Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Când începem un topic nou, fiecare cuvând din titlul topicului are prima literă scrisă mare.

Adică dacă vrem să scriem "Am nevoie de ajutor", titlul apare "Am Nevoie De Ajutor".

Nu pare nimic în neregulă, dar dacă vrem să scriem ceva cu majuscule, abrevieri sau litere romane, apare ca naiba.

De exemplu:

- Windows XP -> Windows Xp

- Samsung Galaxy S III -> Samsung Galaxy S Iii

Uneori poate fi deranjant.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

E mai bine asa decat unul care se trezeste sa scrie mic fara sa vada.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• Moderators
Posted

O categorie "Teste", aria Hardware (noi apariţii din domeniul Hardware, testate). Mă voi ocupa eu de ea dacă voi sunteţi leneşi :)).

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Asa cum am mai spus-o candva, imi place si consider ca e si normal, sa creez categoriile cand chiar exista ceva continut pentru acestea, nu doar asa, sa fie. Cand se vor strange indeajuns de multe postari ce vor face referire la laptop-uri, fara indoiala ca va fi creata o categorie speciala.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sa nu se mai posteze stiri sau postari din afara it-ului si tehnologiei.. sau macar sa nu se publice stiri cu teme politice,religioase, cancan sau care pun in pericol intimitatea vreunei persoane indiferent daca e persoan publica pt a nu se isca certuri/contradictii sau invada viata privata a cuiva. Nu de alta dar deja incep sa apara prea multe posturi aiurea.

• Moderators
Posted

News

Stiri diverse din lume, cat si din domeniul IT (hardware, software, internet, gaming si gadget-uri), de pe net adunate si disecate de membrii forumului.

Posted

Sa nu se mai posteze stiri sau postari din afara it-ului si tehnologiei.. sau macar sa nu se publice stiri cu teme politice,religioase, cancan sau care pun in pericol intimitatea vreunei persoane indiferent daca e persoan publica pt a nu se isca certuri/contradictii sau invada viata privata a cuiva. Nu de alta dar deja incep sa apara prea multe posturi aiurea.

Sunt de acord, haideti sa ne concentram mai mult pe tema forumului (IT), nu pe politica sau lucruri de genul, care pe mine unul, nu ma prea intereseaza/pasioneaza, mai ales pe forum.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

nu de alta dar am zis ca religia politica si alte teme pot isca contradictii... si decat sa ne certam pe niste teme dinastea mai bine ne contrazicem intre care e mai bun dintre Apple si Samsung si care a copiat sau nu... macar ne contrazicem pe tema forumului.

• 2 months later...
  • Moderators
Posted

Gaby, nu stiu daca faza asta (care mi se intampla mie), e chiar un bug, sau e de la mine. De multe ori, dau sa citesc un topic si apoi cand ies de pe topic si ma duc pe index, imi apare ca si cum n-as fi citit acel topic din sectiunea respectiva. Doar dupa ce dau "mark forum as read" merge.

Azi mi s-a intamplat si cand am deschis un topic nou. Submit, clic pe logo, sa ma duca la index, si imi aparea ca si cum nu l-as fi citit.

Posted

Da, stiu de faza, mi s-a intamplat si mie. Am observat ca se intampla pe mai multe forumuri ce folosesc aceasta platforma...

Rezolvarea temporala este Delete My Cookies (va trebui sa te reloghezi) si Mark Board As Read. Ambele butoane se gasesc in partea stanga de jos a forumului.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.