Aveqetura Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Bun gasit tuturor ! Pseudonimul in spatele caruia ma „ascund” – sa zicem asa – este, fireste, Aveqetura. Am fot intrebata – evident – daca nik-ul meu este in vre-o limba anume. Imi pare rau, daca va dezamagesc, dar nu e in nicio limba nume. Se pronunta aproximativ : ave-che-tura. Am fost intrebata, de asemenea, daca are de-a face cu meseria mea. Nu are legatura cu meseria mea. Probabil ca cei care au pus intrebarea s-au gandit ca sunt avocat, lucru total neadevarat. Povestea pseudonimului nu e una interesanta, ci una cat se poate de simpla : Aveqetura era semnatura unui coleg de-al tatalui meu. Tata, pensionar acum, si acel coleg au fost impreuna pe acelasi santier. Despre acel coleg, tata nu mai stie nimic, iar eu mi-am insusit nick-ul. Nu ma ascund dupa „fusta mamei”, asa ca o sa fiu sincera si va voi spune ca am deja 35 de ani impliniti. Ce cauta un om ca mine pe un forum dedicat problemelor PC ?! Evident : pentru ajutor, fara sa fiu luata peste picior de catre ceilalti. Am mai incercat si in alta parte si pentru nestiinta mea am fost facuta in toate felurile posibile. In urma difuzarii a atator seriale coreene pe TVR 1 m-am ales cu o obsesie pentru acest gen de seriale, urmarind multe pe net. V-as insira o lista a ceea ce am reusit sa urmaresc, dar as strica topicul... Daca ar mai fi ceva de spus, adresati-mi intrebari. Voi raspunde cu placere la ele, daca sunt de bun-simt. 2 Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !
+hedmasster Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Bine ai venit ! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+alex008 Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 salut te/va iau cu tu sau cu dumneavoastra?
+GodsOtherHand Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Buna. Nu cred ca va fi cineva aici care sa zica ceva urat (oricum il bate pavillion daca e asa) Ah, si ca sa o iau inainte unui anumit membru.. Bun venit printre cei vi! (sorry, had to do that ) love is a verb Love is a doing word
+GodsOtherHand Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 pfff gabriele, cata semnatura love is a verb Love is a doing word
CorinA Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Hei, bun venit pe acest forum. Te asigur ca aici nu te va lua nimeni peste picior, si, vom incerca, cu totii sa elucidam problemele pe care le vei intampina . In legatura cu intrebarile, am eu una : De unde esti ?
+PAUL-XX Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Bun venit printre prieteni si printre cei vii . ( mosule,ce iti mai place salutul meu ! ma bucur ca te am virusat mutantule )Iti intelegem problema,ne bucuram ca ai sosit aici pe forum si sa stii ca suntem destul de maturi ca sa te avem de seama noastra ,indiferent de varste,toti invatam uni de la altii.eram eu cel mai mare ca varsta,se pare ca cineva acuma mi-a luat locul dar nui problema .Orice probleme ai avea cu PC ul noi te vom sfatui si informa si directiona. Aici oameni sunt majoritatea din Bucuresti ,dar si din restul tarii. Bun venit si simtete ca la tine acasa.
Aveqetura Posted April 26, 2012 Author Report Posted April 26, 2012 Chiar nu ma asteptam la asa de minunate urari de bine. Nu am ce face daca sunt mai mare ca varsta ca altii, pentru ca anul nasterii mele e 1977. Da ! Anul cu teribilul cutremur ! Si culmea e ca in martie e luna nasterii mele ! In ceea ce priveste intrebarea pusa : sunt din orasul ploilor, bombardat de nemti in 1944, care tine in fiecare an un anumit festival, orasul lui Caragiale, unde s-a nascut celebra zicala : "O intorci ca la Ploiesti". Multumesc pentru urarile de bine si mai astept intrebari daca mai aveti ! Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !
+PAUL-XX Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Ne bucuram ca si tu te bucuri ca esti printre noi si ca ai primit urarile noastre cu mult drag.Noi asteptam sa iti dai cu parerea si sa ceri sfaturi sau sa te putem ajuta la probleme diverse de PC.
gaby Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Bine ai venit pe forum , sper sa iti placa pe aici, si, sa ramai printre noi cat mai mult . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Aveqetura Posted April 27, 2012 Author Report Posted April 27, 2012 Va multumesc tuturor pentru intampinarea calda. Va sunt recunoscatoare, pentru ca prin alte parti - forumuri - nu am fost primita cu asa multa caldura ca aici. Va sunt recunoscatoare ! ^'> Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !
gaby Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Care este numele tau real ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Aveqetura Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 Ca sa fiu fata politicoasa, am sa raspund la intrebarea pusa. Numele real este Iuliana-Elena. Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !
+GodsOtherHand Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Eu ma numesc Paul. Imi pare bine Elena ! puteam sa jur ca te cheama Marcel !>.< 1 love is a verb Love is a doing word
+GodsOtherHand Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Florin. let me guess...ur Alex? oare pe gaby cum il cheama? love is a verb Love is a doing word
+Lus Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 GoH dar pe tine cum te cheama? Florin, daca nu ma-nsel :>. Luș, pleased to meet you. LE: OH, a raspuns deja. Nu vazusem a doua pagina; am avut dreptate, totusi. :crazy: @alex: Eu sunt Ionel. Ionut, de fapt<3.
gaby Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Gata cu offtopic . Ultimul . Ca sa fiu fata politicoasa, am sa raspund la intrebarea pusa. Numele real este Iuliana-Elena. Merci ! Eu ma numesc Paul. Imi pare bine Elena ! Nu stiu de ce si eu aveam aceeasi impresie , . oare pe gaby cum il cheama? Ca sa fiu sincer, mie imi e cam rusine sa spun cum ma cheama , desi, parintii imi spun ca este un nume deosebit si foarte frumos, asadar, voi pune totusi o poza din buletin... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts