fallen_angel Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 S-a lansat d curand ji are zoper mult succes anyway canta zoper tare... :X eu sunt o mare fana RBD
Johhny Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Mai toate fetele din clasa de la mine sunt inebunite dupa RBD, imi plac si mie cateva melodii, dar mai mult imi place de fetele care canta....
gabitza_91 Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 mijto trupa........si yo sunt o fana RBD
+Smeagoll Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Canta bine....dar prea multe fete sunt obsedate de ei!!Cand le aud vorbind de RBD imi vine sa`mi iau lumea in cap!!Pe unde mergi tot de RBD dai!!Mai lasa`tine!!
+St3aLth-CS Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 urasc trupa asta rbd yeak peste tot numai rbd &
Mitza_003 Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Nici mie nu imi place trupa asta. Mno, dar gusturile nu se discuta, asa ca trebuie respectate si opiniile persoanelor care asculta asa ceva. ps: unul din trupa e homosexual si urasc astfel de oameni, astia sunt greseli ale naturii. Mitza003.comFever Media
+Hell_Spawn Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Dap.......Mie nu prea imi place formatia.Am la fete care.....cand aud de rbd inebunesc.Isi cumpara cate o tona de reviste si......Ias impusca pe toti .Da.....tot rocku e la putere
Cezar-uhl Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Asa-i Spawn:D ROCK,HIP-HOP,TRANCE SI HOUSE is miezu :> ! :cow: Click here please !
Mitza_003 Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Hip-Hop-ul e tata lor, combinatia absoluta a tuturor culturilor muzicale. Mitza003.comFever Media
+Al3xXys Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 nu-mi place RBD , oi fi eu nebun dar tot hip-hop si pop *RULEZ* Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
kix_mc3 Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Eu nu am nimic cu Rbd .....din partea mea sa aibe succes, dar eu personal nu iam auzit deloc cantand pana acum... Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
chester Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 In primul rad RBD inseamna Romanian Bullshits Distribution....astia k si TH alti terminati peste un an numai auzi de ei Try Again Never !
+lolek Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 ANTI RBD 1. Bine ai venit Gabitza , printe forumisti .. 2. Formatia RBD Canta cel mai nasol posibil " I soi's REBELDE " 3. Daca as fi pentru o zi PRESEDINTE , as Interzice In ROMANIA Rebelde , de ce sa strice minte-a romanilor si asa nu prea au multa.. 4. Y LOVE Hip-Hop Y LOVE MiniMal , Y LOVE EMINEM . etc I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
WannaBe Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 anti rbd :-L dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO
+Nameless Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Nici mie nu imi place trupa asta. Mno, dar gusturile nu se discuta, asa ca trebuie respectate si opiniile persoanelor care asculta asa ceva. ps: unul din trupa e homosexual si urasc astfel de oameni, astia sunt greseli ale naturii. ← am auzit si eu de asta ca e homosexual
gaara_girl Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 la inceput imi venea sa dau la rate cand auzeam "cantarile" lor "minunate",dupa a inceput sa-mi placa o melodie, acum urasc trupa asta,daca mai este o trupa...
+St3aLth-CS Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ANTI RBD 1. Bine ai venit Gabitza , printe forumisti .. 2. Formatia RBD Canta cel mai nasol posibil " I soi's REBELDE " 3. Daca as fi pentru o zi PRESEDINTE , as Interzice In ROMANIA Rebelde , de ce sa strice minte-a romanilor si asa nu prea au multa.. 4. Y LOVE Hip-Hop Y LOVE 2Pac , Y LOVE EMINEM . etc ← ) norocu nostru ca nu vei fii presedinte ever esti roman..deci presupun k nu ai minte...chiar tu ai spus-o love 2pac , man , mai bine taceai ..tu din cate am vazut asculti mai mult manele..si ast a nu ma deranjeaza ...pt ca si mie imi plac la petreceri ..dar sa zici love 2pac ... daca ai putea sa-mi traduci ce intelegi tu dintr-o melodie de-a lui esti mare OM si rbd nu este o trupa varza.... nu-mi plac melodiile dar asta nu ii fac o trupa varza... :thumbdown:
+Biencutza25 Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 oricum .... s-au despartit .. sau ma rog .. si-au anuntat despartirea . nu pot sa zic ca ii ador dar au unele melodii frumoase . Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now