Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cateva Argumente despre ATi si Nvidia !

1. Nvidia este mai cumparata decat ATi

2. Majoritatea Romanilor folosesc ATi ( din cati tovarashi am majoritatea au ATi )

3. Concurenta este foartea mare :D!

4. DAR SE STIE ATi E CE=A MAI BUNA :D

Sorry for Caps Lock

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Cateva Argumente despre ATi si Nvidia !

1. Nvidia este mai cumparata decat ATi

2. Majoritatea Romanilor folosesc ATi ( din cati tovarashi am majoritatea au ATi )

3. Concurenta este foartea mare biggrin2.gif!

4. DAR SE STIE ATi E CE=A MAI BUNA biggrin2.gif

Sorry for Caps Lock

Acestea nu sint argumente ci este parerea ta pur subiectiva

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

Posted

aligaby fratioare ai scris bine ce ai scris.lolek iartama frate dar sincer tu zici tu iti tai creaca.adeca tu afirmi ca Nvidia e mai buna ca Ati,dar ca Ati e cea mai cumparata tu zici si tot tu te contrazici pe tine in susti cum vine asta.doi ai o parer slaba .cand vb de prieteni sa sti ca nu vezi restul tari si doi majoritatea au Nvidia iara Ati se cumpara ptr ca e mai ieftina.si la un moment dat majoritatea si au cumparat Nvidia sa sti si tu si nu o zic doar ca aud nu pe asta merg merg pe grafice facute de alti .Ati e mai ieftina de cumparat nu ca nar avea calitate doamne fereste ,ptr ca amandoua ofera calitati.asa ca numai vb aiurea si gandeste inainte sa vb sau sa scri.vai doamne cum poti afirma asa ceva.

• 2 weeks later...
Posted

Sal

Am votat ATI pentru ca folosesc ATI. Dar ca vanzator de PC-uri tre' sa zic ca nVidia e acum in frunte... atat la vanzare, cat si la performanta. 99 din 100 de clienti vor nVidia :P

Dar eu tot fan ATI raman :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ATI ALL-IN-WONDER 9800 SE...cu Tv tuner(philips) incorport si st foarte multumit si de tuner si de video.....nu totul se rezuma la a te juka...mai st si aplicatiile kare le faci...ATi suporta mai multe aplicatii in acelasi timp..de aceea raman la ATI ..;)

" N-am, pleacă ! "

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

eu am avut un gf6200 256mb si odata sa bulit de la praf.........nu era mult, chiar aproape deloc :(( ........am dus'o la garantie, a sters'o si a mers.......dar dupa o luna s'a stricat de tot.........deci un an m'a tinut......acum nu stiu ce sa aleg...ati sau nvidia....dar cred ca dupa ce mi s'a intamplat o sa aleg ati.......voi ce ziceti????

Posted

fiecare cu alegerea lui,dar sincer iti zic dupa mica ta poveste nu sti sa ai grija de pcu tau:).eu am patit-o cu un ati radeo 9600.nu era de la praf , ci de la placa, dar tre' sa existe si placi cu defecte.oricum nvidia castiga "teren" sa zic asa , mai ales ca apare seria 9.in plus majoritatea jocurilor merg pe nvidia.

AssassinsCreedSig2.png
Posted

Sincer,putin imi pasa ce procesor grafic am...am doua calculatoare:unul cu ATI iar altul cu nvidia,pentru mine e tot una.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

• 10 months later...
  • 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.