Moderators Dan O. Posted May 11, 2012 Moderators Report Posted May 11, 2012 Salutare, Sunt Dan, am 25 ani si sunt din Brasov, lucrez in IT de ceva timp si m-am gandit sa caut un forum specializat unde mai pot cere sau da sfaturi si de ce nu, sa invat lucruri noi. Credeti-ma ca am cautat zona asta de prezentare, vreo 2 ore, la un moment dat am renuntat si-am inceput sa postez direct pe forum. Cam atat, va salut pe toti, ne-auzim in scris! PS: e vineri si, e o zi importanta pentru mine, asa ca va doresc un weekend cat mai placut.
+PAUL-XX Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Neata DAn! Bun venit printre cei vii si un weekend foarte bun si tie. Pps: carei faza cu vinerea asta importanta ptr tine? ne poti dezvalui din secretul tau?
Moderators Dan O. Posted May 11, 2012 Author Moderators Report Posted May 11, 2012 Nu e secret, e VINERI, e pur si simplu VINERI Altfel pleci de la munca vineri (fericiti, odihnit, pregatit pentru wekeend, ori relaxare, ori chefuire ori altele), si altfel pleci de la munca.. .spre exemplu lunea (obosit, suparat... cu gandul ca e de-abia ..luni)
+GodsOtherHand Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Neatza. bun venit! in ce domeniu lucrezi? i mean..it is really big. ce anume faci? love is a verb Love is a doing word
Moderators Dan O. Posted May 11, 2012 Author Moderators Report Posted May 11, 2012 Fac de toate, in limita cunostintelor, de la helpdesk pana la administrare servere.La un moment dat faceam si putin de design.Acum nu. Un singur lucru nu mi-a placut si n-am reusit sa am rabdare sa invat: programare. Acum cine stie ce se va intampla in viitor. In principiu suport it pentru angajatii firmei unde lucrez, atat interni cat si externi, cat si mentenanta retelei cu diferitele ei probleme, programe care functioneaza numai in anumite situatii.. etc etc.
+Lus Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Bun venit! Ca veni vorba de job, ce facultate ai terminat? Pare a fi ce vreau eu, mai mult sau mai putin, avand in vedere ca nu ma atrage programarea.
+hedmasster Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Bine ai venit ! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Moderators Dan O. Posted May 11, 2012 Author Moderators Report Posted May 11, 2012 Ca veni vorba de job, ce facultate ai terminat? Pare a fi ce vreau eu, mai mult sau mai putin, avand in vedere ca nu ma atrage programarea. O sa razi sau o sa fi surprins, am terminat Stiinte Economice Multumesc tuturor pentru intampinare.
EpureIonut Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Bine ai Venit! Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
gaby Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Salut si bun venit pe PC Troubleshooting ; sper sa iti placa pe aici, si, de ce nu, sa ramai multa vreme printre noi . Credeti-ma ca am cautat zona asta de prezentare, vreo 2 ore, la un moment dat am renuntat si-am inceput sa postez direct pe forum. Aoleu, asa de ascunsa pare/este ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Dan O. Posted May 12, 2012 Author Moderators Report Posted May 12, 2012 Poate nu am fost atent la partea asta a forumului, dar am ajuns in zona asta, din link-ul de la semnatura ta (gaby).
+Lus Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 O sa razi sau o sa fi surprins, am terminat Stiinte Economice Mhmm, atunci, ai facut cursuri sau ceva?
Moderators Dan O. Posted May 12, 2012 Author Moderators Report Posted May 12, 2012 Umm.. nu.. dar planuiesc sa fac.. mai mult pentru a avea niste "foi" la indemana, decat pentru a invata ceva. Am prins un loc de munca extraordinar unde am putut invata foarte multe despre it, iar acum, totul se bazeaza pe experienta. A fost greu, si va mai fi, dar in momentul de fata e bine.
+GodsOtherHand Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Am prins un loc de munca extraordinar unde am putut invata foarte multe despre it, iar acum, totul se bazeaza pe experienta. A fost greu, si va mai fi, dar in momentul de fata e bine. vreau si eu love is a verb Love is a doing word
pclaptop Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Te salut. Informatii IT gratuite oferite de echipa pclaptop Facebook Reparatii laptop
Recommended Posts