Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu ti-am zis mai demult Gaby. Da un mesaj circular catre oti membrii inregistrati si cheama-i sa intre pe forum si le amintesti de recuperare parola. Poate sunt vreo 10 din 3000+ de sueri care vor sa-si aminteasca de forum dar au uitatat de el

Posted

Yep, imi aduc aminte, si, merita incercat :-?.

Si nu-ti fa griji ca nu se vor supara, si asa se primesc multe spamuri. Daca il vor considera spam nu se vor supara.

• Moderators
Posted

M-a strafulgerat o idee acum, si mi-am adus aminte de un lucru discutat acum ceva vreme pe forum. Inteleg ca articolele trebuie facute in romana, pentru ca toti utilizatorii sa inteleaga, idee pe care o subscriu, si mi se pare ok, dar totusi cred ca uneori ar fi bine ca anumite stiri sa fie trecute pe forum in engleza. Nu alta limba! Doar engleza. Astfel, utilizatorul va avea mai multe de invatat. Limba engleza a devenit un "must have" pentru orice tanar. Iar, mai ales pentru ca vorbim de IT&C, un domeniu care este intr-o continua expansiune, si nu numai asta, dar majoritatea lucrurilor devin computerizate, cele mai multe forumuri de specialitate, sunt complet in engleza. E mai usor de inteles anumiti termenii, cand scrii, citesti si intelegi in aceeasi limba. E urat sa "bilingvinesti" propozitiile combinand fraze in romana cu termeni in engleza... "eu mi-am facut OC la procesor" :D si altele..

Astfel as propune crearea unei sectiuni unde se va scrie/vorbi numai in engleza. Articolele postate in limba engleza doar acolo sa fie. Intrebari despre anumite lucruri in engleza, tot acolo, explicatii de termeni sau alte lucruri tot acolo. Chestia asta, poate va aduce si cativa utilizatori straini pe forum,care poate deja sunt pe-aici, dar nu inteleg si nu pot scrie prea multe.

Pana si numele site-ului este in engleza. :D

Mai aveam o idee, dar am pierdut-o pe parcurs.

• Upvote 4
Posted

ai incercat google translate? :))) deobicei nu prea inteleg ce zice ala..

Hei, eu nu am spus ca traduce perfect. Am spus ca totusi, te poti descurca daca te intereseaza cu adevarat un subiect :D.

Gaby: poţi pune următorul emoticon? ( scris ^_^ ) http://www.forumsextreme.com/images2/sHa_happy.gif

Acum nu sunt acasa, insa, il voi adauga cand voi avea ocazia.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Tu daca ai avea de ales intre a citi un articol in engleza si unul in alta limba pe care nu o intelegi.. ce-ai alege ? :D

Acelas lucru se intampla si cu strainii..ca si ei tot oameni sunt si de multe ori avem aceeasi ratiune.

Posted

Ideea in sine, suna bine, insa, oare va scrie cineva articole in engleza :-s ?

Ma gandesc ca si strainii s-ar putea descurca in momentul de fata pe forum chiar daca nu stiu limba (cred ca au auzit de translate.google.ro/com) :-?

Eh, daca chiar este nevoie, sunt sigur ca se gasesc printre noi cativa care sa ajute... . Eu, cel putin, sunt dispus sa traduc.

fWy1P.gif

Posted

Niste concursuri nu mai facem si noi?

in un an de activitate aici pe forum un singur concurs a fost organizat, deci poate trebuie sa mai astepti o vreme

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.