Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Căpșunelu said:

Why he?
Nota 10, uite la asta o sa razi :D ))))

Am vrut sa merg la cinema,insa nu eram sigur daca merita.

O sa-l descarc cand o sa apara in hd.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Gran Torino

Nota 4,5 din 5

Un film dramatic dificil care vorbeste despre subiecte delicate. Foarte bine realizat si foarte profund, o capodopera al maestrului Clin Eastwood pe care l-am urmarit de buna voie si foarte bine dispus pana la capat. Trebuie sa spun ca este unul dintre filmele mele preferate si in caz ca inca nu l-ati vazut, va recomand s-o faceti.

• Thanks 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Spider-Man Returning Home 

nota 7 , daca ai 14 ani pare mai frumos :)

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
On 13/10/2017 at 9:17 PM, Gregory said:

Spider-Man Returning Home 

nota 7 , daca ai 14 ani pare mai frumos :)

Daca ai 10 e pe primu' loc in top. 

Parerea mea e ca e un film penibil, fara sens. 

• Like 1
  • Thanks 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Nume film: The Revenant

Nota: 5/5 

Parere personala: Actiune pura si emotii multe. Am stat lipit de ecran tot timplul filmului si nu mi-a parut rau la final. Film cu imagini foarte puternice,  om impotriva omului, animale impotriva omului, natura impotriva omului. Dar cine este intr-adevar creatorul unei astfel de violente?

Trailer: 

• Like 4

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
Posted

Nume film: IT (Chapter One)

Parere personala: In primul rand, asi vrea sa spun ca am asteptat foarte mult sa vad filmul asta deoarece la mine in Italia abia acum cateva zile a iesit la cinema. Toate vorbele bune auzite despre el inainte de-al vedea, la final mi-am dat seama ca erau adevarate dar sa spun drept, ma asteptam la o dezamagire deoarece sunt foarte greu de impresionat in privinta filmelor horror asadar,  doar o mica parte din ele ma lasa cu gura cascata. Din punctul meu de vedere este un film foarte bine reusit, peisaje si fotografii excelente, actori alesi bine si pusi la punct cu un rol predeterminat si de succes. Skarsgard de nota 10, abia astept sa-l vad peste 27 de ani :) (in caz ca nu stiti, in 2019 apare IT Chapter Two).

Trailer: 

• Like 2

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...
Posted

Nume film: Hacksaw Ridge

Parere personala: Un film care merita vazut absolut. In a doua parte a filmului am luptat impreuna cu ei datorita realismului reprezentat. Vreau sa spun ca este cel mai frumos film de razboi pe care l-am vazut, si credeti-ma, am vazut multe. Daca pe la finalul filmului va scapa o lacrima, nu va panicati, e normal :)

Trailer: 

• Like 1

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...
Posted

Nume film: Hurricane

Parere personala: Capodopera, film exemplar atat pentru modul in care a fost realizat cat si pentru continutul sau. Poveste convingatoare precum si reala, Denzel minunat (ca intotdeauna). 

Trailer: 

a lot of bla bla bla...

• 6 months later...
Posted

Nume film: A Quiet Place

Parere personala: Film inovativ cu scene foarte frumoase si actori foarte buni si pusi la locul potrivit. M-am uitat la el in apnee pentru a evita de a face prea multa galagie, . Un film diferit de cele obișnuite; horror / sf de nota 10. Finalul o sa va dea pe spate.

Trailer: 

• Thanks 1

a lot of bla bla bla...

• 3 weeks later...
Posted

Nume film: Stronger (2018)

Nota: 4/5

Parere personala: Un film minunat care, din pacate, spune o poveste adevarata. Jake Gyllenhaal s-a dovedid ca intotdeauna, un campion. Interpretare suprema, nu intamplator este unul dintre actorii mei preferati. 

Trailer: 

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.