Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iar certuri ? Voi vreti ~X( !?

Asa cum am spus, nu are sens sa se faca modificari. Daca cineva are motive intemeiate sa-si schimbe numele, poate face un topic in care sa ceara asta, si, va fi ajutat. Daca doreste sa-si schimbe numele doar ca sa fie la moda (alte motive de genul), consider ca este pierdere de timp.

P.S: Nu suntem pe o comunitate de cs.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

O alta idee: adauga cateva randuri in profil si sa poti adauga configuratia, asa cum poti scrie ce OS (sistem de operare) ai si sa fie separat placa video, procesor, placa de baza eventual RAM, nu sa apara langa avatar ca ocupa mult, dar cand intri la profil la cineva sa vezi ce configuratie zice el ca are... poate asta ne va ajuta si la jocuri cand cineva zice daca ii merge sau nu.

Posted

gabriel, nu cred ca se poate asa ceva.. mai bine ar trebui sa zica fiecare ce vrea... daca respectivu nu vrea sa fie publica configuratria (in caz ca se poate detecta automat configuratia)

Posted (edited)

Bineinteles! Ma gandeam ca se poate face un script sau ceva de genul. Revin la acea propunere cu afisarea link-urilor, doar pentru membrii cu peste 5 postari! Ce ziceti?

Edited by gabryel32
Posted

La Administratori şi Moderatori scrie aşa (sub poza din profil):

Administrator Moderator

Poţi să-l faci îngroşat.

Administrator Moderator

Altă idee: moderatorul să fie scris cu negru (tot îngroşat) :).

Aş dori păreri pro sau contra :).

Posted

@ Pavilion: Cu ce te ajuta?

@ Gabriel: Nu. Simplu=dragut, pe langa asta, ar fi derutant la ochi.

Arata super ok forumul acum, modificarile minore mi se par inutile.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

A...

procesorul meu are 3.2 GHz, cu multiplicatorul setat la 16 şi FSB-ul la 200 MHz (16 x 200 = 3200). În poza aia ai 800 x 4, ceea ce e foarte multe la FSB. Maximul înregistrat vreodată a fost de 750 MHz.

Rămâi uimit şi dacă te uiţi la frecvenţa ram: 2700 x 2 = 5400 MHz :lol:

P.S. Credeam că se întâmplă doar în W7, dar şi în Vista a luat-o razna. Să mă bucur cu 12 GHz la procesor? :))))

http://imageshack.us/f/443/19994538.jpg/

• Moderators
Posted

Arata foarte bine rank-urile asa cum sunt, mai putin Ambasadors (nu e rau, dar ar trebui ceva sa iasa in contrast cu tema deschisa la culoare). Dar, nu cred ca ar trebui facuta vreo modificare. La fel si la partea cu bold sau nu. E deja colorat, se face diferentierea.

Cat despre PC Specs, la profil, nu stiu cat de ok e, va ocupa destul de mult spatiu. Mai bine isi pune fiecare la semnatura daca vrea.

@Pavilion: e din cauza ca e AMD, e fake! :troll:

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.