gaby Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Votati ce procesor grafic detineti. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 ambele sunt bune dar acuma depinde cat de noi le aveti si cat de bune sunt.
+lolek Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 ATi !:) nu fac recelama dar mi-se parea cea mai buna PAREREA MEA I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
boboS Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 nVidia dar vorba lui PAUL...nu conteaza asa de mult nnu fac recelama dar mi-se parea cea mai buna PAREREA MEA Ce placa? O fi ea buna dar...ca e doar ati nu o face mai buna Iar parerea ta nejustificata. Spre exemplu eu am geforce 6600, deci nu prea is incantat, mai ales pentru pretul la care era acuma un an cand am luat-o am facut o alegere destul de proasta. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 NVidia ( use the GE Force LUKE ) Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Nvidia - mi se par bune placile , eu am o nividia fx 5500 cu 256 mb si mie s misca super bine
boboS Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Postati frecventele memoriilor si a procesorului si atunci sa vedem care e buna si care nu , si pe cati biti e memoria. Si de preferat cum munceste placa intr-un joc, si ce setari is puse la acel joc. Contorizati fps-ul cu FRAPS. Framerate is life As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
alexthestriker Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 eu am nVidia GeForce Go 7600 520MB Am votat pt nVidia. Mult mai tare decat ATI.
boboS Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ia nu mai zicei faze de genu "am nvidia e mai tare ca ati" sau invers fara sa veniti cu argumente. Mor cand vad asa ceva lesin imi dau foc ma spanzur. Votati ce placa video aveti si gata.. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+PAUL-XX Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 hyhyhy,ia tavalestete.ce zici aduc benzina?cine aduce focul?sincer de as avea bani(mai toti ne dorim)sa ne permitem orice,mi as cumpara ce este mai bun fara sa conteze firma,ci tehnologia si parametri.
kix_mc3 Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 hyhyhy,ia tavalestete.ce zici aduc benzina?cine aduce focul? ← Eu zic sa te controlezi cu vorba, data viitoare ai warn. Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
+PAUL-XX Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 hehehe nu ai decat chiar nu ma intereseaza,aa si prietene,nu uita sa citesti si tu topicurile mele.multumesc.aa vezi ca nu am injurat,deci ai grija cui dau warn.aa si bun venit pe forumul nostru si se saluta lumea ca sa stie ca esti nou si sa fi bine venit colegu.
kix_mc3 Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 hehehe nu ai decat chiar nu ma intereseaza,aa si prietene,nu uita sa citesti si tu topicurile mele.multumesc.aa vezi ca nu am injurat,deci ai grija cui dau warn.aa si bun venit pe forumul nostru si se saluta lumea ca sa stie ca esti nou si sa fi bine venit colegu. ← 1.Eu zic sa te abti de la comentari 2.Nu imi spui tu mie ce sa fac 3.Nu am spus ca ai injurat Comporta-te ca atare... Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
+PAUL-XX Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 OK 1.Nu imi permit sa comentez 2.Am sa comentez intotdeauna cand nu imi va conveni ceva sau spun parerea mea mi-o voi spune intotdeauna-free spek in the limit .adica fara injuraturi in sschimb orice vreau eu zic.cine ma asculta bine cine nu,sa fie sanatos. 3.Nu eu am sa iti zic ce sa faci,faci cea ce esti pus sa faci si te rog daca vrei desigur sa fim prieteni. aici asa e bine sa fim prieteni.
kix_mc3 Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Eu vreau sa fiu prieten cu toti, doar ca nu tot timpul se intampla asa. Cand mai scri ceva, fi te rog mai subiectiv, sa intelegm si noi mai bine ce vrei sa spui.Am citit de 3 ori pana sa inteleg punctul 2 Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
evo_vii Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 (i)NVIDIA ! Eu zic ca's cele mai bune ! VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning
boboS Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Tu ai citit ce scrie sus? Votati ce placa video detineti. Deci votezi ce placa aia si gata. Daca ti se pune tie pata ca nvidia e mai buna vii cu argumente, ce placa ai, cat a costat si cum se comporta in jocuri.. Va rog nu mai aruncati asa vorbe in vant.. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+zNowkid Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 NVIDIA Cea mai buna calitate ...parerea mea Eu am un Geforce 8600GT cu 256MB ...nu am ce sa comentez jocurile se misca excelent si grafica de nota 10
evo_vii Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Atunci sorry ! Nu am citit chiar tot ! AM nVidia GForce FX 5200 , 128 mb, dar peste cateva zile imi iau 5500 ! VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning
Golden Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Am un ASUS ATI A 9550 si sunt foarte multumit si cred ca va trece ceva timp pana sa va stabili care e mai buna avand in vedere ca din partea fiecarei firme apar modele din ce in ce mai bune.
gaby Posted August 23, 2007 Author Report Posted August 23, 2007 foarte adevarat, este o concurenta destul de stransa cel putin deocamdata... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts