Jump to content

Propunere Echipa Noua De Moderatori


Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul intr-un fel forumul PcTroubleshooting are nevoie de o echipa noua de Moderatori din punctul meu de vedere, sa se ocupe atat de avertizarea userilor ce incalca regulamentu` + corectarea greselilor de exprimare.. inchiderea topicelor ce s-a oferit raspuns si s-a marcat raspunsul ca si rezolvat + multe altele spre exemplu` utilizatorul I am Weasel vorbeste liber parca ar fii pe camp, este inadmisibil.. atat lipsa de responsabilitate din parte echipei de Moderatori ( existenti deja pe forum ).. Parerea mea este ca nu ar strica forumului inca un moderator 2, 3 .. Gaby .. acum serios vorbind.. te-am mai rugat si te mai rog.. gandeste-te bine..  Un ajutor in plus nu strica , nu inteleg de ce esti asa respingator in legatura cu propunerea mea... Propun ca tu, ca Administrator, sa alegi macar 3 oameni sa se ocupe( eu zic sa incerci.. gandeste-te putin.. daca nu risti nu castigi, corect? ).. care sa fie zilnic pe forum/ capabili din toate punctele de vedere.. este inadmisibil , userii injura pe forum fara nicio abtinere.. Te rog sa iei masuri! .

Deja sunt satul sa vad toti copii ca stau pe forum, injura, si vor totu` de-a gata inclusiv la sectiunea IP.Board..

Am sa insist pe acest subiect pana se vor lua masurile corecte, sa ne avantajeze pe toti, atat userii, cat si forumu`

.. :|. :| :| .. Multumesc anticipat!

 

Eu de exemplu as propune ca Moderatori pe userii: Data,  Courage ( de la Ambasadors , la Moderators ) + gadeas .. ma rog.. acum tu alegi..

 

Ps: Sper ca de data aceasta sa fie ceva serios si sa alegi ceea ce e bine!!!!

 

 

Cu respect, Kennzo, Veteran!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Eu unu nu as cere sa fie mai multi moderatori pe forum. Multumesc ca m-ai adaugat pe lista de propuneri pentru cine ar fi ok sa aiba grija de forum. Dar eu unu dupa cum observi, ajut din cand in cand pentru ca persoana respectiva nu cere tot codu copy/paste. Doar o exceptie am facut pana acum, si asta pentru ca exista tutorial pe alt forum, nu mi-a fost greu sa explic si la alti care aveau nevoie.

 

Eu unu inloc de acel grad as prefera o sectiune IPB mai bine impartita, din cate am observat 40-60% din titluri nu au legatura buna cu ce intreaba userul sau ce vrea. Pe langa titlu, cativa useri intreaba lucruri care deja exista raspuns in alte topicuri pe forum. Cativa intreaba pentru un cod anume, alti pentru un hook, alti cum sa modifice, etc, toate astea bagate intr-o singura oala.

 

S-ar putea face sub-categorii, in functie de care este problema sau ce are nevoie persoana respectiva. O problema nu ar fi, pentru ca e si zona ce-a mai folosita de pe forum, de aia si e nevoie de cateva modificari acolo. Poate ca nu e ce-a mai buna solutie, si chiar lipseste un grup mai special + o categorie, in care sa putem ajuta forumuri mai mari sau chiar useri activi de pe forum. Stiu ca nu e frumos sa se faca diferenta intre useri, dar eu unu poate nu vreau sa dau un cod public la toti, poate vreau ca acel cod sa fie doar pentru userii activi al forumului, sau useri care au un forum mai mare, nu cineva care isi face acum forum si vrea sa plagieze tot cat mai usor. Exemplu: Categorie speciala pentru userii cu +500 posturi sau alte lucruri din astea, useri care au ajutat si pe alti, prin "Best Answers" sau ceva de genu. Un fel de filtru pentru a clasifica un user de un user care vine sa plagieze mult si simplu.

  • Upvote 3

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Link to comment
Share on other sites

o zona doar pentru aia cu 500+ de posturi nu numai ca e inutila, dar chiar ii incurca pe cei care au nevoie. Din cate stiu, gaby a facut forumul (printre altele) si pentru a ajuta...

 

Stai putin, Pav/Courage/Alex, nu mai esti moderator? :)) de cand? Undes zilele alea cand il taiai pe unu doar pentru ca a uitat o cratima, si auzeam in jurul blocului ca Vlad Tepes sia facut cont pe pctroubleshooting ?

 

 

App, Kennzo, gaby e in vacanta acum, asteapta si tu pana se intoarce omul, lasal sa steie si el linistit pe plaja acolo :)). Atragei atentia asupra acestul topic cand se intoarce (sigur nu o sa se puna sa citeasca tot ce a aparut de cand a plecat.. Si cutia lui de mesaje e tot timpu plina, niciodata nam putut sai dau un PM ca nu mai avea loc)

  • Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

gadeas, frumos raspuns.. ai mare dreptate! de acord cu tine! cam asa ar trebuii! .. IP.Board e o sectiune solicitata si in acelasi timp cam incurcata.. argumentele le-ai adus tu mai sus ( multumesc ) .. Trebuie sa se schimbe ceva odata! Ba da eu sunt de acord sa vina cineva capabil de moderare , plus de alta nu strica Staff ( + / - ) tot da casa cu masa!.. :) GodsOtherHand , Courage este Ambasadors acum! :-" Da acel Pavilion exact.. :) .. observ ca are cutia de PM full ( gaby ) .. insa i-am mai atras atentia odata asupra acestui subiect.. doar ca atunci nu era scris negru pe alb ( vorba vine ) .. O sa-l astept.. sper sa revina curand! multumesc.. :)

 

Ps: Cu placere gadeas, evident ca te-am propus atata timp cat ai multe raspunsuri utile.. avem ce invata de la tine si ai ajutat multa lume, esti capabil ( om cu capu` pe umeri , in toata firea , nu ca toti copiii ) .. + buna chestia cu best answer :> :))

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

​Ar fi bine ca viitorii moderatori să nu aibă antecedente ( ex. Courage )

Ideea e ca nu judecam noi antecedentele dintre Courage si acest forum + de alta a promis ceva.. si se tine inca de promisiune! .. Eu nu-mi doresc decat ca Administratorul , gaby sa ia in vedere sugestia mea ( destul de importanta ) , zic eu! .. o sa astept ..

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Sunt sigur că Gaby o să pună în practică ideea ta.

@Kennzo : Pot să știu din ce cauză îmi tot dai (-) la reputație ?

Acest print spune tot! 

2Bz55Pa.png

Ideea e ca nu-mi convine eu stau imi pierd timpu ajutand la IP.Board , vii si tu repede imi dai ( - ) la reputatie.. nici eu nu am inteles asta.. cu ce mana dai, cu aia primesti! ;) asa ca sa terminam cu cearta! ;)

Link to comment
Share on other sites

Înțeleg că te deranjează atitudinea omului,dar chiar e nevoie să faci așa un circ ? Dă un PM la admin și basta !

Ca să te citez :

 

* Nu uita că toți suntem Oameni și că nu are sens să încerci să pari diferit!Dacă ești mai prost/deștept decât cel scos/aflat în discuție încearcă sa nu faci pe "MR. Inteligent" TACI și FACI!

 Respectă membrii acestei comunități dacă ai pretenția să fi respectat și tratat(ă) ca pe o ființă umană! *

 

Așa că ascultă-ți propriul sfat : taci și faci !

 

Crede-mă oricât de corect ai fi tu,x sau y,tot se găsește '' un om '' (observi că încerc să nu-l jignesc) să ne '' uimească '' .

Nu ajuți cu nimic dacă i-o spui direct,mai urât face.

 

 

P.S: Dacă ți-am dat -1 la unele ( 2 din câte știu ) ți-am dat + de mai multe ori la ceea ce mi-a plăcut din postările tale.

 

@GoD - cred că e clar că nu eram de acord în vreun fel cu postările lui.Chiar îl apreciam înainte sa facă gestul respectiv.Nu se pune problema de copilării,cel putin în cazul meu,nu e prima comunitate căruia mă alătur,ținând cont ca la ultima eram aproape de MOD.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

o zona doar pentru aia cu 500+ de posturi nu numai ca e inutila, dar chiar ii incurca pe cei care au nevoie. Din cate stiu, gaby a facut forumul (printre altele) si pentru a ajuta...

Ai dreptate in totalitate, forumul este pentru a ajuta. Eu unu prefer sa ajut lumea mai calma sau care are obraz. Daca un user intreaba ceva, si vreau sa-i dau un raspuns, practic ori il dau pe privat, ori nu-l dau. Dupacea sa zicem ca sansa aia de 1% si apare altu cu aceasi intrebare, il iau si pe el pe privat, si o tinem tot asa in raspunsuri inchise si private, din cate observ, gaby nu vrea asaceva.

 

Dar intelege ca poate nici eu sau alti care se mai descurca putin nu vor sa deie exact codu la orice persoana random, care intra pe forum recent doar sa ceara acel cod. Nu ca ar fi obligatoriu, dar am mai vazut cazuri, in care omu abea stia sa se explice ce vrea, i-am dat o solutie la ce am inteles eu ca vroia, si tot pe mine m-a luat peste picioare ca cica el nu vroia aia. Alt caz a fost ca cineva nu a explicat pas cu pas si totu ca la carte, si cine a facut intreabarea i-a sarit pe cap ca de ce nu i-a explicat totu 100%. Persoane de genu, parerea mea este ca nu merita sa aiba acces la tutoriale bune sau lucruri mai avansate, pur si simplu, il ajuti si el iti da peste nas. Prefer sa tin tutorialu pentru mine si sa ajut pe cine cred ca merita, de aia o categorie mai speciala pe mine unu m-ar interesa mai mult, fiindca stiu ca nu o sa-mi urle cineva ca ceva nu e bine din cauza ca el nu stie sa urmareasca o explicatie.

 

PS: Treaba cu - sau +, pentru mine e cam independent, dau doar daca un raspuns mi se pare bun sau rau.

 

EDIT: Pe scurt, ce cer este o zona mai privata unde sa putem posta tutoriale.

  • Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Link to comment
Share on other sites

Mr.Who ok , am incheiat discutia :) .. ti-am dat ( + ) la reputatie.. doar ca e enervant eu dau raspunsuri la sectiunea IP.Board, primesc ( + ) apoi vine un user ca si tine si-mi da ( - ) e aiurea.. ma rog..

Gadeas ai o idee buna, sau ar fii interesant tot asa ajutoarele de la sectiunea IP.Board sa aiba un grad special si sa aiba acces de moderare in accea zona ( topic closed / edit / delete + warn user , in caz ca incalca regulamentu, sau stiu eu.. ) .. in fine.. ar fii mai multe aspecte si ideea cu tutorialele te sustin si ai dreptate .. ;)

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg de ce tot va certati o sa vina gaby si o sa vada ce e de facut.NU DEPINDE DE NOI.Din cate stiu useri se propuneau si gaby alegea , da ,Courage are antecedente s-a potolit treaba , dar asta a fost acum mult timp , eu n-am mai intrat pe forum , dar vad ca s-au schimbat destule ,dar cred ca si vechimea pe forum cade in balanta cu cunostintele in domeniu. 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg de ce tot va certati o sa vina gaby si o sa vada ce e de facut.NU DEPINDE DE NOI.Din cate stiu useri se propuneau si gaby alegea , da ,Courage are antecedente s-a potolit treaba , dar asta a fost acum mult timp , eu n-am mai intrat pe forum , dar vad ca s-au schimbat destule ,dar cred ca si vechimea pe forum cade in balanta cu cunostintele in domeniu. 

Nu stiu cum erau lucrurile inainte eu sunt mai ``nou`` pe aici ( vorba vine ) .. insa nu suntem noi in masura sa judecam ce a facut Courage.. va rog sa nu mai deschidem acest subiect.. nu are rost.. ce aveti cu omu`?!.. atata timp cat v-a ajutat / ne-a ajutat cu multe.. nu cred ca e frumos sa criticam ceea ce a facut.. ( este alegerea lui la urma urmei .. )  fiecare cu viata sa.. Doar ca este neaparat nevoie de o echipa de moderare.. sunt convins de asta.. intradevar lucrurile se schimba pe zi ce trec .. asta e.. :P

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

1. Umm.. deja sunt mod.. mai degraba sa-mi dea demote ca nu prea am activitate..:)) Eh.. fiecare cu concediul lui :P

 

2. Courage, are drept de moderare pe zona ipb board. daca nu foloseste, ca sa faca curatenie acolo, ci doar sa imparta warn-uri in stanga si in dreapta, atunci va trebui sa se ia o masura. Oricand poate fi inlocuit ca si responsabil pe zona aia. A fost desemnat responsabil acolo acum ceva vreme !!

 

3. Care-i problema defapt ? Nu exista suport la intrebari pe tot forumul sau doar pe zona ipb ?

 

4. De ce creare de clase de utilizatori noi ? Eu zic ca sunt destule cate sunt acum.. Iar topicului ii spune :

"Propunere Echipa Noua De Moderatori"

 

5. De ce vorbiti despre Courage ? Si ce s-a intamplat acum mult timp ? Parca era o propunere de o noua echipa de moderatori ? De ce va dati + si - ? si mai discutati aici, unde apropo, nu-si are rostul discutia?

 

Si de ce naiba scrii colorat kennzo ? Dupa ce citesc un post de-al tau, vad curcubeul vreo 30 secunde. Scrie te rog normal. Te intelegem mai bine.

 

 

Rezolvare:

-reveniti pe topic

-kennzo fa propunerea mai clara, pe cine vezi tu ca are timp si dorinta sa ajute cu moderare pe sectiuni si de ce ? A da raspunsuri corecte, si a ajuta zilnic pe cei care au nevoie, nu inseamna ca poate deveni moderator, nu e doar asta de ajuns.

Link to comment
Share on other sites

Nu ai inteles absolut nimic din acest subiect, mai citeste odata! si revii cu new reply cand sunt clare si intelese  informatiile citite.. ;) bafta! am mentionat absolut tot ce trebuia! ca nu ai citit tu e partea a 2.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Uite de aia nu prea se adauga personaje in staff, pentru sunteti obraznici prin felul de a va exprima. Omul ti-a spus clar ce avea de spus, raspunsul tau este unul arogant si prost formulat. Eu, la fel ca Dan, imi cer scuze pentru activitate. De cand am inceput facultatea am pierdut oarecum acea atractie. Nu din cauza timpului, nu cred ca am un motiv anume, ci pur si simplu. Forumul il am in cap lista de prin 2007, dar comunitatea a scazut atat de mult iar subiectele s-au rarificat, totul se restrange la IPB and stuff, lucruri care pe mine au incetat sa ma "pasioneze". La inceput a fost ceva mai mult, si asta e scuza mea. Ma simt putin jenat deoarece Gabi ma vede mereu pe Steam si mai putin pe-aici. 

 

Nu sunt in masura sa judec ce s-a intamplat in ultima perioada, dar cum a fost mereu, Gabi decide, Gabi sufera. Multi au venit si multi au plecat, asa a fost intotdeauna, si totusi forumul a stat in picioare si asta datorita lui Gabi in totalitate. Ce vreau sa spun e ca, cu sau fara Moderatori, same shit. Ca vreti voi sa fiti "superiori", meh, n-am sa va inteleg niciodata. Puteti avea gradul meu, nu l-am folosit de capul meu niciodata oricum (de fapt, l-am banat pe Courage o data in vremea cand era super nesimtit :D). Am mai spus-o si totusi nu prea m-am tinut de cuvant, dar voi incerca sa intru cat mai des, zilnic poate, chiar daca imi este lene sa caut pe Google raspunsuri pentru altii.

 

In alta ordine de idei, gradul nu va ofera nimic nou. De ajutat puteti ajuta si fara. Mai e si cealalta cale, pe care multi au ales-o: Leave, pentru ca nu-mi da grad.

 

 

PS: Kenzor, incearca sa scrii cu setari default si cat mai putine emoticoane, nu faci altceva decat sa ingreunezi caligrafia.

  • Upvote 2

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

de pe 17 iulie is plecat de acasa si intru pe telefon din cand in cand. revin dupa 20 august. gaby stie

warn in dreapta si stanga nu dau. poate cand m-am scapat in ianuarie. in rest doar cand incep cu injuraturile.. nu ma mai omor

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Eu ce am avut de transmis, am transmis .. Lus, pentru a 100 oara cand iti spun si tie si altora ( nick-name-ul meu este -->

Kennzo

, nu Kenzor ;) e diferenta de la cer la pamant..  si eu zic ca-si are rost acel nou grad in legenda! :-" din x motive ( mentionate de altfel mai sus ) .. nu a fost un raspuns prost forumulat, este chiar purul adevar! nu inteleg de ce te deranjeaza ? .. si + de alta asa ne scuzam toti la urma urmei nu? :) .. eu vreau doar sa se schimbe putin lucrurile, nu am zis ca sa te scoata din Staff , sa mai stiu eu ( ca ai fost inactiv/ probleme cu facultatea sau toate cele ) .. :)

Courage , vacanta placuta sa ai, te asteptam inapoi! :)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Intr-adevar, am fost plecat intr-o mica vacanta, am uitat sa pun si status. Vad ca au avut loc cateva evenimente neplacute.

In legatura cu moderatorii, da, probabil mai trebuie adaugati 1-2, persoane competente si carora le place sa ajute (de regula nu doar intr-o sectiune anume). Totusi, trecutul m-a instruit in a nu oferi oricui acest grad, la o simpla propunere sau cerere, intrucat cei mai multi il folosesc in alte scopuri (aere de suprematie, etc.) decat cele pentru care a fost creat (pentru a ajuta).

Pentru inceput, mie mi se pare absolut decent si normal, ca un Moderator pe un forum care se doreste a fi cat mai serios sa se poate exprima coerent si sa poata scrie in limba romana (sau oricare alta) corect gramatical.

De asemenea, un Moderator ar trebui sa aibe posturi utile, sa nu intretina SPAM-ul, si sa incerce sa calmeze spiritele in caz de evenimente mai putin placute, fara a arunca cu injuraturi, warn-uri si ban-uri, pentru ca poate.

 

In legatura cu categoria IPB, o moderez cat pot de bine atat eu cat si Courage, si incerc sa ma abtin de multe ori de la a sterge topicurile prostesti, cu nenumarate greseli gramaticale si de exprimare, insa la cum arata lucrurile cred ca voi schimba putin foaia.

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Pentru a rezolva cea mai mare problema, propun porecla de "Micutzu K" pentru Kennzo, ca sa nu mai fie suparat ca ii poceste lumea username-ul.

 

 

App, gaby.. cum mai e cu activitatea pe forum? Ma refer la cifre.. scazusera cu ceva timp in urma. Siau revenit?

  • Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.