Jump to content

Recommended Posts

Posted

poate baiatu vrea premii gen titluri speciale, avatare custom made..deastea.

Toti vrem premii daca se poate fara munca si pana la urma ne multumim si cu cele zise de tine mai sus, dar toti tintim potul cel mare. Ca nu toti il nimeresc asta e alta poveste si cei care nu l-au nimerit, ne face sa ne multumim si cu mai putin dar sa fie ceva totusi.

(asta e natura umana - parerea mea)

Posted

bietul gaby, cred ca regreta deja concursu..ajuta si el cum poate, si uite cum lumea vrea mult mai mult..

Asa-i din pacate... Oricum, multumesc mult, Gaby!

Posted

Niste concursuri nu mai facem si noi?

Pentru ca mai sunt niste premii (programe licentiate Microsoft) ramase de aici: ma pot gandi la ceva de genul: 10-15 tutoriale create = castigarea unui program din lista (la alegere), pe care-l voi da celui ce a intocmit numarul de tutoriale.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Imi place cand cineva se implica si se vede ca vrea sa faca ceva pentru forum, cum este cazul lui Pavilion. Felicitarile mele.

Din pacate anumite lucruri iti lipsesc din acel regulament. Sa nu mai spunem ca nu o sa-l citeasca nimeni daca va fi pus tot in PDF. Abia era citit cand era scris pe forum, d-apai acum.

1. Cred c-ar fi nevoie de o explicatie mai detaliata la, ce se intelege prin offtopic, asta ca sa nu mai intram in discutii contradictorii de genul Pavilion vs the forum, cand toata lumea ii spune ca nu e offtopic, ci doar el a vazut.

2. Mai era o chestie in regulament cu , obligativitatea moderatorilor de a actiona calm si de a avea o atitudine normala. Sunt de acord ,dar mai sunt si altele, care tin foarte mult de rationament si obiectivitate, care ar trebui sa fie obligatorii.

In anumite privinte eu am ramas confuz... si sa nu mai zic, iar am pierdut niste postari la "you know what topic" cat am lipsit in weekend. Nu cred ca daca erau postari ok, ar fi fost sterse de catre gaby, si nu cred ca vina discutiei a fost total purtata de utilizatori...

just sayin' ...

Posted

Sczuati slaba activitate...Examenele astea.... Exact cum a spus si Gaby, premiile sa fie licente: de Windows, programe diverse(Steam, Snagit, ProShow Gold etc.). Prin asta stimulam crearea de noi tutoriale si multe alte chestii :-?

Posted

mdah..daca si moderatorii trebe stimulati..

asa ca idee..stafful nu ar trebui sa fie exclus din aceste concursuri de tip creare de tutoriale? la urma urmei e datoria lor sa creeze continut pe forum

love is a verb
Love is a doing word

Posted
:)) Ceva de genul. Propun sa donam si noi, cand si cat putem: 1, 2...10 euro, care sa fie folositi in recompensarea utilizatorilor activi. Din concursuri sa fie exclusi cei care deja au mai participat la chestii d-astea in ultimul secol, deceniu, an, luna, saptamani, etc... M-ati inteles?
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.