Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Mai bine pastram traditia cu grupurile (dupa nr de posturi). Oricum, din moment ce forumul e unul IT, mai bine mergea unul pe domeniul asta, si eu sincer nu prea am chef de concursuri, mai ales dupa cel de anu trecut cu licentele windows

• Moderators
Posted

Forumul nu e populat. oamenii vin, ii ajutam cu problemele si pleaca. poate mai aduce gaby si o alta nisa forumului, cum e forumul softpedia

• 4 weeks later...
Posted

Fa un topic daca vrei "in special despre Arduino". Daca ar fi sa facem cate o categorie pentru fiecare specializare... mai ales ca suntem si putini, iar pasionati mai rar.

fWy1P.gif

Posted

ai drepate. poti sa imi dai si numarul utilizatorilor activi ? Ca adevarul e ca si eu am contul meu facut din 01.02.2012 si am intrat doar cat sa imi rezolv problemele :D iar acum in ultimul timp, neavand ce facem am inceput sa stau numa pe forumuri.

Posted

Forumul nu e populat,oamenii vin,îi ajutam cu problemele si pleaca.

Eu am ales sa mai raman pe acest forum chiar si dupa ce mi-am rezolvat problema,deoarece imi place sa fac schimb de idei si sa aflu lucruri noi.

Posted

Nu se mai pot adauga cateva elemente la tabelurile "Recent Topics" si "Latest Posts" ?

Adica in loc de 5 sa fie...7 sa zicem...

Voi ce ziceti? :-?

Posted

Vorbeam pentru vizitatori care nu prea dau atentie lucrurilor dinafara......"centrului" (centrul paginii)....adica..... ma nu stiu cum sa iti zic. Gandeste-te ca la o reclama, nimeni nu citeste "scrisul ala mic de la marginea ecranului". 

Nu stiu daca ati inteles ce vroiam sa spun.....

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.