Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Salutare,

Sunt Dan, am 25 ani si sunt din Brasov, lucrez in IT de ceva timp si m-am gandit sa caut un forum specializat unde mai pot cere sau da sfaturi si de ce nu, sa invat lucruri noi.

Credeti-ma ca am cautat zona asta de prezentare, vreo 2 ore, la un moment dat am renuntat si-am inceput sa postez direct pe forum.

Cam atat, va salut pe toti, ne-auzim in scris!

PS: e vineri si, e o zi importanta pentru mine, asa ca va doresc un weekend cat mai placut.

Posted

Neata DAn! Bun venit printre cei vii si un weekend foarte bun si tie.

Pps: carei faza cu vinerea asta importanta ptr tine? ne poti dezvalui din secretul tau? :D

• Moderators
Posted

Nu e secret, e VINERI, e pur si simplu VINERI :D

Altfel pleci de la munca vineri (fericiti, odihnit, pregatit pentru wekeend, ori relaxare, ori chefuire ori altele), si altfel pleci de la munca.. .spre exemplu lunea (obosit, suparat... cu gandul ca e de-abia ..luni) :D

• Moderators
Posted

Fac de toate, in limita cunostintelor, de la helpdesk pana la administrare servere.La un moment dat faceam si putin de design.Acum nu.

Un singur lucru nu mi-a placut si n-am reusit sa am rabdare sa invat: programare. Acum cine stie ce se va intampla in viitor.

In principiu suport it pentru angajatii firmei unde lucrez, atat interni cat si externi, cat si mentenanta retelei cu diferitele ei probleme, programe care functioneaza numai in anumite situatii.. etc etc.

Posted

Bun venit!

Ca veni vorba de job, ce facultate ai terminat? Pare a fi ce vreau eu, mai mult sau mai putin, avand in vedere ca nu ma atrage programarea.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Ca veni vorba de job, ce facultate ai terminat? Pare a fi ce vreau eu, mai mult sau mai putin, avand in vedere ca nu ma atrage programarea.

O sa razi sau o sa fi surprins, am terminat Stiinte Economice :D

Multumesc tuturor pentru intampinare.

Posted

Salut si bun venit pe PC Troubleshooting :D; sper sa iti placa pe aici, si, de ce nu, sa ramai multa vreme printre noi :P.

Credeti-ma ca am cautat zona asta de prezentare, vreo 2 ore, la un moment dat am renuntat si-am inceput sa postez direct pe forum.

Aoleu, asa de ascunsa pare/este :-s ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

O sa razi sau o sa fi surprins, am terminat Stiinte Economice :D

Mhmm, atunci, ai facut cursuri sau ceva? :bag:

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Umm.. nu.. dar planuiesc sa fac.. mai mult pentru a avea niste "foi" la indemana, decat pentru a invata ceva.

Am prins un loc de munca extraordinar unde am putut invata foarte multe despre it, iar acum, totul se bazeaza pe experienta. A fost greu, si va mai fi, dar in momentul de fata e bine.

Posted

Am prins un loc de munca extraordinar unde am putut invata foarte multe despre it, iar acum, totul se bazeaza pe experienta. A fost greu, si va mai fi, dar in momentul de fata e bine.

vreau si eu :((

love is a verb
Love is a doing word

• 8 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.