Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...

Posted

ARROW e the best dupa parerea mea sarra apare in serial doar ca sa moara iar in sezonul 3 

Sarra mi s-a parut mereu versiunea diabolica a lui Laurel ... Desi , ceva imi spune ca daca ar fi sa comparam faptele amandurora [ ale Sarrei cu ale lui Laurel dupa moartea Sarrei ] ambele fete ar trebui sa aiba aceeasi soarta . Oricum , banuiesc ca nu mereu se intampla ceea ce trebuie , ci ce este nevoie sa se intample .

Ma-ntreb daca Oliver va ajunge vreodata Ra's-al-Ghul ...

Posted

Eu cred va va ajunge ... din simplul motiv ca este presat de actualul Ra's-al-Ghul plus ca ar mai fi inca un titlu pe langa : arrow , miliardar si russian mafia

nu inteleg cat va mai duce povestea din trecut pentru ca sincer  eu deja nu mai inteleg care e  faza cu el si cu akio care fug de niste mascati ??? :wtf:

Sunt curios daca va fi si sezonul 4 

iFwYryB.jpg

Posted

Recomandari:

1. Spartacus ( in mare parte batai, sex si sange, recomand cu incredere! )
  2. Vikings ( un serial urmarit si bun, destul de interesant si captivant )
  3. Game of Thrones ( unul dintre cele mai apreciate seriale, cred ca nu mai e nevoie sa zic ceva )
  4. The Musketeers ( la care le plac filmele "medievale" le recomand serialul )
  5. Black Sails ( mi se pare a fi un serial bun, au o poveste destul de captivanta )
  6. Banshee ( unul dintre serialele mele preferate, e in stilul John Wick care ati vazut filmul, e vorba despre unul care are coa*ele cat tot Texasul )
  7. The 100 ( un serial destul de okay, daca nu aveti la ce sa va uitati, merita sa-i acordati o sansa )
  8. Arrow ( banuiesc ca majoritatea va uitati deja la el, primele sezoane sunt mai okay, dupa incepe sa mai coboare )
  9. The Flash ( un serial nou, pare destul de okay )
  10. Da Vinci's Demons ( pe mine m-a captivat serialul asta, problema este ca momentan sunt doar 2 sezoane si eu unul nu stiu daca v-a fi si un al 3-lea sezon )
Posted

Eu cred va va ajunge ... din simplul motiv ca este presat de actualul Ra's-al-Ghul plus ca ar mai fi inca un titlu pe langa : arrow , miliardar si russian mafia

nu inteleg cat va mai duce povestea din trecut pentru ca sincer  eu deja nu mai inteleg care e  faza cu el si cu akio care fug de niste mascati ??? : wtf:

Sunt curios daca va fi si sezonul 4 

Pai daca urmaresti de la S1 , stii ca Oliver a stat pe o insula cu zapacitul ala de Slade [ care - mi aduce aminte chinuitor de bine de personajul cu acelasi nume din seriile Batman & Robin ] ...

Cand scapa de - acolo [ insula , din ce am inteles , ar fi inspirata din realitate , unde chiar erau tinuti detinutii chinezi ai dracu' de periculosi ] ... ajunge in Hong - Kong , parca ...

Si mnah , ce sa faca si el , il ia taica-su' lu' Akio [ Maseo sau cum il chema ] sub tutela sa , locuieste la el , etc , etc ... 

Ori Maseo era '' manjit '' rau ... Mafie , alea , aleo ... Ori , domnul magnat Oliver Queen se ataseaza de Akio [ chiar simpatic pustiul ] ... si decide sa - l ajute in acest sens , ca sa scape de pericol ...

Tre' sa fie si S4 ...

Episodul meu preferat : http://watch.tvzones.com/movie/tv/1412/3/5/ .

Posted

am zis ca o sa ma uit si la lost....astazi am downloadat se 1 2 3 din house md si pana una alta am dat drumul la flash ... l-a urmarit cineva azi m-am uitat pana   la ep 6 poate poate zice cine a omorato pe Nora Allan .....  si nu am aflat ....sunt tare curios pana la urma cine i-a omorat mama ... doctorul ala nebun ... nu ?

iFwYryB.jpg

Posted (edited)

Si da am avut dreptate .... m-a mincat curiozitatea si m-am uitat ca nebunul la flash .... mama lui Barry Allen este omorata de Red John din Mentalistul.

Edited by Dan O.
editat spoil

iFwYryB.jpg

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Vezi ca poate si alte persoane de peforum se vor uita la The Flash, si nu vor sa stie ce se intampla sau cine e defapt cine. Se numeste 'spoil'. Ai aflat, tine pentru tine sau trimite pe privat celor care doresc sa stie :)

• 1 month later...
Posted
Salut , presupun că cineva de pe tot forumul ăsta a urmărit seria , aș vrea să știu cum se termină , am văzut că are doar 5 sezoane și cu câte aproximativ 12 seriale pe sezon , eu mă aflu la sezon nr 4, serial nr 11 , am citit un review despre ultimul episod dar încă se vorbea despre zombie , deci nu o să se termine cu bine nu ?

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.