Cezar-uhl Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 NVIDIA GeForce4 MX 4000 ! Dar dau bine la cs chiar daca e foarte slaba placa ! Click here please !
+zNowkid Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 taci ma cezare placa e buna pt cs...NVIDIA The Best
alexs Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 amandoua sunt foarte bune...dar raman la ATI... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+lolek Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Cateva Argumente despre ATi si Nvidia ! 1. Nvidia este mai cumparata decat ATi 2. Majoritatea Romanilor folosesc ATi ( din cati tovarashi am majoritatea au ATi ) 3. Concurenta este foartea mare ! 4. DAR SE STIE ATi E CE=A MAI BUNA Sorry for Caps Lock I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
aligaby Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Cateva Argumente despre ATi si Nvidia ! 1. Nvidia este mai cumparata decat ATi 2. Majoritatea Romanilor folosesc ATi ( din cati tovarashi am majoritatea au ATi ) 3. Concurenta este foartea mare biggrin2.gif! 4. DAR SE STIE ATi E CE=A MAI BUNA biggrin2.gif Sorry for Caps Lock Acestea nu sint argumente ci este parerea ta pur subiectiva Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
+PAUL-XX Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 aligaby fratioare ai scris bine ce ai scris.lolek iartama frate dar sincer tu zici tu iti tai creaca.adeca tu afirmi ca Nvidia e mai buna ca Ati,dar ca Ati e cea mai cumparata tu zici si tot tu te contrazici pe tine in susti cum vine asta.doi ai o parer slaba .cand vb de prieteni sa sti ca nu vezi restul tari si doi majoritatea au Nvidia iara Ati se cumpara ptr ca e mai ieftina.si la un moment dat majoritatea si au cumparat Nvidia sa sti si tu si nu o zic doar ca aud nu pe asta merg merg pe grafice facute de alti .Ati e mai ieftina de cumparat nu ca nar avea calitate doamne fereste ,ptr ca amandoua ofera calitati.asa ca numai vb aiurea si gandeste inainte sa vb sau sa scri.vai doamne cum poti afirma asa ceva.
itxpert Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Sal Am votat ATI pentru ca folosesc ATI. Dar ca vanzator de PC-uri tre' sa zic ca nVidia e acum in frunte... atat la vanzare, cat si la performanta. 99 din 100 de clienti vor nVidia Dar eu tot fan ATI raman
Casperel Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Votez pentru nVidia. Intotdeauna au fost si vor ramane lideri pe piata placile video.
+Cjb Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 ATI ALL-IN-WONDER 9800 SE...cu Tv tuner(philips) incorport si st foarte multumit si de tuner si de video.....nu totul se rezuma la a te juka...mai st si aplicatiile kare le faci...ATi suporta mai multe aplicatii in acelasi timp..de aceea raman la ATI .. " N-am, pleacă ! "
emj Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Detin un NVidia GeForce Fx 5500 si nu am avut nicio problema.Merge struna Reactiaclientuluiwebsite-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.
alex_nd_spd Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 eu am avut un gf6200 256mb si odata sa bulit de la praf.........nu era mult, chiar aproape deloc ........am dus'o la garantie, a sters'o si a mers.......dar dupa o luna s'a stricat de tot.........deci un an m'a tinut......acum nu stiu ce sa aleg...ati sau nvidia....dar cred ca dupa ce mi s'a intamplat o sa aleg ati.......voi ce ziceti?
+zNowkid Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 fiecare cu alegerea lui,dar sincer iti zic dupa mica ta poveste nu sti sa ai grija de pcu tau:).eu am patit-o cu un ati radeo 9600.nu era de la praf , ci de la placa, dar tre' sa existe si placi cu defecte.oricum nvidia castiga "teren" sa zic asa , mai ales ca apare seria 9.in plus majoritatea jocurilor merg pe nvidia.
+icebird Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Sincer,putin imi pasa ce procesor grafic am...am doua calculatoare:unul cu ATI iar altul cu nvidia,pentru mine e tot una. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
razvy_10 Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 NVIDIA, prima placa a fos un ge force 2 si de atunci numai pe nvidia am mers si mi se pare cea mai buna
JUNE.2ND Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Acasa am ATI Radeon HD 3450 iar la munca am nVIDIA Quadro NVS 135M. Sunt multumit de ambele!
Recommended Posts