Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recomand totul mai putin ESAGames. (si aici)

In cazul in care nu-mi este permis sa dau redirect la un topic pe o alta comunitate care prezinta toate motivele de ce aceasta "firma" nu merita niciun tip de incredere acestia sunt neseriosi, se comporta ca niste copii si isi santajeaza clienti. La un moment dat ownerul "firmei" avea datorie la un client de al sau :))? 

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted

În nici un caz nu-ți recomand „firme” precum esagames, redsky, hosteaza ș.a.m.d.

• btstelecom: din câte tot ziceau mai multe persoane în trecut aveau probleme cu uptime-ul, erau momente în care serverele erau offline; nu știu ce protecție mai oferă acum dar înainte din câte îmi aduc aminte parcă tăiau externul la atacuri.
  • esagames: clar NU.
  • txx [TNI]: da, de ce nu, au servere bune cu protecție bună.
  • hosterion: nu știu nimic despre servicii/protecție, dă-le un mail și cere-le informații despre servere, protecție și dacă ei ar fi o alegere bună pentru un proiect cu servere de jocuri.

Dacă vrei să-ți începi un proiect bazat pe servere de jocuri o alegere bună ar fii GazduireJocuri.ro, la momentul actual, ei și TNI-ul au cam cea mai bună protecție (VOXILITY). Poți să dai un ochi și pe FreakHosting.ro, au servere și în România (pe GăzduireJocuri.ro - VOXILITY) și pe Germania (OVH Game). Am un server de la ei și momentan sunt mulțumit.

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

Posted

hosterion lucrez de vreo 3 ani de zile cu ei. 

Esagames m-a dezamagit la webhost grav ( am incercat 1 luna maxim)

btstelecom idem dealer

tni- eficent, protectia e destul de ok

Parerea mea e sa incerci cu hosterion si n-ai sa regreti ever

Posted

Scoate esa din ecuație, are colocare în txx ( fostul tni ), dacă-ți place să lucrezi pe CWP ( ceea ce oferă txx ca și panou pentru găzduire ) ia de la ei, protecția pe care o au nu e formată doar din cea provenită din voxility, au firewall propriu ( Vlad e angajat al Voxility, so, make he's own stuff ).

• 1 month later...
Posted
On 4/12/2023 at 1:52 AM, Blu3HaSky said:

Buna PCT. as dori si eu niste pareri sau daca veniti cu idei ar fi si mai bine despre urmatoarele, as dori sa imi deschid o comunitate de RAGE/Samp/CS:Go.

Astept niste pareri despre cele 4 firme sau idei. As dori se miste bine, sa nu pice, sa mearga brici. 

Mi-a plăcut https://hosterion.ro/
iar tarifele sunt foarte bune 
https://mariuscucu.ro/hosterion-pareri/

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.