100mbps. serios? Suntem in 2022... am facut un test cu telefonul, nu atingeam 5mbps :)))))))), si pe cartela am 400-500 mbps. am ramas prost. eu folosesc orange, am 2gbps, imi asigura 1gbps la pc-ul pe care il folosesc eu, iar restul de 1gb il imparte, sunt foarte multumit, pretul este 50E pe luna, (dar merita -fibra).

Poti schimba pe digi , insa eu recomand Orange.

• Haha 1

• gaby changed the title to Internetul de la Telekom pica des... Sa-l schimb?

Din nefericire, asa-i, cei de la Telekom stau prost pe partea de servicii fixe (si nu numai). Cat despre motivul invocat de ei  🤯... De curiozitate, conexiune care iti pica este prin cablu, wireless sau ambele?

Daca ai cum, schimba-i. Digi si Orange sunt niste optiuni demne de luat in calcul, in functie si de orasul (acoperire) unde doresti instalarea.

• Haha 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

43 minutes ago, robotboy said:

Telekom a spus ca iti pica internetul din cauza antenelor 5G? Ce treaba au? E o tampenie.

In ce oras esti? In principiu Digi ar trebui sa fie o optiune mult mai buna. Daca ajuta la ceva, eu folosesc Digi.

Sunt din Piatra-Neamt. Am sa las mai jos detalii cum mergea netul inainte.

26 minutes ago, gaby said:

Din nefericire, asa-i, cei de la Telekom stau prost pe partea de servicii fixe (si nu numai). Cat despre motivul invocat de ei  🤯... De curiozitate, conexiune care iti pica este prin cablu, wireless sau ambele?

Daca ai cum, schimba-i. Digi si Orange sunt niste optiuni demne de luat in calcul, in functie si de orasul (acoperire) unde doresti instalarea.

Conexiunea a fost prin cablu prin 2015-2016. Mergea bine, nu zic nu, de asta si-a prelungit mama contractul pana acum. Pana in 2021 conexiunea mergea bine dar dupa 2021 a inceput sa pice din 2 in 2 ore cum am spus iar motivele care ni le baga pe gat sunt spre ex "Din cauza antenelor 5G intervine cu conexiunea wifi".

O sa incerc sa ma mut pe Digi cu optiunea lor, intrebarea mea este aceasta este ceea corecta (cu WIFI6):

Spoiler

5k8SFUV.png

7 minutes ago, Newbee said:

Da, Fiberlink 1000 pentru conexiunea de 1Gbps, sau Fiberlink 500 pentru conexiunea de 500 Mbps. Am verificat cu o adresa la intamplare din Piatra Neamt si aparent sunt disponibile. Verifica si tu cu adresa exacta pentru o acuratete mai mare.

Este, sper sa fie toata familia de acord sau daca nu mai trebuie sa rezist pana la vara cu Telekom :(

On 9/22/2022 at 12:12 PM, Artanis said:

"Telekom" numai probleme au avut cand au intrat la noi pe piata. RomTelecom de dinainte era destul de stabil si rareori pica de nebun. Din cauze de genul am renuntat la Telekom si am trecut la UPC (acum sub tutela Vodafone)

Sincer n-am prea avut probleme cu internetul de la ei, îl am tras la casa de la țară, acum recent decând au trecut sub tutela Orange se plânge mama de căderi de rețea.

Putin SF, putin real pentru mine ceea ce zici.

Folosesc telekom la tot ce tine de serviciile mobile, intr-adevar in zone montane mai retrase sau altitudini mari mi s-a intamplat sa nu am semnal la net, dar in rest n-am avut probleme cu el. In schimb pe PC nu iti pot oferi o parere despre el pentru ca am digi, ceea ce te sfatuiesc sa folosesti, din punct de vedere al calitatii si al serviciilor e cea mai top firma din Romania, adica ai net foarte bun si pe cea mai mare furtuna, cand Telekom face cateva figuri aici in Bucuresti.

Pentru telefon iti recomand sincer orange, eu am decis sa raman pe Telekom, dar am un prieten care e pe orange si are semnal mai peste tot, dar e cu dus si intors, telekomul nu mi-a picat niciodata pe telefon, in schimb am fost martor cand i-a picat orange-ul prietenului asta si crede-ma cand pica, pica pe bune :)). Acum mai departe e decizia ta, UPS clar nu e o varianta, iti spun din start, incearca cu incredere rcs-ul. ;)

• Like 1
  • Thanks 1