Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...

• Moderators
Posted

Salut.

Desigilat adică cei de la MyGarage au făcut teste pe acea placă video. Staţi liniştiţi, nu i s-a făcut OverClock sau nu a fost desfăcută "complet" cum fac review-erii de la lab501 de exemplu.

Doar au scos-o, au testat-o în nişte joculeţe şi atât ...

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

componentele de tip "refurbished" au un pret mai avantajos.

vanzarile calculatoarelor de tip desktop au scazut semnificativ, asa ca reprezinta o oportunitate sa va achizionati componente de calculator puternice la preturi avantajoase.

+ pcgaraje, evomag sunt favorabila ca si calitate pret.

sper ca a fost utila informatia mea.

Informatii IT gratuite oferite de echipa pclaptop

Facebook

Reparatii laptop

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

De asemenea cele mai bune CPU,zic eu,sunt INTEL.

Recomandare INTEL : http://www.emag.ro/procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-3220-3300mhz-3mb-socket-1155-box-inbx80637i33220/pd/EWZTKBBBM/?ref=list_p1_l6

*Toate sunt Best-Buy | Best-Price in opinia mea.

Salut.

La momentul actual, http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/fx-6300-35ghz-box/ e cel mai bun procesor raportat la preţ. E mai puternic faţă de i3, e mai ieftin, se overclockează uşor, e mai bun în aplicaţiile care se bazează pe mai mult nuclee.

Posted

@Courage : mulțumesc pentru opinie.Eu tot sunt de părere că INTEL fac procesoare mai bune,dar asta poate doar datorită unei experiențe nefericite cu un AMD.

Vreau să fac o recomandare în ceea ce privește memoriile RAM,mai precis recomand memoriile Corsair,îmi place cum lucrează la frecvențe multiple.Depinde acum și de plăcile de bază la care mă abțin sa afirm ceva. 

• Moderators
Posted

Frazele gen "Intel îs mai buni ca AMD" sunt fix pix. Mai nou, pe majoritatea forumurilor IT, dacă vii cu astfel de afirmaţii moderatorii îţi dau un aşa şut în fund că ajungi direct pe aria suspendaţilor :P. Eu am un AMD şi sunt mulţumit. (Phenom II X4 955). Legat de memoriile RAM: e bună orice firmă (legat de zeppelin nu ştiu mare lucru). Latenţa să fie CL9, şi 1600 MHz în caz că pui ceva intel ivy bridge (să mergi pe frecvenţa lui nativă)

Posted

Frazele gen "Intel îs mai buni ca AMD" sunt fix pix. Mai nou, pe majoritatea forumurilor IT, dacă vii cu astfel de afirmaţii moderatorii îţi dau un aşa şut în fund că ajungi direct pe aria suspendaţilor :P. Eu am un AMD şi sunt mulţumit. (Phenom II X4 955). Legat de memoriile RAM: e bună orice firmă (legat de zeppelin nu ştiu mare lucru). Latenţa să fie CL9, şi 1600 MHz în caz că pui ceva intel ivy bridge (să mergi pe frecvenţa lui nativă)

Eu nu spun ca un INTEL e mai bun ca un AMD,doar am precizat ca am avut o experienta neplacuta cu un AMD fapt pentru care prefer INTEL cel putin in materie de CPU,dar cred ca e nepotrivit sa facem o comparatie de vreme ce acel AMD era Single-Core cu 1.8 Ghz,iar acesta un Dual-Core de 3.2 Ghz.

Am o intrebare : Daca gasesti,spre exemplu,2 placi video de 2 GB la acelasi pret,cu frecvente de memorie asemanatoare,cum te poti decide ce sa achizitionezi ?

• Moderators
Posted

Daca foloseşti un singur monitor (fie el şi Full HD) şi ai PC pentru gaming (nu randare / bla bla bla), ajunge şi 1 GB. 

Despre ce plăci video vorbeşti? 

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.