Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ceva filme horror bune? (cu sperieturi bruşte, gen grave encounters / grudge)

Am cam rămas în pană ...

Sau unul bun, gen 30 days of night.

Posted

boy-wonder-603193l.jpg

Răzbunarea unui erou [2010]

În acest thriller psihologic un tânăr din Brooklyn este martor la crima brutală a mamei sale şi creşte obsedat să-l găsească pe criminal. Astfel îşi începe viaţa, ca un student liniştit de nota zece în timpul zilei şi un erou autoproclamat în timpul nopţii. Dar ce este un erou adevărat? Şi cine decide ce este bine şi ce este rău?

* Pe măsură ce limitele se estompează, viaţa duală a lui Sean trece asupra psihicului său, iar cele două lumi sunt periculos de aproape să se ciocnească. Ca un roman grafic pe care nu poţi să-l laşi din mână, "Boy Wonder" provoacă moralitatea, denaturând percepţiile despre ce este corect şi ce este justificat şi se îndreaptă rapid către  o concluzie şocantă.

Ideea filmului : 10

Distribuite : 10

Originalitate : 10

Coloana sonora : 8

Foarte bun.

• 2 weeks later...
Posted

The Great Gatsby (2013)

Un film care mi-a placut. Totusi, muzica a fost aleasa cam prost- puteau pune o muzica mai a anii 20-30. In film s-a auzit si hip-hop/rap pe alocuri ceeace nu prea se leaga de atmosfera anilor 20-30... imagiena putea fi facuta sa para mai aproape de anii 20-30... si decoratiunile prea te duceau cu gandul la anii aceeia. Totusi jocul actorilor si povestea au fost bune si filmul primeste un 9 cu indulgenta.

• Moderators
Posted

The Great Gatsby (2013)

Un film care mi-a placut. Totusi, muzica a fost aleasa cam prost- puteau pune o muzica mai a anii 20-30. In film s-a auzit si hip-hop/rap pe alocuri ceeace nu prea se leaga de atmosfera anilor 20-30... imagiena putea fi facuta sa para mai aproape de anii 20-30... si decoratiunile prea te duceau cu gandul la anii aceeia. Totusi jocul actorilor si povestea au fost bune si filmul primeste un 9 cu indulgenta.

Filmul nu e tocmai expus ca fiind serios si real, e totul futuristic,  ... cu costumatiile alea de la chefurile pe care le facea Gatsby. Iar muzica, ce nu e fain la Swing modernizat ? Eu sunt chiar fan. Imi place stilul ala de dans la nebunie :D pacat ca am doua picioare stangi.

Plus ca nu se prea potrivea swing-ul ala clasic la care te referi tu.

Sa te uiti la Boardwalk Empire, daca vrei sa auzi muzica aia :) , acolo se potriveste :)

Posted

TAKEN 2

TAKEN-2.jpg

Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken.

În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă.

Faimosul realizator Luc Besson (co-scenarist şi producător), co-scenaristul Robert Mark Kamen (care a lucrat şi la primul film Taken, alături de Besson) şi regizorul Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare în Istanbul, care vine după colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat în 2008, film cu încasări de 224 milioane de dolari.

Publicul l-a aclamat pe Neeson în rolul lui Bryan Mills, un tată hiperprotector ale cărui talente – exersate în decursul multor operaţiuni sub acoperire – au fost puse la încercare la mult timp după ce s-a retras din CIA. Hotărât să-şi recupereze fiica, după ce aceasta fusese răpită dintr-un luxos apartament parizian, aventurile lui Bryan în Taken: Teroare în Paris au fost imediat înţelese şi admirate de orice părinte. Şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.